Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Doggy snacks

Verras je hond met doggy snacks van Prima Diervoeding

Vrij van suikers én kunstmatige conserveringsmiddelen; de doggy snacks van Prima Diervoeding halen alles uit de kast om jouw hond verantwoord te laten smikkelen. Wij zijn namelijk van mening dat lekker ook heel gezond kan zijn! Daarom bestaat ons assortiment uit méér dan 200 gezonde doggy snacks.
Dus waar wacht je nog op? Begeef je nu naar jouw dichtstbijzijnde supermarkt of neus rond in onze online webshop; tijd om jouw harige lekkerbek op een roze wolk te laten trippelen.

Wat verstaan we onder doggy snacks?

Met zo’n uitgebreid assortiment is de kans op keuzestress vrij groot; maar dat is dan ook het risico van ons vak. Om je enigszins een goed beeld te geven van de diverse hondensnacks, maken we hieronder onderscheid in de verschillende doggy snacks.

Leer je hond de beste kunstjes aan met trainingssnoepjes 

Met onze trainers — ook wel trainingssnoepjes genoemd — ontluik je de entertainer in je hond. Want zonder een lekkere doggy snack vertikt je hond het om commando’s uit te voeren. Zorg dus dat je de  trainers van Prima Diervoeding altijd binnen handbereik hebt.
De voordelen van lekkere trainingssnoepjes beperken zich niet enkel tot volwassen honden. Je leert jouw pup vliegensvlug commando’s; bovendien leert je kleine stuiterbal in recordtijd aan de lijn lopen.

Een lekkere beloning tussendoor

Hoewel onze knuffels nooit vervangbaar zijn, kom je met beloningssnacks een heel eind. Snack dus altijd samen met je hond; één van de beste manieren om de band tussen jou en je viervoeter te versterken.
Met de doggy snacks van Prima Diervoeding win jij gegarandeerd de titel ‘beste hondenbaasje van het jaar’. Zo heeft jouw harige lekkerbek — onder andere — de keus uit crunchy repen en diverse vleesstrips.

Laat je hond smikkelen van gedroogde hondensnacks

Om maar met de deur in huis te vallen; de gedroogde hondensnacks van Prima Diervoeding zijn niet zonder goede reden zo populair. Doordat ze voor 100% uit vlees bestaan, zijn ze niet alleen onwijs lekker, maar ook nog eens super gezond!
Verras jij je harige vriend dus graag met een nieuwe snack? Zoek dan niet verder, want je kunt bij ons — onder andere — terecht voor konijnenoren, lamslong, kamelenhuid en paardenlong.

Geef een veelzijdige kauwsnack

Ons assortiment is natuurlijk niet compleet zonder kauwsnacks. Hoewel jouw hond een kauwsnack vast ontzettend lekker vindt,  geef je deze snack niet alleen voor het hoge lekker-gehalte. Tijdens het kauwen komt namelijk het geluksstofje endorfine vrij, wat voor een gelukzalig gevoel én minder stress zorgt.
Daarnaast kan veel kauwactiviteit óók verveling tegengaan. Hiermee voorkom je dat jouw hond zijn/haar kauwgrage tandjes in je meubilair en favoriete paar schoenen zet.

Daag je viervoeter uit met doggy snacks

Vergeet niet om je harige vriend genoeg uit te dagen; en dan hebben we het over fysieke uitdaging of over mentale stimulans. Voor fysieke uitdaging hoef je maar naar buiten te gaan, een flink eind te lopen of balletjes te gooien.
Maar hoe je dat dan met mentale uitdaging? Geen zorgen, je hond mentaal uitdagen klinkt lastiger dan het is. Leuk gezegd, maar hoe pak je het dan aan? Simpel, gris een handdoek uit je keukenkastje, rol deze op en verstop er wat snoepjes in. Ook een lege wc-rol werkt als een tierelier!
Wil je nét een stapje verder gaan? Maak dan gebruik van intelligentie spelletjes, oftewel hersenwerk; deze zorgen voor boordevol speelplezier!

Kies bewust; kies voor graanarme of graanvrije snacks

Meer vlees, minder granen; dat is waar we bij Prima Diervoeding voor pleiten. Daarom bestaat ons assortiment uit graanarme en graanvrije doggy snacks. Zo maken we korte metten met vervelende klachten zoals jeuk, braken en diarree.

Verlicht de klachten van je allergische viervoeter

Evenals granen, kan je hond net zo goed allergisch reageren op dierlijke eiwitten. Vaak zijn rund, kip en varkensvlees hier dan ook de boosdoener van. Deze drie vleessoorten worden namelijk het meest gebruikt in hondenvoer en/of snacks.
Doordat een groot deel van de doggy snacks van Prima Diervoeding uit één dierlijk eiwitbron (geen rund, kip en varkensvlees) bestaat, is er minder kans op een allergische reactie. Kortom, je kunt bij ons terecht voor een scala aan hypoallergene hondensnacks, waaronder: zalmhuid, konijnenoren en eendennekken.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen