Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Beste honden brokken

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 3 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
3 kilo

 16,50

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
3 kilo

 17,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu

De beste honden brokken voor jouw viervoeter

Bij Prima Diervoeding maken we korte metten met de gedachte dat gezond hondenvoer duur moet zijn. Om jouw harige vriend te laten smikkelen van gezonde én lekkere voeding, bestaat ons assortiment uit de beste honden brokken, gezond natvoer en heerlijke hondensnacks. En dát zonder de hoofdprijs te betalen!

Welke ingrediënten moet gezonde hondenvoeding bevatten? 

Als hondenbaasje word je dood gegooid met advertenties over gezond hondenvoer, maar wat houdt ‘gezond’ nou eigenlijk in? Heel makkelijk gezegd is gezonde voeding een optelsom van kwalitatieve ingrediënten die voor een fitte hond zorgen. Daarom is het belangrijk dat je het etiket van de verpakking goed kunt ontcijferen; zo weet je zeker dat jouw dondersteen van de beste honden brokken smikkelt.
Om je op weg te helpen, vertellen we je hieronder graag meer over een gezonde samenstelling.

Zorg voor een hoog vlees- of visgehalte

Laten we beginnen bij het belangrijkste ingrediënt: (dierlijke) eiwitten. Jouw — van oorsprong alles etende — viervoeter smikkelt maar ál te graag van een vleesrijk hondenmaaltje. Daarnaast is je hond bijzonder goed in staat om (dierlijke) eiwitten te verteren. En dan hebben we het nog niet over de gezondsheidvoordelen gehad; hondenvoer met een hoog vlees- of visgehalte zorgt namelijk voor een optimale gewrichtsondersteuning, betere spieropbouw en herstel van lichaamscellen. Om deze reden pleiten we bij Prima Diervoeding dan ook voor hondenvoer met een hoog vlees- of visgehalte.
Daarom heb je bij ons de keus uit droog- en natvoer met een hoog vlees- of visgehalte. Maar daar blijft het niet bij, want ook onze hondensnacks bevatten veel dierlijke eiwitten. Kortom, genoeg aanbod voor boordevol smulplezier.

Ook deze voedingsstoffen mogen niet ontbreken

Toch is het voedingspatroon van je hond niet compleet met uitsluitend vlees. Kwalitatief hondenvoer moet namelijk óók vitamines, mineralen, koolhydraten en vetten in de juiste hoeveelheid bevatten. Zo zorgen — onder andere — fosfor, calcium, zalmolie, groenten en superfoods voor een goede hartfunctie, sterke botten, een goed gezichtsvermogen en een sterk immuunsysteem.
Bij Prima Diervoeding is je hond verzekerd van deze kwalitatieve ingrediënten. Kortom, de beste honden brokken voor jouw harige lekkerbek.

Blijf weg van kunstmatige conserveringsmiddelen

Zorg dat je kunstmatige conserveringsmiddelen, zoals BHA en BHT, vermijdt; deze kunnen namelijk vervelende klachten veroorzaken. Kies in plaats daarvan voor hondenvoeding dat gebruik maakt van een natuurlijk alternatief, zoals vitamine C en vitamine E.
Bij Prima Diervoeding maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen. Alles voor de gezondheid van jouw harige viervoeter!

Varieer met natvoer

Wist je dat je bij Prima Diervoeding niet alleen terecht kunt voor de beste honden brokken? Ons  assortiment bevat namelijk óók natvoeding in de lekkerste smaken: kip, rund, lam en zalm. Met een hoog vleesgehalte zijn onze pouches met natvoer zelfs geschikt voor actieve honden.

Voldoende vocht

Doordat natvoeding  — dus ook onze pouches met natvoer — veel vocht bevat, vul je binnen no-time het vochtgehalte van je slecht drinkende dondersteen aan.
Met behulp van natvoer is het toedienen van medicatie in een handomdraai gepiept.

Maak je hond aan het kwispelen met een lekkere hondenworst

Af en toe een lekker stukje hondenworst, wat wil je harige lekkerbek nog meer? Vul het voedingspatroon van je hond aan met een heerlijk(e) (stukje) hondenworst; ook als tussendoortje vallen de hondenworsten van Prima Diervoeding érg goed in de smaak! Zo heb je de keuze uit diverse smaken, waaronder: rund, kip, lam, wildbraad, kalkoen en zalm.

Geef jouw pup de beste honden brokken

Om het energiegehalte van je pup op peil te houden, is gezonde voeding van essentieel belang. Zo is een hoog vlees- of visgehalte niet weg te denken uit de samenstelling van gezond puppyvoer; deze ondersteunen je kleine vriendje in zijn of haar groeifase. Maar ook vitamines, mineralen — zoals calcium en fosfor — en vetten zijn noodzakelijk voor een evenwichtig voedingspatroon.
Om jouw pup van de beste honden brokken te laten smikkelen, hebben we puppyvoer in het assortiment van Prima Diervoeding opgenomen.

Kies bewust voor graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer is — de naam zegt het al — vrij van granen. Doordat je hond niet kan reageren op granen die aan het voer zijn toegevoegd, is een graanvrije variant dan ook de beste manier om een allergische reactie tegen te gaan.
Maar zijn granen dan automatisch slecht voor je hond? Nee, dit is een aanname die niet klopt. Mits granen goed voorgegaard, ontsloten én in de juiste hoeveelheid aan hondenvoer zijn toegevoegd, kan dit geen kwaad. Toch kan een gevoelige of allergische hond alsnog klachten krijgen van (goede) granen. Om deze reden is het beter om je hond graanvrij hondenvoer te geven.
Bij Prima Diervoeding zijn we bewust van het belang van graanvrij voer; daarom heb je bij ons de keus uit een divers graanvrij assortiment.

Verlicht allergische klachten met hypoallergeen voer

Is je viervoeter niet allergisch voor granen, maar wél voor dierlijke eiwitten? Dan is de kans groot dat je hond last heeft (of krijgt) van vervelende klachten, waaronder: diarree, jeuk, vachtproblemen, winderigheid, huidslag en in de poten bijten. Deze worden voornamelijk veroorzaakt door veelvoorkomende vleessoorten, zoals rund, kip en varkensvlees.
Om dergelijke klachten te verlichten of zelfs te voorkomen, wordt er hypoallergeen hondenvoer ingezet. Bij deze variant is er uitsluitend sprake van unieke eiwitbronnen die nauwelijks tot niet voorkomen in hondenvoer- en/of snacks.
Door je harige lekkerbek hypoallergeen voer te geven, verklein je de kans op een allergische reactie. Nu hebben we goed nieuws, want ook bij Prima Diervoeding is er hypoallergene hondenvoeding verkrijgbaar.

De beste honden brokken van Prima Diervoeding

Om voor altijd een einde te maken aan de zoektocht naar de beste honden brokken voor jouw dondersteen, heb je bij Prima Diervoeding de keus uit een divers assortiment aan gezond droogvoer. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor heerlijke natvoeding én talloze hondensnacks; van trainers tot kauwsnacks. Bovendien is ons assortiment prettig geprijsd!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen