Beste natvoer hond

hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer gevogelte met wortelen

UNIsmak natvoer
Gevogelte met wortelen
410 gram

 2,99

Bestel nu
natvoer lam met pompoen

UNIsmak natvoer
Lam met pompoen
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer konijn met rode biet

UNIsmak natvoer
Konijn met rode biet
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer rund met yamswortel

UNIsmak natvoer
Rund met yamswortel
410 gram

 3,25

Bestel nu

Het beste natvoer voor je hond

Het voedingspatroon voor honden bestaat voornamelijk uit brokken en lekkere snacks. Niets mis mee natuurlijk, maar wat meer variatie kan nooit kwaad! Alleen nu rest de vraag: hoe zorg je voor meer variatie? Simpel, met natvoeding voorzie je jouw trouwe viervoeter van een gezond én lekker aanvullend hondenmaaltje.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het assortiment van Prima Diervoeding; in de supermarkt en onze webshop kun je terecht voor een scala aan het beste natvoer voor je hond. Bovendien vind je bij ons het gezondste droogvoer en lekkerste snacks.

De voor- en nadelen van natvoer voor je hond

Voordat je besluit om het voedingspatroon van je viervoeter aan te vullen met natvoer, zetten we hieronder de voor- en nadelen op een rij.

Een hoog vochtgehalte

Natvoeding staat bekend om het hoge vochtgehalte, wat ervoor zorgt dat jouw slecht drinkende viervoeter genoeg vocht binnen krijgt. Zo bevat Prima Diervoeding’s beste natvoer voor je hond een vochtgehalte van 67-80%.

Verleid je hond met de sterke geur van natvoer

Dankzij de sterke geur krijg je met natvoer zelfs de meest kieskeurige hond aan het smikkelen. Laat jouw viervoeter zijn/haar brokken regelmatig staan? Verrijk de brokjes van je hond dan met natvoeding; te lekker om te laten staan!

Een zachtere structuur

Hoewel je natvoeding apart van de brokken kunt geven, kun je natvoer óók mengen met droogvoer. Dit zorgt voor een zachte(re) structuur, wat prettiger kauwen is voor honden met gebitsproblemen. Kortom, ideaal voor harige pensionado’s!

Een hogere hoeveelheid

Doordat het beste natvoer voor je hond voor een groot deel (67-80%) uit vocht bestaat, krijgt je viervoeter — in vergelijking — met droogvoer minder voedingsstoffen binnen. Om deze reden moet je hond méér natvoer eten om aan dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen te komen. Toch weegt dit nadeel niet op tegen het lijstje met voordelen, want de gezondheid van je hond staat natuurlijk altijd voorop.

Hoeveel natvoeding per dag?

Geef je hond niet té veel, maar ook niet té weinig natvoer; de juiste hoeveelheid is namelijk belangrijker dan je denkt. Vul de voerbak dus niet lukraak met natvoer, maar houd de voedingstabel op de verpakking aan als richtlijn. Deze berekent de hoeveelheid natvoeding op basis van het gewicht van je hond. Zo weet je zeker dat je trouwe viervoeter genoeg natvoer binnen krijgt.

Waar en hoe bewaar je natvoer?

Zolang de blikjes of pouches met natvoer nog ongeopend zijn, kun je deze gerust buiten de koelkast bewaren. Zorg overigens wel dat je ze op een droge plek bewaart. Zodra je de verpakking opent, dien je het  natvoer afgedekt in de koelkast te bewaren; dit om verderving tegen te gaan. Let op: bewaar een ongeopende verpakking niet langer dan 2-3 dagen.
Is het ongeopende natvoer té veel voor je hond om binnen 2-3 dagen op te eten? Vries dan meerdere porties in; zo ga je ook nog eens verspilling tegen.

Het natvoer van Prima Diervoeding

Pouches met natvoer, blikken met natvoer en hondenworsten; you name it en bij Prima Diervoeding hebben we het in huis! Bovendien heeft je harige viervoeter op smaakgebied óók niets te klagen. Zo heeft je hond de keus uit rund, kip, zalm, lam, kalkoen, wildbraad, gevogelte met wortelen, konijn met rode biet, lam met pompoen, vis en rund met yamswortel. Te lekker om niet in je (online) winkelmandje te stoppen!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen