Search
Close this search box.
Inloggen

Gedroogde hondensnacks

De gedroogde hondensnacks van Prima Diervoeding 

Voor een lekker hondenkoekje doet je harige viervoeter alles; je hond kan nog nèt niet in het circus. Een acrobaat is er niets bij!
Bij Prima Diervoeding doen we niets liever dan onze kwispelende vriendjes verblijden met een gezond én lekker voedingspatroon. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor gezonde brokken, verrukkelijk natvoer en de lekkerste snacks.
Van trainingssnoepjes tot hondenkoekjes; de keuze is reuze. Bovendien loopt ons assortiment in gedroogde hondensnacks als een trein, en dát is niet voor niks. Zelfs de meest kieskeurige hond smult maar wát graag van de gedroogde snacks van Prima Diervoeding.

Wat wordt bedoeld met een gedroogde hondensnack?

Gedroogde hondensnacks worden gemaakt van organen — zoals huid, oren, spiervlees en nekken — die van hun vocht worden onttrokken. Zo ontstaan er snacks die langer houdbaar zijn; je kunt ze zelfs nog tot twee jaar bewaren.
Dankzij het drogingsproces bestaan de gedroogde honden snacks uitsluitend uit vlees. Om deze reden is er dus geen sprake van kunstmatige toevoegingen, zoals geur, kleur- en smaakstoffen. Ook hoef je niet bang te zijn voor conserveringsmiddelen. Kortom, met deze verrukkelijke traktatie(s) zorg je voor een verantwoord snackmomentje.
Het assortiment van Prima Diervoeding biedt meer dan 200 verrukkelijke gedroogde hondensnacks. Zo heeft jouw harige smulpaap — onder andere — de keuze uit bullepees, varkens- en lamsoren, zalmhuid, runderlong, kippennekken en lamspens.

Vrij van granen

Niet alleen de gedroogde hondensnacks zijn vrij van kunstmatige toevoegingen; ook van granen is er geen spoor te bekennen.
Zo zijn dus alle gedroogde honden snacks van Prima Diervoeding graan- en glutenvrij. De ideale traktatie voor jouw gevoelige dondersteen!

Ook geschikt voor allergische honden

Om het nòg lastiger te maken, kan jouw viervoeter ook allergisch reageren op dierlijke eiwitten. Zo worden de meeste allergische reacties veroorzaakt door kip, rund en varkensvlees; deze drie vleessoorten worden namelijk het meest gebruikt in hondenvoer- en/of snacks.
Is het jouw missie om je hond te verlossen van jeuk en andere vervelende klachten? Dan komt hypoallergeen voer als geroepen.
Toch moet je nog wat extra ruimte in je voorraadkast maken; gedroogde snacks — met uitzondering van kip, rund en varkensvlees — zijn namelijk ook hypoallergeen. Doordat deze snacks uit één uniek dierlijk eiwitbron bestaan, kun je ze met een gerust hart aan je gevoelige dondersteen geven. En je weet wat dat betekent: je (online) winkelmandje volladen met de gedroogde snacks van Prima Diervoeding.

Zijn gedroogde hondensnacks ook geschikt voor puppy’s?

Veel gedroogde honden snacks zijn qua structuur nèt iets te hard voor puppy’s. Geef je kleine stuiterbal dus geen harde snacks, zoals hertenpoot, paardenkophuid en kamelenhuid; deze zijn meer geschikt voor échte kauwkampioenen.
Hoewel onze smulkluiven om van te smikkelen zijn, raden we sterk af om deze aan je pup te geven. Doordat deze kauwsnacks kunnen splinteren, ligt verstikkingsgevaar op de loer.
Blijf, zolang je pup nog niet volgroeid is, weg van harde, gedroogde snacks. De tandjes én spijsvertering van je pup zijn niet geschikt om harde hondensnacks te verorberen. Kies, in plaats daarvan, liever voor trainers of vleesstrips.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen