Natvoer honden

Verras jouw viervoeter met heerlijk natvoer voor honden

Hoewel je met de brokken van Prima Diervoeding een heerlijk hondenmaaltje samenstelt voor jouw harige lekkerbek, mag ons natvoer honden zeker niet in jouw voorraadkast ontbreken.
Met onze droogvoeding, natvoer en snacks is jouw viervoeter verzekerd van alle benodigde voedingsstoffen, zoals (dierlijke) eiwitten, vitamines en mineralen. Oftewel, de smaak van Prima Diervoeding!

Waarom kiezen voor natvoer honden?

Wissel de brokken van je hond af met natvoeding en zorg zo voor een evenwichtig voedingspatroon om van te smullen.
Met de brokken van Prima Diervoeding zorg je voor een compleet hondenmaaltje; in feite is natvoeding dus niet perse noodzakelijk. Toch zijn er volop redenen om het eetpatroon van je harige viervoeter wél te verrijken met natvoer honden. Zo doet de sterke geur van de natvoeding je hond van afstand al kwispelen van geluk.
Ook bevat natvoeding vaak meer dierlijke eiwitten; deze zorgen niet alleen voor een verukkelijke smaak, maar draagt ook bij aan een optimale opname van voedingsstoffen.
Al met al flink wat voordelen om — naast de brokken — óók onze pouches natvoer in je (online) winkelmandje te gooien.
Ben je nog niet overtuigd? Hieronder hebben we de voordelen nogmaals op een rijtje gezet.

  • Sterke geur
  • Eenvoudig(er) voedingsstoffen opnemen
  • Hoger vleesgehalte
  • Geschikt voor kieskeurige eters

Houd het hydratatiegehalte van je hond op peil

Een goede hydratatie is niet alleen essentieel voor mensen; je houdt er ook de gezondheid van je dondersteen mee op peil. Zo bestaat natvoeding — it’s all in the name — voor een groot percentage uit vocht.
Drinkt jouw harige vriend dus niet genoeg? Vul het vochtgehalte van je viervoeter dan eenvoudig aan met natvoer honden.
Tot slot zorgt een hoog vochtgehalte voor een verminderd risico op blaasstenen, blaasgruis en blaasontsteking.

Medicatie toedienen

Met natvoer heb je de medicatie van je hond in een handomdraai toegediend. Meng het pilletje (of pilletjes) door de natvoeding heen en voilà: je dondersteen heeft niets in de gaten.

Geschikt voor gepensioneerde viervoeters

Het is niet ongebruikelijk dat je hond op oudere leeftijd gebitsproblemen krijgt. Onwijs vervelend natuurlijk! Maar geen paniek, met natvoer honden maak je het kauwen een stuk makkelijker én minder pijnlijk.
Vindt jouw harige pensionado de brokken toch wel erg lekker? Week de brokken dan in lauwwarm water of meng het natvoer met de hondenbrokken.

Geef aan honden met een pondje meer

Zoals we hierboven al aangaven, bestaat natvoer voor een groot gedeelte uit vocht. Om deze reden krijgt je harige vriend — in vergelijking met droogvoer — minder calorieën binnen.
Mag jouw hond dus wel wat pondjes kwijt? Geef in dat geval minder brokken en vul het eetpatroon van je hond aan met natvoeding. Gezond én lekker!

 Het natvoer honden van Prima Diervoeding

Trakteer jouw viervoeter op het beste van beide werelden: droog- én natvoer. Zo bestaat het assortiment van Prima Diervoeding niet alleen uit gezonde en lekkere hondenbrokken; je kunt bij ons ook terecht voor heerlijke natvoeding. Zo heeft jouw harige smulpaap de keuze uit de smaken lam, rund, zalm, kip en wild.
Bovendien zijn onze worsten een niet te versmaden hondenmaaltje, verkrijgbaar in de volgende smaken: lam, zalm, wild, kip, kalkoen en rund.

 

 

 

 

 

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1764 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen