Kattensnacks

Kattensnacks om van te smullen

Je huistijger de leukste kunstjes leren is vaak een verloren zaak. Toch verdient je pluizenbol af en toe wat lekkere kattensnacks; al is het maar om de band met je harige lekkerbek te versterken.
In tegenstelling tot wat je zou denken, zorg je met de kattensnoepjes van Prima Diervoeding voor een verantwoord snackmomentje. Zo barsten onze katten snacks van de dierlijke eiwitten en essentiële vitamines en mineralen. Om van te smikkelen, zo lekker!

Welke kattensnacks vind je in het assortiment van Prima Diervoeding?

Dat katten kieskeurige eters zijn, weten we allemaal. Zo denk je de lekkerste katten snoepjes in huis te hebben gehaald. Maar nee hoor, je dondersteen haalt zijn/haar neus er voor op. Onmogelijk, die katten van ons!
Om je huistijger van genoeg keus te voorzien, bestaat het assortiment van Prima Diervoeding — onder andere — uit katten snacks met diverse structuren, vullingen en vleessoorten. Zorg dus dat jouw voorraadkast goed gevuld is, zodat je altijd voorbereid bent op de streken van je kieskeurige kat.

Krokante kattensnoepjes

Stel je harige rauwdouwer tevreden met onze knapperige kattensnoepjes. Met de onmiskenbare vissmaak — in dit geval haring — laat je zelfs de meest kieskeurige kat spinnen van geluk. Daarnaast zorgt de rozemarijn voor een frisse kattenadem. Wel zo fijn!

Krokante katten snoepjes met een zachte kern 

Dankzij de zachte kern van rund en gevogelte omhuld met een krokant jasje, is jouw pluizenbol niet bij je weg te slaan. Bovendien zijn de katten snacks ook nog eens graanvrij!

Mini sticks 

Trakteer je huistijger op onze mini sticks in de smaak rund, kalkoen & zalm; wedden dat je kat binnen no-time spinnend op je schoot ligt? Zonder toegevoegde granen kan je kat genieten van een verantwoord én lekker tussendoortje.

Snacks met een halfzachte structuur

Tot slot biedt het snackassortiment voor katten verrukkelijke snoepjes met een halfzachte structuur. Deze kun je makkelijk in kleine stukjes breken of snijden; ideaal voor katten met gevoelige tandjes.
Verras je pluizenbol met de smaken rund of kip met kattenkruid. Succes gegarandeerd!

Hoeveel kattensnacks mag jij je huistijger geven?

Dit is afhankelijk per kat en wordt vaak berekend op basis van het kattengewicht. Spit de voedingstabel op de verpakking dus goed door; deze vermeldt de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen