Inloggen

Hondenvoer

PrimaDog Hondenvoer

De liefde tussen jou en je hond is onvoorwaardelijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je alleen het allerbeste voor je trouwe viervoeter wilt, zeker op het gebied van voeding. PrimaDog hondenvoer is dan de beste keuze die je kunt maken. Dit hondenvoer is volledig samengesteld op natuurlijke basis. De voeding is dan ook van een uitstekende kwaliteit. Met PrimaDog hondenvoer blijft je hond in topvorm en dat zie je terug in de gezondheid, het uiterlijk en het gedrag. Kortom, is voor jouw hond alleen het beste goed genoeg? Ga dan voor PrimaDog Hondenvoer!

Waar bestaat PrimaDog Hondenvoer uit?

Iedere fabrikant beweert dat zijn of haar product het beste is. Zo ook met hondenvoer. Hoewel eiwitten, vetten en vetzuren heel belangrijk zijn in hondenvoeding, blijkt in de praktijk dat fabrikanten vaak een andere keuze maken. In de meeste gevallen is dat vanwege de prijs. Het is dus belangrijk om te kiezen voor hondenvoer met uitgebalanceerde en natuurlijke ingrediënten. Daarom bestaat PrimaDog hondenvoer uit veel vlees of vis, weinig tot géén granen en uiteraard géén kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een betere keuze kun je niet maken voor je hond(en)!

Wat is het voordeel van graanvrij hondenvoer?

In veel hondenbrokken komen gluten voor. Gluten is een groep eiwitten die in granen voorkomt. Wanneer je naar hondenbrokken kijkt die kwalitatief niet zo goed zijn, zie je vaak dat deze veel granen bevatten. Het kan echter voorkomen dat honden overgevoeligheidsreacties vertonen na het eten van graanrijke producten. Dit komt onder andere tot uiting door het overvloedig jeuken, haaruitval en het ontstaan van kale plekken. Deze verschijnselen kunnen het gevolg zijn van een glutenallergie.

Wij van Prima Diervoeding zijn een groot voorstander van graanvrij hondenvoer om de simpele reden dat honden vleeseters zijn en dus niet gebouwd om granen goed te kunnen verteren. Ons hondenvoer is daarom ofwel graan arm ofwel volledig graanvrij. De meeste granen zijn vervangen door aardappels en gedroogde appels. Dit in combinatie met een hoog vleesgehalte maakt dat onze brokken zeer goed verteerbaar zijn voor alle soorten honden. In het bijzonder voor honden met een granen of glutenintolerantie.

Hypoallergeen hondenvoer

Honden kunnen niet alleen last hebben van een glutenallergie, daarnaast kunnen ze net als mensen last hebben van een voedselallergie of intolerantie. De oplossing hiervoor is hypoallergeen hondenvoer. Hypoallergene hondenvoeding is zo samengesteld om de kans op een allergische reactie te verkleinen. Bij een voedselallergie reageert het immuunsysteem van een hond overgevoelig op een bepaald bestanddeel in de voeding. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld jeuk, winderigheid of diarree, huiduitslag, het bijten in de poten en/of een slechte vacht.

PrimaDog hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige spijsvertering. Ons hondenvoer is samengesteld uit slechts één eiwitbron en is dus speciaal gemaakt om allergische reacties bij honden te voorkomen. Deze hoogwaardige eiwitbron heeft gezonde voedingswaarden en dit maakt het het beste hondenvoer voor honden met een allergie of voedingsintolerantie.

Gezond hondenvoer kopen?

Honden zijn echte vleeseters en hun spijsverteringskanaal is gebouwd om vlees optimaal te kunnen verteren. Omdat honden dierlijke eiwitten gemakkelijk kunnen verteren, sluit een voeding met een hoog vleesgehalte goed aan bij de voedingsbehoeften van deze dieren. Daarom vinden we bij Prima Diervoeding dat gezonde hondenvoeding een hoog vleesgehalte hoort te hebben, graanarm of geheel graanvrij hoort te zijn en geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen mag bevatten. Alleen dan weet je zeker dat je je trouwe viervoeter het beste voedsel geeft. Dat is precies waar Prima Diervoeding voor staat. Bestel jouw PrimaDog hondenvoer direct gemakkelijk en snel onze gloednieuwe webshop. Bestel je voor 15u, dan heb je je bestelling morgen al in huis.

 

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1172 reviews.

Filter

Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
0,00kg20,00kg
Smaak
Meer tonen