Hondenworsten

De hondenworsten van Prima Diervoeding

Als hondenbaasje wil je dat jouw dondersteen zijn/haar beste (honden)leven leeft; dan mag een lekker en gezond hondenmaaltje natuurlijk niet ontbreken.
Gelukkig ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres! Zo bestaat ons assortiment uit droogvoer, natvoeding en hondensnacks om van te smullen. Vergeet bovendien niet om onze verrukkelijke hondenworsten in je (online) winkelmandje te gooien; deze zorgen voor heel wat smulplezier.

Multi-inzetbaar

Haalt jouw kieskeurige viervoeter zijn neus op voor brokken? Niet lang meer; met de hondenworsten van Prima Diervoeding zijn deze struggles verleden tijd. Vanaf nu staat je harige lekkerbek je watertandend op te wachten bij de voerbak. Zo vervangt een (stukje) worst het droogvoer van je harige vriend.
Zie je het niet zitten om de brokjes volledig te vervangen door een (gedeelte) hondenworst? Prak dan een stukje worst door de brokken heen. Wedden dat je smulpaap de brokjes nu wèl eet?
Ook een lekker tussendoortje is in een handomdraai gepiept; snijd de hondenworst in kleine plakjes en voilà!
Tot slot leer je met een worst jouw harige smulpaap apporteren als de beste. Snijd wat kleinere (trainings)blokjes en you’re good to go.

Ik ga op reis en neem mee….

Gezellig, je hond gaat mee op vakantie! Maar dan dringt het pas door; naast je halve — vooruit, hele — kledingkast moet de inboedel van je hond óók mee. Oeps! Past dat wel? Met een beetje passen en meten kom je een heel eind.
Toch is er een betere manier om ruimte te besparen; vervang het droog- en natvoer van je hond door (een) hondenworst(en) van Prima Diervoeding. De worsten nemen namelijk een stuk minder ruimte in beslag en zijn zeer geschikt als complete maaltijd (of tussendoortje). Bovendien bespaart het je onderweg heel wat gehannes; onze honden worsten zijn namelijk gesloten houdbaar buiten de koelkast én in de vriezer. Een no-brainer als je het ons vraagt!

Medicatie toedienen

Je hond medicatie toedienen; voor veel hondenbaasjes blijft het een geworstel. Met de hondenworsten van Prima Diervoeding heb je dit probleem niet meer. Door de medicatie in een lekker plakje worst te verbergen heb je dit koude kunstje zo gepiept.

Maak je eigen hondenijsjes

In de hete zomer zoeken we vooral verkoeling in zwembadjes, terrasjes én lekkere ijsjes. Nu is een lekkere Magnum natuurlijk niet voor jouw trouwe viervoeter weggelegd, maar jouw hond vindt een gezond hondenijsje net zo lekker! Met behulp van een (stukje) hondenworst maak je ijsjes waar jouw harige lekkerbek heerlijk én verantwoord van smult.

Tarwevrije hondenworsten

Wist je dat het spijsverteringskanaal van jouw hond er niet op gemaakt is om grote hoeveelheden tarwe te verwerken? Daarom bestaat het assortiment van Prima Diervoeding uit tarwevrije worsten.

Lang houdbaar

De worsten zijn niet alleen gezond, lekker én betaalbaar; ze zijn ook nog eens lang houdbaar. Zolang de verpakking gesloten blijft, kun je de honden worsten zelfs buiten de koelkast en in de vriezer bewaren.

Het assortiment van Prima Diervoeding

De hondenworsten van Prima Diervoeding zijn verkrijgbaar in de smaken lam, zalm, wild, kip, kalkoen en rund. Probeer ook zeker onze gezonde hondenbrokken, heerlijke natvoeding en onweerstaanbare hondensnacks. Niet te versmaden, zo lekker!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen