Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Beste kattenvoer

Het beste kattenvoer van Prima Diervoeding

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor de gezondheid van je kat; natuurlijke ingrediënten staan dan ook bovenaan het lijstje. Om aan de wensen van jouw pluizenbol te voldoen, biedt het assortiment van Prima Diervoeding het beste kattenvoer. Zo zijn al onze voedingen met zorg samengesteld en is er geen sprake van kunstmatige toevoegingen. Bovendien hoef je voor ons kattenvoer niet diep in je buidel te tasten.

Wat verstaan we onder een gezonde samenstelling?

We trappen af met dierlijke eiwitten; vlees moet namelijk het eerste én belangrijkste ingrediënt van de samenstelling zijn. Zo geeft vlees je kat essentiële aminozuren die hij/zij zelf niet kan aanmaken én zorgt het voor een flinke energiebooster.  Toch is het beste kattenvoer niet compleet zonder vetten, mineralen en vitamines, waaronder vitamine A, vitamine E, calcium en fosfor.

Taurine; onmisbaar voor het beste kattenvoer

Grote kans dat je nooit van taurine hebt gehoord. Toch is dit een voedingsstof onmisbaar is voor de gezondheid van je huistijger. Om je inzicht te geven in de noodzakelijke functies van taurine, hebben we deze hieronder op een rij gezet:

  • Draagt bij aan een beter functionerende hartspier
  • Een betere opname van goede vetten
  • Zorgt voor een betere werking van de spijsvertering
  • Draagt bij aan een stabiele lichaamstemperatuur
  • Zorgt voor een betere ontwikkeling van de hersenen en het reukvermogen

Wanneer het voer voor je kat geen taurine bevat, resulteert dit uiteindelijk in een tekort aan taurine. En dát wil je ten alle tijden voorkomen; dit kan namelijk leiden tot agressief gedrag, blindheid, hartspierziektes en een verzwakt immuunsysteem.
Met het beste kattenvoer van Prima Diervoeding dat ook nog eens voldoende taurine bevat, voorkom je dergelijke problemen.

Ontdek het assortiment van Prima Diervoeding

Onze kieskeurige huistijgers maken het ons niet makkelijk. In tegenstelling tot honden zijn katten een stuk gevoeliger voor structuur en smaak. Grote kans dat je kat ineens zijn/haar neus ophaalt voor een heerlijk maaltje.
Om jouw pluizige fijnproever genoeg keus te geven, bestaat ons assortiment uit gezonde kattenbrokjes, verrukkelijk natvoer en de lekkerste kattensnoepjes. Bovendien is jouw allergische kat, kitten en gesteriliseerde kat bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Zo vind je bij ons ook graanvrije kattenvoeding, kittenvoer en voeding voor gesteriliseerde katten.

Geperste of krokante brokjes?

Vanwege de specifieke structuur eten katten liever geen geperste brokjes. Dat is dan ook de reden dat Prima Diervoeding besloten heeft om uitsluitend krokante brokjes aan te bieden. Wedden dat jouw pluizenbol onwijs smult van deze kattenbrokjes? Oh, en ons natvoer en snacks zijn óók om van te smikkelen!

Het belang van een voedingssupplement

Wist je dat je het maaltje van je kat nóg gezonder kunt maken? Sprenkel een paar druppels zalmolie over de kattenbrokjes en voilà! Niet alleen onwijs lekker, ook ontzettend gezond! Zo krijgt je huistijger flink wat omega-3 en omega-6 vetzuren binnen. Deze zorgen voor een gezonde huid, glanzende vacht én een beter werkende nierfunctie.

Zó zorg je dat je kat meer vocht binnen krijgt

Doordat katten (vaak) niet genoeg drinken, ligt uitdroging op de loer. Door je pluizenbol elke dag natvoer te geven, krijgt je kat meer vocht binnen. Natvoeding bestaat namelijk voor 80% uit vocht. Des te meer reden om je voorraadkast te vullen met diverse smaakjes natvoer; daar wordt je kat ook nog eens erg blij van!

Kittenvoeding; het beste kattenvoer voor je kitten

Wanneer je een kitten ein-de-lijk thuis mag verwelkomen, is het belangrijk dat jouw kleine dondersteen aan een gezond voedingspatroon went. Onthoud wél dat je kitten nog in de groei is; daarom moet de samenstelling een hoog vleesgehalte, genoeg vitamines en mineralen bevatten. Bovendien mag taurine niet ontbreken. Deze voedingsstof heeft een positieve invloed op het gezichtsvermogen, zenuwstelsel en de hartfunctie van je kitten.

Kies voor graanarm- of graanvrij kattenvoer

Granen die slecht voorgegaard en niet ontsloten zijn, kunnen vervelende maag- en darmklachten veroorzaken. Bovendien kan een overmatige hoeveelheid aan granen tot problemen leiden. Het spijsverteringskanaal van je huistijger is nou eenmaal niet geschikt om een flinke hoeveelheid granen (van slechte kwaliteit) te verteren.
Om je kat vervelende klachten te besparen, kun je bij Prima Diervoeding terecht voor het beste kattenvoer dat ook nog eens graanarm of graanvrij is.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg4,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen