Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Bullepees hond

Bullepees voor je hond

Met een gedroogde hondensnack kan het snackmomentje van je harige vriend niet mislukken. Neem bullepees voor een hond; door het drogingsproces worden de gezonde vitamines behouden, wat het een verantwoorde snack maakt. Kort gezegd is bullepees een smakelijk, maar vooral gezond tussendoortje.

Granen en kunstmatige troep zijn uit den boze

Bij Prima Diervoeding pleiten we voor veel vlees en weinig granen. Om deze reden is een groot gedeelte van ons snackassortiment graanvrij. Dit geldt tevens voor onze bullepezen.
Toch is deze kauwsnack niet alleen vrij van granen, maar óók van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen.
Het voordeel van een graanvrije snack zonder kunstmatige toevoegingen? Je (gevoelige) hond kan niet allergisch reageren op granen, kunstmatige conserveringsmiddelen of geur, kleur- en smaakstoffen.

Waarom bulle pees goed is voor een hond

Naast de lekkere smaak zijn er genoeg redenen om je voorraadkast te vullen met bullepees voor je hond. Zo heeft het vele kluiven een positieve invloed op het gebit van je hond; het reinigt de hondentandjes en én het resulteert in minder tandplak en tandsteen. Maar ook de endorfine die vrijkomt is een belangrijke reden om bullepees aan je hond te geven. Dit gelukstofje zorgt namelijk voor een rustige én gelukkige hond; twee voor de prijs van één! En met een kauwsnack bestrijd je ook nog eens verveling bij je hond. Zo zal je harige vriend zijn/haar verveling botvieren op de bullenpees in plaats van je meubilair en/of schoenencollectie.

Voor welke viervoeters is deze kauwsnack geschikt?

Dit is volledig afhankelijk van de grootte; bij Prima Diervoeding verkopen we namelijk bullepezen in diverse maten. Zo zijn de bullepeespuntjes wél geschikt voor kleine honden, maar niet voor grote honden. Voor de grotere viervoeters zijn er bullepezen in een groter formaat verkrijgbaar die weer niet geschikt zijn voor kleine honden.  Kortom, let goed op het formaat.
Voor puppy’s en senioren is deze snack (klein en groot) wél te hard. Trakteer je stuiterbal of harige pensionado dus liever op een wat zachtere kauwsnack.

Let op dit voedingsvoorschrift

Verlaat nooit de ruimte wanneer je een bulle pees aan je hond geeft. Dit is niet alleen van toepassing op kauwsnacks, maar op álle snacks; zorg dus altijd voor toezicht. Geef je harige vriend tijdens zijn/haar snackmomentje daarnaast voldoende (vers) drinkwater.
Let op: doordat onze bulle pezen een natuurlijk product zijn, kan de grootte, vorm en kleur afwijkend uitvallen.

Deze kauwsnacks zorgen voor een lekker smulmomentje

Dat bullepees je hond behoorlijk wat kauwplezier zorgt, staat buiten kijf. Gelukkig biedt het Prima Diervoeding assortiment nóg meer smakelijke kauwsnacks.
Benieuwd? Hieronder zetten we een aantal populaire kauwsnacks onder elkaar:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg3,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen