Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Bot voor hond

kauwbot met kalkoen en duindoorn

PrimaDog hondensnack
Rough chews met Kalkoen en Duindoorn
105 gram

 5,50

Bestel nu

De ultieme kauwsnack; een bot voor je hond

Het is de missie van Prima Diervoeding om álle honden te laten smikkelen van de gezondste voeding en snacks. En daar hoort een bot voor je hond natuurlijk óók bij!
Veel vlees kenmerkt een gezond voedingspatroon; daarom staat een hoog vleesgehalte altijd centraal bij onze brokken, natvoer én (kauw)snacks.

Genoeg keus uit ons kauwassortiment

Met onze trainingssnoepjes, vleesstrips en hondenkoekjes valt er héél wat te ontdekken in ons snackaanbod. Maar er is tevens genoeg te kluiven; met een bot voor je hond sla je de plank nooit mis.
Om een goed beeld te krijgen van ons kauwassortiment, zetten we hieronder de lekkerste botten op een rij:

  • Paardenbeen
  • Lamsbot
  • Smulkluif
  • Hertenbot

Een hondenbot zonder granen en kunstmatige toevoegingen

Een kauwbot is een gedroogde snack waar geen granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen aan te pas komen. Dit resulteert in minder allergische klachten, zoals braken, jeuk en diarree.
Kunstmatige conserveringsmiddelen hebben — net als granen en kunstmatige toevoegingen — geen schijn van kans. Gezien de vervelende klachten die deze stoffen tot gevolg hebben, maken we bij Prima Diervoeding uitsluitend gebruik van vitamine E als natuurlijk conserveringsmiddel.

Belangrijke redenen om een bot voor je hond aan te schaffen

Zijn er naast de lekkere smaak nóg meer redenen om je voorraadkast te vullen met kauwbotten? Jazeker! Het vele kluiven resulteert in een schoner hondengebit met minder tandplak en tandsteen. Zo kan je een bezoekje aan de ‘tandarts’ weer op de lange baan schuiven.
Toch is hiermee het rijtje voordelen nog niet ten einde, want door de kauwactiviteit komt er endorfine (geluksstofje) vrij. En dít zorgt weer voor een blije én rustige hond. Bovendien is een hondenbot de ideale snack om verveling te voorkomen.

Advies voor het geven van een hondenbot

Of je jouw harige vriend nu op een beloningssnack of kauwsnack trakteert; zorg dat je altijd toezicht houdt én genoeg (vers) drinkwater geeft.

Heerlijke snacks om op te kauwen

Bij Prima Diervoeding staan er niet alleen hondenbotten op het menu; onze overige kauwsnacks hebben óók een — welverdiend — plekje in ons uitgebreide assortiment.
Volgens ons harige testpanel zorgen de onderstaande kauwsnacks voor behoorlijk wat smulplezier:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen