Inloggen

Gedroogde hondensnacks

Gedroogde hondensnacks
De gedroogde hondensnacks van Prima Diervoeding zijn een onweerstaanbare lekkernij voor iedere hond. De snacks zijn op ambachtelijke wijze gedroogd door onze meesterslagers met een passie voor het vak. De snacks zijn 100% natuurlijk en dragen bij aan het reinigen van het gebit en het gezond houden van het tandvlees. Ze vormen het ideale tussendoortje of beloning voor zowel volwassen honden als voor puppy’s van alle rassen.
Waarom gedroogde hondensnacks kopen?
Een gezonde en evenwichtige voeding voor honden bestaat niet alleen uit droog- en natvoer, maar ook uit gezonde kauwsnacks en hondensnoepjes. Het is natuurlijk super leuk om je trouwe viervoeter zo nu en dan eens flink te trakteren met lekkernijen waar urenlang op gekauwd kan worden. Je maatje zal je dankbaar zijn en zeg nou zelf, wij vinden het toch ook wel prettig om tussen de maaltijden door eens lekker te snacken. Daarnaast zijn de kleinere varianten ook uitermate geschikt om de hond te belonen bij bijvoorbeeld de hondentraining. Door de hond na een goed uitgevoerde oefening te belonen zul je zien dat je in no time succes boekt en fantastische resultaten behaald.

Grotere kluiven zijn niet alleen leuk om op te kauwen, maar bieden ook een goede gelegenheid voor gebitsreiniging. Door de schuring van de kluif langs het gebit worden de tanden op een effectieve wijze gereinigd. De kauwartikelen zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan variaties. Hierdoor zijn er zelfs voor de meest kieskeurige honden, of honden die last hebben van intoleranties of allergieën, ook lekkernijen te vinden.
Puur natuur en zonder toevoegingen
Hoewel er tegenwoordig steeds bewuster naar goede voeding voor onze viervoeters gekeken wordt, blijkt in de praktijk dat baasjes veel minder goed geïnformeerd zijn over de ingrediënten of de kwaliteit van de snacks en beloningen die zij hun honden voeren. Veel mensen denken dat de kwaliteit van hondensnacks minder van belang is aangezien de hond er in verhouding maar weinig van krijgt. Niets is echter minder waar en ongemerkt krijgt de hond vaak meer snacks en beloningen binnen dan in eerste instantie gedacht wordt. Daar komt bij dat het aanbod in gedroogde hondensnacks enorm is, maar de kwaliteit in veel gevallen nog wel eens wat te wensen over laat, om het maar heel netjes te zeggen. Daarom zijn we bij Prima Diervoeding nogal kieskeurig als het om onze gedroogde hondensnacks gaat. We maken alleen gebruik van de beste ingrediënten, een zacht droog- of productieproces en letten uiteraard op de afwezigheid van chemische toevoegingen als geur-, kleur-, smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen. Daarnaast worden alle snacks in onze selectie aan een regelmatige kwaliteitscontrole onderworpen.
Waar worden gedroogde hondensnacks van gemaakt?
Veel gedroogde hondensnacks zijn van het rund. Denk daarbij aan gedroogde huid, oren, spiervlees, organen, nekken en staarten. Hierbij zijn de gedroogde huid, oren en staarten hard, waardoor er langer kauwplezier is. Het spiervlees en de organen daarentegen zijn brosser waardoor deze weer ideaal zijn te gebruiken als beloning of tussendoortje.

De keuze bij Prima Diervoeding is echter veel uitgebreider dan alleen hondensnacks van rund. Wat dacht je van eend, fazant, gans, geit, haas, hert, kalkoen, kameel, kip, konijn, lam, paard, schaap, struisvogel of vis. Deze ambachtelijk gedroogde kauwartikelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en hardheden. Zo zijn bijvoorbeeld de van nature kleine kippenmaagjes zeer rijk aan eiwitten waardoor deze erg geschikt zijn als snack voor kleine, actieve honden, zoals bijvoorbeeld de Jack Russel. De grote stukken runderlong zijn vetarm kauwplezier voor kleine rassen en een knapperige, eiwitrijke snack voor grotere exemplaren.

Het grote voordeel van deze gedroogde kauwartikelen is niet alleen hun veelzijdigheid bij het voeren, maar ook dat zij meestal uit slechts één eiwitbron bestaan. Dit betekent dat ze specifiek kunnen worden geselecteerd voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde eiwitbronnen of dat ze ingezet kunnen worden in een eliminatie dieet.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1562 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen