Koekjes

Koekjes waar jouw hond van smikkelt

Het leven wordt een stuk leuker met een borrelhapje bij de wijn. Zonder de alcohol en bitterballen — waar je harige vriend vast van smult, maar wat niet de meest gezonde keus is—  gunnen we jouw trouwe viervoeter natuurlijk óók een lekkere en verantwoorde snack. Nu hoef je daarvoor niet lang te zoeken; het assortiment van Prima Diervoeding bestaat namelijk —onder andere — uit verrukkelijke koekjes die jouw hond op een roze wolk doen zweven.

Waar gebruik je de hondenkoekjes voor?

Jouw hond verdient het allerbeste, daar zijn we het bij Prima Diervoeding volmondig mee eens. Daarom heb je bij ons de keus uit de lekkerste hondensnacks.
Toch zijn onze koekjes niet alleen geschikt om je harige lekkerbek mee te verwennen; ook leer je jouw viervoeter in een handomdraai de leukste kunstjes!

Zet je hond aan het werk

Wist je dat er een leukere én uitdagendere manier is om je hond op een lekker hondenkoekje te trakteren? Met hersenwerk zet je de — jaja, over de naam is nagedacht — hersenen van je viervoeter aan het werk. En daar is niet veel voor nodig; verstop een paar snackjes in een voerspeeltje en jouw hond gaat peuzelend op ontdekkingstocht. Daarnaast werkt een handdoek of lege wc-rol als een tierelier; succes gegarandeerd!

De knapperige snacks van Prima Diervoeding

Het assortiment van Prima Diervoeding maakt élke hond aan het kwispelen. Zo bestaat ons aanbod uit heerlijk droog- en natvoer, maar ook onze hondenkoekjes zijn om van te smullen.
Bovendien kun je bij ons terecht voor kleine(re) en grote(re) snackjes. Oftewel, geschikt voor jouw grote én kleine viervoeter.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2105 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen