Search
Close this search box.
Inloggen

Hondensnacks

Hondensnacks voor jouw viervoeter

Hondensnacks zijn niet per definitie meteen ongezond. Hoewel we bij Prima Diervoeding naar een gezond en gebalanceerd voedingspatroon streven, zijn we van mening dat een lekker tussendoortje op zijn tijd best mag. Daarom biedt ons assortiment een breed scala aan onweerstaanbare én gezonde hondensnacks.

Welke honden snacks zijn er?

Tegenwoordig vliegen de mogelijkheden in hondenvoeding- en snacks je om de oren; je hond wordt op zijn wenken bediend. Hieronder maken we onderscheid in de verschillende soorten snacks.

Trainers

Met trainingssnoepjes — ook wel trainers genoemd — leer je jouw viervoeter de leukste trucjes. Doordat trainers een stuk zachter zijn en vaak ook kleiner van formaat, zijn het de perfecte snacks om je hond mee te trainen. Toch zorg je er met trainers niet alleen voor dat jouw dondersteen als een ware professional over het agility parcours vliegt; ze zijn ook goed inzetbaar om je pup commando’s aan te leren tijdens de puppycursus. Tip: neem de trainers ook mee tijdens je dagelijkse uitlaatrondje(s); dé manier om je pup aan de lijn te leren lopen.

Beloningssnacks

De naam zegt het al; beloningssnacks zijn bedoeld om je hond mee te belonen. Zo kan je — net als met trainers — je trouwe viervoeter de gekste kunstjes aanleren.
Tijd voor een cheat day? Laat je hond mee genieten en geef de beloningssnack(s) als tussendoortje.
In tegenstelling tot trainers zijn beloningssnacks verkrijgbaar in diverse formaten en verschillende structuren. Zo heb je vaak de keus uit zachte, semi-moist en harde, crunchy beloningssnoepjes. Ook op het gebied van smaak is er voor zowel de échte lekkerbek als de kieskeurige eter wat wils. Van kip tot hert; je kunt het zo gek niet bedenken.

Gedroogde hondensnacks

Haalt jouw harige fijnproever zijn neus op voor trainers en beloningssnacks? Geen zorgen! Probeer dan snacks die gemaakt zijn van gedroogde huid, oren, nekken, spiervlees en zelfs organen. Denk hierbij aan runderlong, konijnenoren en eendennekken. Voor ons niet te pruimen, maar voor je viervoeter (een) echte delicatesse(s). Daarom biedt het assortiment van Prima Diervoeding volop keus in gedroogde honden snacks. Zo heb je de keuze uit meer dan 200 gedroogde hondensnacks. Wedden dat er voor jouw harige smulpaap iets lekker bij zit?

Kauwsnacks

Wist je dat elke hond een kauwbehoefte heeft? De één natuurlijk wat meer dan de ander, maar feit blijft dat je hond een natuurlijke drang heeft om te kauwen. Om je meubilair uit de kauwgrage tanden van je viervoeter te redden, raden we aan om regelmatig een kauwsnack te geven. Zo stimuleer je niet alleen de kauwbehoefte; hondentandjes worden er ook nog eens mooi schoon en sterk van. Ook helpt het kluiven om verveling tegen te gaan. Om deze reden is het belangrijk om je hond regelmatig van een kauwsnack te voorzien.

Zet je hond aan het werk met hondensnacks

Het is belangrijk dat je jouw viervoeter blijft uitdagen; of dit nu fysiek of mentaal is. Met intelligentie spelletjes — ook wel hersenwerk genoemd — stimuleer je jouw hond om op ontdekkingstocht te gaan. Dit doe je met behulp van een voerspeeltje waar je snacks in kunt verstoppen. Zo houd je jouw lekkerbek wel een tijdje bezig. Ook doet een lege wc-rol of handdoek wonderen. Kortom, met wat creativiteit zijn er talloze manieren om je harige vriend op een speelse én lekkere manier uit te dagen!

Lekker én gezond

Zoals we al eerder aangaven, hoeft een hondensnack niet perse ongezond te zijn. Bij Prima Diervoeding heb je de keus uit niet alleen lekkere, maar óók gezonde hondensnacks. Zo is het merendeel van ons assortiment graanvrij of graanarm. Ook is er geen sprake van kunstmatige conserveringsmiddelen. Gezonder kan bijna niet!

Hypoallergene hondensnacks

Ook zijn we jouw allergische viervoeter niet vergeten; je hebt bij ons namelijk de keuze uit diverse hypoallergene honden snacks.
Door het gebruik van unieke (dierlijke) eiwitbronnen — die nauwelijks tot niet voorkomen in hondenvoeding- en/of snacks — kun je deze snacks met een gerust hart aan allergische honden geven.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen