Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Beste puppyvoer

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu

Zorg voor het beste puppyvoer

Bij Prima Diervoeding  zijn we het er allemaal over eens; met gezonde voeding groeit je pup uit tot een actieve, vrolijke hond. Maar vergis je niet, een gezonde samenstelling gaat niet ten koste van het lekker-gehalte. Tenminste, niet bij Prima Diervoeding!
Met de gezondste én lekkerste ingrediënten, smult jouw stuiterbal van het beste puppyvoer. Bovendien hebben we voor iedere levensfase verrukkelijk droog- en natvoer in huis. Om over onze snacks, voedingssupplementen en worsten nog maar te zwijgen; deze zijn té lekker om te laten liggen!

Geef je pup geen volwassen hondenvoer

Doordat jouw kleine vriendje nog in de groei is, heeft je pup méér essentiële voedingsstoffen nodig dan een volwassen hond. Zo ondersteunt een hogere hoeveelheid aan belangrijke voedingsstoffen in puppyvoer je stuiterbal in zijn/haar groeifase.

Het beste puppyvoer bevat déze ingrediënten

Wees kritisch op de samenstelling; niet alle voeding bevat namelijk gezonde ingrediënten die cruciaal zijn voor de gezondheid van je pup.
Om te spreken van het beste puppyvoer, mag een hoog vleesgehalte niet ontbreken. Zonder (veel) dierlijke eiwitten mist je kleine vriendje namelijk een hoop energie. Verder hebben de spieren, het immuunsysteem en de organen van je pup baat bij veel vlees.
Daarnaast leveren ook vetten een belangrijke bijdrage aan het energiegehalte van je pup. Bovendien bevatten deze vetten een flinke hoeveelheid omega-3 vetzuren. En dat is allesbehalve vervelend! Omega-3 vetzuren zorgen namelijk voor glanzende lokken en een gezonde huid.
Tot slot bevat een gezonde samenstelling koolhydraten ter ondersteuning van de darmflora van je pup.

Mineralen en vitamines mogen niet ontbreken

Nóg meer ingrediënten? Jazeker! Zonder déze vitamines en mineralen is een gezonde samenstelling gedoemd te mislukken. Met name fosfor, calcium, vitamine A en vitamine D zijn voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op de gezondheid van je pup.
Laten we beginnen met fosfor en calcium; deze dragen — onder andere — bij aan sterke botten. Calcium heeft daarnaast nóg een belangrijke functie, namelijk het bevorderen van een gezond gebit en sterke spieren.
Vitamine A en vitamine D leveren een belangrijke bijdrage aan het immuunsysteem van je stuiterbal. Verder biedt vitamine A óók ondersteuning van de ogen en huid van je pup.
Al met al onmisbare ingrediënten voor het beste puppyvoer, dat uiteraard bij Prima Diervoeding in de (online) schappen ligt!

Geen kunstmatige conserveringsmiddelen

Om jouw pup vervelende klachten —  zoals huidproblemen en een hoge(re) bloeddruk — te besparen, vind je in het beste puppyvoer van Prima Diervoeding géén kunstmatige conserveringsmiddelen.
In plaats van BHA en BHT (kunstmatige conserveringsmiddelen) maken we uitsluitend gebruik van een natuurlijk alternatief, zoals vitamine E en vitamine C.

Houd je aan de aanbevolen hoeveelheid

Zorg dat je jouw pup nooit overvoert; dit kan namelijk resulteren in groeipijn en soms zelfs in afwijkingen aan het skelet. Maar geef nu ook niet ineens té weinig voer, want dit kan tevens leiden tot gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan zwakke botten, een doffe vacht, futloosheid en een beperkte groei.
Laat je, in plaats daarvan, adviseren door de voedingstabel op de verpakking. Deze berekent de benodigde hoeveelheid aan de hand van het gewicht van je pup.

Geef meerdere porties per dag

De eerste 24 weken is het de bedoeling dat je de benodigde hoeveelheid in vier porties per dag verdeelt. Geef deze op vaste tijdstrippen om zo voor meer structuur te zorgen. Breng dezelfde hoeveelheid na 24 weken terug naar twee tot drie maaltijden per dag.

Wanneer overstappen?

Natuurlijk smult jouw kleine vriendje maar wát graag van het beste puppyvoer. Maar op een gegeven moment is het toch tijd om over te stappen naar volwassen hondenvoer. Hieronder vind je de richtlijnen per gewichtsklasse:

  • Klein ras (1-10 kilo) – 10 – 12 maanden
  • Middelgroot ras (11-24 kilo) – gemiddeld 12 maanden
  • Groot ras (25-44 kilo) – 15 tot 18 maanden
  • Heel groot ras (meer dan 45 kilo) – 18 tot 24 maanden

Heb je toch nog twijfels? Neem dan contact op met je dierenarts.

Waarom kiezen voor het puppyvoer van Prima Diervoeding?

Om jouw stuiterbal te laten smullen van het beste puppyvoer, maken we uitsluitend gebruik van gezonde ingrediënten.
Bovendien kun je bij ons terecht voor droog- en natvoer voor volwassen honden. Maar ho, wacht even; het voedingspatroon van jouw volwassen viervoeter is natuurlijk niet compleet zonder onze hondenworsten, voedingssupplementen en gedroogde snacks.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
4,00kg10,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen