Gratis verzending vanaf €25,- (NL) of vanaf €35,- (BE)

PrimaDog Wildbraad & rijst worst 800 gram

2,79
(Incl. BTW)
10115
Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 12
Prijs 2,65

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Omschrijving

PrimaDog Wildbraad & Rijst Worst 800 gram

PrimaDog Wildbraad & Rijst Worst is een heerlijke traktatie voor uw trouwe viervoeter. Uw hond zal zonder twijfel smullen van deze lekkernij. Deze heerlijke maaltijd is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden en is uitstekend geschikt om aan te bieden als aanvulling op het dagelijkse voedingspatroon van uw huisdier of als complete voeding. Uw hond zal reikhalzend uitkijken naar dit feestmaal.

Hondenvoer met wildbraad
Wildbraad is een term voor het gebraden vlees van wilde dieren. Uw hond is als carnivoor uiteraard dol op dit vlees. Door het aanbieden van wildbraad kunt u het aangename met het nuttige combineren. Het vlees van onder andere herten, antilopen en elanden is rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten. Daarnaast kunt u er ook op een andere manier gebruik van maken zodat uw huisdier zal smullen van hondenvoer met wildbraad. Op het moment dat u uw hond een medicijn moet toedienen, wat niet altijd even gemakkelijk gaat, kunt u dit op een eenvoudige manier doen door dit aan te bieden in combinatie met deze worst. Uw hond zal immers geen kruimel van deze lekkernij in zijn of haar voerbak achter laten. U kunt de worst gebruiken als compleet voer of mengen met droogvoer.

Worst voor de hond zonder tarwe
PrimaDog Wildbraad & Rijst worst bevat een grote hoeveelheid Europees vers vlees en is een volledig tarwevrij recept. Hiervoor is bewust gekozen omdat het spijsverteringskanaal van de hond niet geschikt is om een grote hoeveelheid tarwe te verwerken. Naast wildbraad is er een kleine hoeveelheid rijst aan het recept toegevoegd. Rijst is licht verteerbaar en bevordert de stoelgang van honden. De worsten kunnen ongeopend op kamertemperatuur bewaard worden omdat deze gedurende de productie gestoomd worden. De worsten hebben een stevige structuur en zijn goed in stukjes te snijden, hierdoor zijn deze ook uitermate geschikt voor trainingsdoeleinden. PrimaDog hondenworst is volledig samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemische conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen.

Naast honden worst met wildbraad kunt u bij PrimaDog ook terecht voor worsten met een andere samenstelling. Het recept van deze worsten is ontwikkeld in overeenstemming met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken naar diëten en voeding bij honden. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door de ISO 9001 en HACCP kwaliteitsmanagementsystemen. 

PrimaDog Wildbraad & Rijst worst 800 gram
✓ Een heerlijke traktatie voor honden

✓ Te gebruiken als verantwoord tussendoortje

✓ Bestaat voor 95% uit Europees vers vlees

✓ Volledig samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten

✓ Goed in stukjes te snijden

Samenstelling

Samenstelling:
Vlees en bijproducten van vlees 95 % (min. 10 % wildbraad), rijst 4 %.
 

Analytische bestanddelen / 1 KG:

Vezel 0,1 %, Vochtigheid 68%, As 5 %, Calcium 1250 mg/kg, Fosfor 1200 mg/kg.


Voedingsgids:

De dagelijkse consumptie is afhankelijk van de grootte, leeftijd en activiteit van de hond. Kan ongeopend bij kamertemperatuur worden opgeslagen. Eenmaal geopend, 2 tot 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot datum op de metalen klem.

Vergelijkbare producten

2,79 (Incl. BTW)
2,79 (Incl. BTW)
2,79 (Incl. BTW)
2,79 (Incl. BTW)