Inloggen

Hondensnacks

Hondensnacks van Prima Diervoeding

Dat je viervoeter is je beste vriend is, staat natuurlijk buiten kijf. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je deze zo af en toe eens flink wilt verwennen. Natuurlijk kun je dit doen door je hond te knuffelen en lief tegen hem te praten maar we weten allemaal dat honden het meest gevoelig zijn voor lekker eten. Hondensnacks van Prima Diervoeding zijn dan ook een must in het dagelijks leven van iedere hond. De natuurlijke ingrediënten van onze hondensnacks maken deze licht verteerbaar, vetarm en vooral super lekker. De hondensnacks van Prima Diervoeding zijn dan ook uitstekend geschikt om aan te bieden als lekker tussendoortje of als beloning in een trainingssituatie. Zo weet je zeker dat zelfs als je je hond beloond of laat snacken, deze in topvorm blijft.

Wanneer geef je welke hondensnacks van Prima Diervoeding?

Alle hondensnacks van Prima Diervoeding zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn ze graanvrij en zonder geur- kleur of smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Zoals je kunt zien in onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment aan hondensnacks. Je kunt deze op verschillende momenten aan je trouwe viervoeter geven:

·         Hondenkoekjes

Hondenkoekjes zijn de meest bekende snacks. Deze bestaan in vele vormen. Ze zijn ideaal als tussendoortje maar je kunt ze ook geven bij het trainen als beloning voor goede prestaties, of als afleiding. Ben je op zoek naar hondenkoekjes? Bekijk dan zeker ons assortiment PrimaDog snacks eens.

·         Hondensnoepjes

Hondensnoepjes zijn een eenvoudige manier om je hond eens flink te verwennen of goed gedrag te belonen. Een echte verwennerij zijn de zogenaamde vleessnacks. Deze worden gemaakt van echt vlees. Honden zijn daarnaast ook gek op snacks die gemaakt zijn van pens.

·         Kauwsnacks en kauwstaafjes

Kauwsnacks en kauwstaafjes ook wel de gedroogde hondensnacks genaamd zijn zeer effectief als aanvulling op de gebitsverzorging van de hond. Het kauwen reinigt de tanden en kiezen, helpt tandplak voorkomen en het tandvlees versterken.

·         Botten en kluiven

Botten en kluiven zijn heel doeltreffend om stress te verminderen en je hond te ontspannen. Honden vinden het heerlijk om op botten te kauwen en te kluiven en kunnen daar uren mee bezig zijn. Hou hierbij wel in de gaten dat de hond niet misselijk wordt aangezien sommige honden pas stoppen met kluiven als het bot op is.

Kun je zo maar iedere snack aan je hond geven?

Honden staan bekend als alleseters. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen in de veronderstelling zijn dat je zomaar iedere snack aan je hond kunt geven. Niets is echter minder waar. Allereerst zijn er natuurlijk honden die gevoelig kunnen reageren op bepaalde producten en dus ook op bepaalde soorten hondenkoekjes. Daarnaast heeft elke hond zijn eigen voorkeur als het om smaak gaat. Het is de taak van jou als baasje om erachter te komen waar jouw hond precies van houdt en welke smaken de voorkeur hebben. Kijk hierbij goed hoe je hond reageert op een snack die hij voorgeschoteld krijgt; Laat je hond de snack bijvoorbeeld liggen, wordt het uitgespuugd of wordt er alleen een beetje aan gesnuffeld, dan kun je misschien beter op zoek gaan naar een andere snack.

Hoeveel hondensnacks mag mijn hond hebben?

Vrijwel alle honden zijn gek op een lekkere snack. Je realiseert je echter niet altijd even goed hoeveel snacks je je hond per dag geeft. Traktaties en snacks zouden slechts 10% van de dagelijkse calorieën van een hond moeten uitmaken. Honden houden van snacks en baasjes houden ervan om hun hond te verwennen. Het is een manier om een band te creëren met je trouwe viervoeter, maar denk hierbij aan de gezondheid van je hond. Gelukkig zijn de hondensnacks van Prima Diervoeding van natuurlijke ingrediënten gemaakt en zijn ze daarnaast ook nog eens vetarm en licht verteerbaar. Je hond zal er van smullen!

Gezonde hondensnacks kopen?

De meeste mensen worden zich steeds bewuster van het belang van gezonde voeding. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun hond. Gezonde hondensnacks zijn dan ook onmisbaar in een uitgebalanceerde voeding. Bij Prima Diervoeding geloven we dat gezonde hondensnacks moeten voldoen aan bepaalde standaarden en daar produceren wij ook naar. Wil jij je hond dus regelmatig belonen en daarbij zeker weten dat de lekkernijen bijdragen aan een uitgebalanceerde voeding? Ga dan voor de hondensnacks van Prima Diervoeding!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1314 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen