Gratis verzending vanaf €25,- (NL) of vanaf €35,- (BE)

PrimaDog Hondensnacks Hert 90 gr

Adviesprijs: 4,65
2,99
(Incl. BTW) U bespaart: 1,66 (36%)
Besparing 36%
10071
Voorraad
+

Gratis verzending vanaf €25,- (NL)

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Omschrijving

PrimaDog Hondensnacks Hert 90 gram
Honden zijn van nature echte carnivoren en zullen deze PrimaDog Hondensnacks Hert dan ook zien als een echte traktatie. De meeste honden zullen echt smullen van hertenvlees. Daarnaast is hert ook een verantwoorde lekkernij. Het vlees is erg rijk aan eiwitten. De natuurlijke ingrediënten maken deze snacks licht verteerbaar, vetarm en vooral super lekker. De snacks zijn gemakkelijk in kleinere stukken te snijden voor trainingsdoeleinden.

Gedroogde vleessnacks hert

Als u uw hond een lekkere maar verantwoorde versnapering wilt aanbieden, als traktatie of als beloning in een trainingssituatie, zijn deze gedroogde vleessnacks van hert een uitstekende optie. Hertenvlees is niet alleen smakelijk maar bevat ook een hoog gehalte aan waardevolle eiwitten. Daarnaast is het vlees ook erg licht verteerbaar. Deze hondensnacks kunnen dus aangeboden worden aan honden die op een eliminatiedieet zitten maar u zult ervaren dat ook de honden die niet zo’n traject volgen hier heerlijk van zullen smullen. Hertenvlees is een exclusieve lekkernij die ze niet regelmatig voorgeschoteld krijgen. Het zijn uitzonderlijke kauwsnacks voor alle vierpotige fijnproevers. 

Gedroogde hondensnack 100% hertenvlees
Herten zijn dieren die hun hele leven in de vrije natuur hebben doorgebracht. Dit is merkbaar in de kwaliteit van het vlees. Gedroogde hondensnack hert bevat uiteraard géén kunstmatige toevoegingen. Dit sluit aan op de complete voedingslijn van PrimaDog. Al onze producten zijn samengesteld van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. PrimaDog Ruwe stukken hertenvlees is 100% natuurlijke voeding en bevat géén toegevoegde suiker.

Daarnaast bevat dit product géén graan omdat dit ingrediënt juist problemen kan veroorzaken aan het spijsverteringsstelsel van honden. Granen zijn immers wat lastiger te verteren. Daarnaast kunnen granen gezondheidsproblemen zoals haaruitval, jeuk en kale plekken veroorzaken. Deze gedroogde hondensnacks zijn dan ook uitstekend geschikt voor honden met een specifieke voedselallergie.

Het recept van deze hondensnack is ontwikkeld in overeenstemming met het meest recente wetenschappelijke onderzoek naar diëten en voeding bij honden. PrimaDog Hondensnacks Hert bevat geen kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of GGO-producten. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door de ISO 9001 en HACCP kwaliteitsmanagementsystemen.

PrimaDog Hondensnacks Hert 90 gram 

✓ Gedroogde hondensnack van 100% hertenvlees

✓ Bevat een hoog gehalte aan waardevolle eiwitten.

✓ Licht verteerbaar

✓ Zeer geschikt als traktatie of als beloning in een trainingssituatie

✓ Heerlijke kauwsnacks voor vierpotige fijnproevers

Samenstelling

Samenstelling:

Hertenvlees, glycerine.
 

Analytische bestanddelen / 1 KG:

Vezel 0,5%, Vochtgehalte 14%, As 8%.


Voedingsgids:

Aanbieden als een traktatie of beloning in een trainingssituatie. Niet aanbevolen voor pups jonger dan 4 maanden. Zorg altijd voor vers drinkwater. Sluit de verpakking na gebruik en bewaar deze op een koele en droge plaats. OPMERKING: Zuurstof absorberende zak in de verpakking is niet eetbaar, deze buiten het bereik van honden houden.

Vergelijkbare producten

Besparing 36%
4,65 2,99 (Incl. BTW)
Besparing 36%
4,65 2,99 (Incl. BTW)
Besparing 36%
4,65 2,99 (Incl. BTW)
Besparing 36%
4,65 2,99 (Incl. BTW)