Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Beste kattenbrokken

De beste kattenbrokken vind je bij Prima Diervoeding

In de supermarkt en dierenspeciaalzaak word je — onder het mom van ‘dé beste kattenbrokken’ — dood gegooid met droogvoer. Zie dan nog maar eens de juiste keuze te maken.
Gezonde ingrediënten staan bij kwalitatieve kattenbrokken voorop. Daarnaast mag er geen sprake zijn van kunstmatige toevoegingen, zoals geur- en smaakstoffen.
Bij Prima Diervoeding vind je — écht — de beste kattenbrokken zonder de hoofdprijs te betalen. Wat willen jij en je huistijger nog meer?

Met welke ingrediënten worden onze kattenbrokjes samengesteld?

Vlees speelt een grote rol in het kattenvoer van Prima Diervoeding. Zo staan onze kattenbrokjes bekend om het hoge vleesgehalte. Niet alleen krijgt je huistijger veel aminozuren binnen die hij/zij zelf niet aanmaakt; de dierlijke eiwitten zorgen ook nog eens voor boordevol energie. Vetten, mineralen en vitamines — zoals vitamine A, vitamine E, calcium en fosfor —  zijn tevens een belangrijk onderdeel van onze samenstelling.

De essentiële functies van taurine

Zonder taurine is ons kattenvoer niet compleet; deze voedingsstof is essentieel voor het welzijn van je pluizenbol. Hieronder zetten we de noodzakelijke functies van taurine onder elkaar:

  • De hartspier van je kat gaat er beter door functioneren
  • Goede vetten worden beter opgenomen
  • De lichaamstemperatuur is beter in balans
  • De spijsvertering van je kat gaat er beter door werken
  • Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het reukvermogen

Droogvoer zonder taurine is dan ook een échte no-go. Zo kan een tekort aan taurine resulteren in blindheid, hartspierziektes, een verzwakt immuunsysteem en hartspierziektes.
Bij Prima Diervoeding is je huistijger verzekerd van de beste kattenbrokken mét taurine.

Waarom krokante brokjes?

Katten hebben een grote voorkeur voor krokante brokjes. Eén van de voornaamste redenen hiervoor is dat onze huistijgers de structuur van geperste brokjes niet prettig vinden. Daarom vind je in ons assortiment uitsluitend krokante kattenbrokjes.

Hoe je de beste kattenbrokken nóg gezonder kunt maken

Door een paar druppels zalmolie over de brokken van je kat te sprenkelen, maak je een kattenmaaltje onweerstaanbaar.
Toch is een hoog lekker-gehalte niet de enige reden om je voorraadkast te vullen met vloeibare voedingssupplementen. Zalm zit namelijk boordevol omega-3 en omega-6 vetzuren; goed voor een gezonde huid en glanzende lokken. Bovendien heeft de nierfunctie van je kat baat bij deze vetzuren.

Gezond droogvoer voor je kitten

Lekker en voedzaam; dát zijn de kittenbrokjes van Prima Diervoeding. Met ons kittenvoer zorg je dan ook voor een verantwoord voedingspatroon. Houd er rekening mee dat je kleine pluizenbol andere voedingsbehoeften heeft dan een volwassen kat. Je kitten is namelijk nog in de groei; daarom moet kittenvoer méér dierlijke eiwitten, mineralen en vitamines bevatten. Maar ook taurine prijkt op onze ingrediëntenlijst. En dat is niet zonder goede reden, want deze voedingsstof draagt bij aan een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel, gezichtsvermogen en hartfunctie. Oftewel, de beste kattenbrokken voor jouw kleine huistijger.

Vermijd granen van slechte kwaliteit

Nu zal je bij jezelf denken; wat zijn slechte granen? Dit zijn granen die slecht voorgegaard en niet ontsloten zijn. Dergelijke granen kunnen namelijk vervelende maag- en darmklachten veroorzaken. Bovendien kunnen katten óók reageren op een overmatige hoeveelheid aan granen. Feit is en blijft dat katten té veel granen van slechte kwaliteit niet goed kunnen verteren.
Met de beste kattenbrokken van Prima Diervoeding bespaar je jouw huistijger jeuk , maar ook maag- en darmklachten. Ons droogvoer bevat namelijk weinig tot geen granen (van goede kwaliteit).

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg4,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen