Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Honden snoepjes

Trakteer je viervoeter op honden snoepjes van Prima Diervoeding

Je hond op dieet? Niet bij Prima Diervoeding! Hoewel de gezondheid van jouw trouwe viervoeter vanzelfsprekend hoog op ons lijstje staat, streven we óók naar een hoog lekker-gehalte. Daarom is — volgens ons harige testpanel — het droog- en natvoer van Prima Diervoeding om van te smikkelen. Maar ook onze honden snoepjes zorgen voor onwijs veel smulplezier. En nee, deze zijn niet ongezond; lekker kan namelijk nog steeds verantwoord zijn. Daar zijn de producten van Prima Diervoeding het bewijs van.

Welke hondensnacks vind je in de winkel?

Nu zal je denken: hondensnoepjes zijn toch honden snoepjes? Klopt, maar hondensnacks komen in verschillende maten, vormen, structuren en vleessoorten. Bovendien wordt niet elk snoepje voor hetzelfde doel gebruikt; ook dáár zit verschil in.
Om een goed beeld te krijgen van het aanbod in snacks, maken we hieronder onderscheid.

Beloon je hond met trainers

Trainingssnoepjes — ook wel trainers genoemd —  gebruik je voornamelijk om je viervoeter te trainen.
Vergeet dus niet om je jaszak met deze honden snoepjes te vullen vóórdat je het veld betreedt. Wedden dat je met zo’n goed afgetrainde hond voor heel wat jaloerse blikken zorgt? Maak je borst dus goed nat!

Trakteer je harige vriend op beloningssnacks 

Houd een lekker hondensnoepje binnen handbereik en de kans is groot dat jouw hond een X-Factor waardig showtje weggeeft. Bovendien doet een lekker beloningssnoepje het èrg goed als tussendoortje.
Met ons watertandend assortiment voelt jouw harige lekkerbek zich de koning(in) te rijk. Zo kan jouw dondersteen kiezen uit zachte, semi-moist en harde, crunchy honden snoepjes. Maar ook op smaakgebied is er volop keus; smaken als lam, kalkoen, hert, kwartel, eend en haring passeren de revue. Met het aanbod van Prima Diervoeding heeft jouw hond niets te klagen.

Laat je hond werken voor lekkere honden snoepjes

De meeste honden worden maar wàt blij van een verrukkelijk tussendoortje. Toch is het belangrijk dat je jouw harige vriend laat werken voor een lekker honden snoepje; met intelligentie spelletjes (hersenwerk) daag je jouw viervoeter uit om op speurtocht te gaan.
Verstop een paar snackjes in een voerspeeltje en jouw dondersteen is niet te houden! Heb je geen voerspeeltje bij de hand? Geen probleem, een lege wc-rol of handdoek werkt nèt zo goed.

Hypoallergene hondensnoepjes

Doordat we Prima Diervoeding gebruik maken van dierlijke eiwitten die nauwelijks of zelfs niet voorkomen in hondenvoer- en/of snacks, neemt de kans op een allergische reactie sterk af. Zo wordt zelfs jouw allergische viervoeter blij van onze hypoallergene hondensnacks.

De honden snacks van Prima Diervoeding

Of je hond nu graag smikkelt van onze Wild Bites, training snacks of Northern Treats; bij Prima Diervoeding zit je goed.
Met onze lekkernijen zorg je niet alleen voor heerlijke, maar óók gezonde snackmomentjes; van kunstmatige conserveringsmiddelen is er namelijk geen spoor te bekennen.
Bovendien zorgt de betaalbare prijs voor een compleet plaatje. Met de producten van Prima Diervoeding raakt de bodem van je portemonnee niet snel in zicht!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen