Honden snoepjes

PrimaDog hondensnacks

Naast ons uitgebreide assortiment aan gedroogde hondensnacks bieden wij ook PrimaDog hondensnacks aan. Deze zijn niet alleen erg lekker maar ook nog eens hartstikke gezond, graanvrij en 100% natuurlijk. Ze zijn fantastisch om je viervoeter mee te verwennen of mee te nemen naar trainingen. De vetarme hondensnacks zijn er in verschillende soorten en smaken. Je kunt daarbij denken aan vertrouwde smaken als kip of rund maar daarnaast zijn er ook smaken voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld hert, kwartel of haring. Je hond zal niet weten wat hem overkomt.

PrimaDog hondensnacks voor elke gelegenheid

Of je nu een grote of een kleine hond hebt, in ons PrimaDog assortiment vind je traktaties voor iedere viervoeter. Daarbij zijn we ook honden met een gevoelige maag niet vergeten – zij kunnen onze speciale traktaties zonder tarwe, soja of maïs proberen. De hondenkoekjes van PrimaDog zijn niet alleen geschikt als dagelijkse verwennerij maar ook bij de training van jouw hond zijn deze lekkernijen onmisbaar. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat honden die beloond worden tijdens een training hier zeer positief op reageren. Over het algemeen zullen de meeste honden extra gemotiveerd worden door traktaties bij het trainen van gehoorzaamheid, kunstjes of vaardigheden.

Verwen je hond met heerlijke hondensnacks uit het PrimaDog assortiment

De PrimaDog hondensnacks zijn een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding van je hond. Het zijn verantwoorde lekkernijen aangezien deze hondensnacks volledig op een natuurlijke basis zijn samengesteld. Al onze PrimaDog producten bevatten dan ook geen chemische conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen.

Verschillende soorten PrimaDog hondensnacks

Niemand houdt van eentonig eten of snacken. Jij zelf niet maar neem van ons aan dat jouw hond daar net zo over denkt. Daarom is afwisseling belangrijk. Om hieraan te voldoen hebben we verschillende soorten PrimaDog hondensnacks in ons assortiment.

  • De PrimaDog Wild Bites graanvrije hondensnacks

    Wild Bites graanvrije hondensnacks van PrimaDog zijn niet alleen lekker maar ook functioneel: de snacks zijn verrijkt met superfood ingrediënten om het welzijn van je hond te ondersteunen. Dankzij de semi-natte textuur zijn de traktaties gemakkelijk te snijden voor kleinere honden, terwijl de knapperige opties bedoeld zijn om in grotere happen te worden gegeten. De snacks bevatten geen tarwe, soja of maïs en zijn ook geschikt voor meer gevoelige honden.

  • PrimaDog training snacks

    Met de sappige training snacks van PrimaDog kunt je je huisdier belonen tijdens een training. Deze snacks zijn dan ook onmisbaar en horen in de zakken van iedere hondeneigenaar. Of je je hond nu bezig wilt houden door de snacks te verstoppen of gehoorzaamheid wilt bijbrengen, met deze training snacks kan het allemaal. De kant-en-klare traktaties zijn klein genoeg voor trainingsgebruik en er zit geen toegevoegde suiker of tarwe in deze snacks Ze zijn dan ook een aanvulling op een volwaardig dieet!

  • PrimaDog Northern Treats

    PrimaDog Northern Treats zijn vlezige en volledig graanvrije traktaties voor uw hond. Deze smakelijke hondensnacks zijn met liefde ontwikkeld. Niet alleen voor onze eigen honden, maar ook voor die van jou! Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de beste expertise en hoogwaardige grondstoffen. Dankzij hun gemakkelijk te snijden en aangenaam zachte samenstelling zijn PrimaDog Northern Treats perfect voor trainingsmomenten of als kleine traktatie tussendoor. Daarnaast zijn deze hondensnacks ook voorzien van heerlijke kruiden en bessen om het welzijn van de hond extra te ondersteunen.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1562 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen