Gratis verzending vanaf €25,- (NL) of vanaf €35,- (BE)

PrimaCat soep tonijn in bouillon 40 gram 24 stuks

Adviesprijs: 22,56
17,99
(Incl. BTW) U bespaart: 4,57 (20%)
Besparing 20%
9161
Voorraad
+

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Omschrijving

PrimaCat Soep Tonijn in Bouillon 40 gram 24 stuks
PrimaCat Soep Tonijn in Bouillon is een heerlijke traktatie waar uw kat geen genoeg van zal krijgen. Steeds meer katteneigenaren kiezen ervoor om hun huisdier bouillon aan te bieden. Uiteraard wordt dit gedaan om de kat eens lekker extra te verwennen maar ook om te zorgen dat de kat wat extra vocht en een aantal nuttige voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit zal weinig moeite kosten want zelfs de grootste fijnproever kan een bouillon met tonijn niet weerstaan. Er zal werkelijk niets in de bak overblijven.

Bouillon met tonijn voor de kat
Bijna iedere kat is dol op vis en er zijn dan ook maar weinig katten die weg zullen lopen voor een verse traktatie uit de zee. Door uw kat bouillon met tonijn aan te bieden kunt u het nuttige met het aangename combineren. Verse tonijn bevat immers zeer veel omega 3 en omega 6 vetzuren. Deze essentiële vetzuren dragen op een nuttige manier bij aan de gezondheid van de vacht en huid van uw kat. Daarnaast bevat tonijn een rijke bron aan eiwitten. Dit is belangrijk omdat uw kat als carnivoor een hoge eiwitbehoefte heeft. 

Soep kattenvoer op een volledig natuurlijke basis samengesteld
Dit soep achtige kattenvoer bevat vrijwel uitsluitend verse tonijn. Hier is een kleine hoeveelheid smakelijke schelpdieren en vocht aan toegevoegd. Hiermee kunt u er ook voor zorgen dat uw kat automatisch wat extra vocht binnenkrijgt. Dit is van belang aangezien een kat van nature niet graag drinkt maar uiteraard wel een vochtbehoefte heeft.

PrimaCat Soep natvoer voor katten is graan-, suiker- en maïs vrij en bevat geen soja of genetisch gemodificeerde ingrediënten. Onze recepten zijn dus volledig op een natuurlijke basis samengesteld. Tevens bevat dit product géén kruiden ingrediënten. Dankzij het unieke recept is soep kattenvoer dus ook geschikt voor katten met een gevoelige maag. Dit soep kattenvoer is dan ook een prima aanvulling op het dagelijks voedingspatroon van uw huisdier. Naast bouillon met tonijn hebben we ook andere bouillon soorten in ons assortiment waarvoor u kunt kiezen om ook op dit gebied variatie aan te kunnen brengen in het voedingspatroon van uw kat.

Het recept van deze soepen is ontwikkeld in overeenstemming met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken naar diëten en voeding bij katten. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door de ISO 9001 en HACCP kwaliteitsmanagementsystemen. 

PrimaCat Soep Tonijn in Bouillon 40 gram 24 stuks
✓ Heerlijke bouillon waar uw kat geen genoeg van zal krijgen

✓ Uitstekend alternatief om uw kat van extra vocht te voorzien. 

✓ Volledig samengesteld uit fijn geraspte tonijn en schelpdieren

✓ Heeft een 100% natuurlijke samenstelling

✓ Recept bevat geen graan-, suiker- en maïs

Samenstelling

Samenstelling:

Tonijn 20%, garnalen 5%.
 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 6,8%, ruw vet 0,2%, ruwe as 0,4%, ruwe celstof 0%, vocht 90%. Verdikkingsmiddelen.


Voedingsgids:

Serveer bij kamertemperatuur 1 stuk per dag (4-5 kg kat) als aanvulling op een volledige maaltijd.
Koel en droog bewaren, bewaar een geopende verpakking in de koelkast.

Vergelijkbare producten

3,49 (Incl. BTW)
PrimaCat kattenpouch maatlrijdzakje 24 stuks
Besparing 16%
23,76 19,99 (Incl. BTW)
PrimaCat maaltijdzakjes kip en kaas 50 gram 24 stuks
Besparing 16%
23,76 19,99 (Incl. BTW)