Search
Close this search box.
Inloggen

Natvoer katten

Geef je pluizenbol natvoer voor katten

Elke kat is anders; de ene viervoeter is dol op vis, terwijl de andere pluizenbol uit zijn/haar dak gaat van vlees. Maar één ding is zeker: de meeste smullen van natvoer voor katten.
Om jouw huistijger van een gezond en lekker kattenmaaltje te voorzien, hebben we verschillende pouches met natvoer in ons assortiment opgenomen. Begeef je dus naar de dichtstbijzijnde supermarkt (of onze webshop) en vul je voorraadkast met natvoeding voor katten. Zo grijp je nooit mis!

Redenen om te kiezen voor natvoer

In tegenstelling tot honden, kun je natvoer niet als complete maaltijd aan je pluizenbol geven. Wèl vormt natvoer de perfecte aanvulling op de brokjes van je kat. Zo kan je kat rekenen op een hoog vlees- of visgehalte, essentiële vitamines en mineralen.
Dankzij de sterke geur spint zelfs de meest kieskeurige tijger van geluk; ideaal voor moeilijke eters!
Wacht niet langer en breng met natvoer voor katten meer variatie aan op het voedingspatroon van je harige dondersteen.

Zorg voor meer vochtopname

Van nature zijn katten slechte drinkers; zo stammen onze pluizige vriendjes af van voorouders die in droge gebieden moesten overleven. Om deze reden is het lichaam van onze huistijger erop gebouwd om zo weinig mogelijk vocht te verliezen.
Desondanks is het belangrijk om het vochtgehalte van je kat op peil te houden. En hoe doe je dat beter dan met natvoeding? Geef je harige smulpaap één tot twee pouches natvoer per dag; zo voorzie jij jouw kat van voldoende vocht. Ook verminder je hiermee het risico op blaasontsteking, blaasstenen en blaasgruis.

Geschikt voor katten met gevoelige of ontbrekende tanden

Sommige katten hebben gevoelige tanden of missen zelfs een aantal tanden; dan kan brokjes eten flink pijnlijk zijn. Geef, in plaats daarvan, natvoer of week de brokjes eerst in lauwwarm water.

Voorkom overgewicht met natvoer voor katten

In vergelijking met droogvoer bevat natvoeding vaak meer (dierlijke) eiwitten. Door het hoge vochtgehalte zorgt natvoer daarom sneller voor een verzadigd gevoel. Daarom vervangen kattenbaasjes vaak (een gedeelte van) het droogvoer door natvoer voor katten. Zo verklein je de kans op overgewicht. Bovendien neemt het risico op suikerziekte of blaasontsteking aanzienlijk af.

Haal het natvoer van Prima Diervoeding in huis

Voor gezond, lekker én betaalbare natvoeding ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Zo heeft jouw huistijger de keuze uit diverse smaken, zoals: kip, tonijn, kalkoen en zalm. Ons (online) assortiment biedt voor elke harige smulpaap wat wils.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg2,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen