Gratis verzending vanaf €25,- (NL) of vanaf €35,- (BE)

Wat is het belang van kauwen voor honden? ​

28/09/2021
door Jeroen Sars

Het belang van kauwen voor honden 

Honden ontdekken de wereld met hun mond. Iedere hond heeft dan ook van nature de behoefte om ergens op te kauwen. Omdat je liever niet hebt dat jouw geliefde viervoeter aan jouw meubels begint, zijn er gelukkig genoeg alternatieven voor honden om aan hun kauwbehoefte te voldoen. Een van deze alternatieven zijn kauwsnacks. In deze blog lees je meer over het belang van kauwen en hoe kauwsnacks hierin een rol spelen.

Welk voer krijgt mijn hond op vakantie?

30/07/2021
door Jeroen Sars



Het is weer zo ver, de vakantieperiode is aangebroken! Of je nou naar het buitenland afreist of de vakantie in eigen land viert, wanneer je je hond meeneemt op vakantie zal je ook zijn/haar voer mee moeten nemen. Voer jij vers vlees aan jouw viervoeter? Dan kan dit best een uitdaging zijn wanneer je geen vriezer tot je beschikking hebt op jouw vakantiebestemming. In onderstaande blog vertellen we je meer over onze tips voor voeding als je met jouw hond op vakantie gaat.

Waar op letten bij het kiezen voor honden met een korte snuit?

04/05/2020
door Jeroen Sars

Franse Bulldog

Waar moet je op letten bij het kiezen voor honden met een korte snuit?


Veel mensen die tegenwoordig een hond nemen, kiezen voor honden met een korte snuit. De toenemende populariteit van honden met een korte snuit is goed te verklaren. Deze honden hebben vaak een aandoenlijke uitstraling. De stijgende interesse in deze honden heeft echter ook een duidelijke keerzijde. Veel fokkers zien een verdienmodel in dit soort honden en slaan erg door in het fokken van deze beestjes. Er worden dan ook veel honden aangeboden met een korte snuit met als gevolg dat deze viervoeters zeer veel gezondheidsproblemen kunnen ervaren. Het is dan ook erg belangrijk om hier zeker goed op te letten bij de aankoop van honden met een korte snuit.  

Waarom een puppycursus volgen?

17/04/2020
door Jeroen Sars

Puppy cursus
Waarom zou je een puppycursus volgen en is dit nodig?

Er zijn heel veel verschillende meningen wanneer het aankomt op het volgen van een puppycursus. Veel hondenbaasjes die al meerdere honden hebben gehad vinden het vaak niet nodig om een puppycursus te volgen omdat ze bijvoorbeeld vinden dat ze hun pup zelf op kunnen voeden, er geen tijd voor hebben of omdat ze ooit eerder al een puppycursus gevolgd hebben. Ook wordt weleens door baasjes gedacht dat hun hondenras niet geschikt is voor een hondentraining omdat hun hond bijvoorbeeld te klein, te groot of te bang is.

5 tips voor het kiezen van de juiste voeding

27/01/2020
door Jeroen Sars

5 tips voor het kiezen van de juiste voeding

De basis voor de gezondheid van je huisdier ligt bij datgene wat je in zijn voerbakje vindt. Een gezonde en kwalitatief hoogwaardige voeding legt een goede basis voor de gezondheid van je trouwe viervoeter. Maar wat is dan precies een gezonde voeding? Hieronder vind je 5 tips voor de zoektocht naar een gezonde voeding.

Prima Diervoeding is aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur!

23/07/2019
door Jeroen Sars

Keurmerk webwinkel

Prima Diervoeding is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 2019-07-23 15:28:23 is Prima Diervoeding door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Prima Diervoeding voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Prima Diervoeding onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus additional securities bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Prima Diervoeding te kopen!


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling