Search
Close this search box.
Inloggen

Droogvoer hond

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 3 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
3 kilo

 16,50

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
3 kilo

 17,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu

Het gezondste droogvoer voor je hond

Gezonde brokken die barsten van de essentiële voedingsstoffen is álles wat je hond nodig heeft. Dan is natvoeding om mee te variëren lekker, maar zeker niet noodzakelijk. Ga dus eerst op zoek naar gezond droogvoer voor je hond voordat je natvoer erbij gaat geven.
Bij Prima Diervoeding doen we alles voor de gezondheid van jouw hond. Zo bestaat ons assortiment uit de lekkerste, maar vooral gezondste brokken, natvoer en snacks.

Hoe herken je gezond hondenvoer?

Met een hoog vleesgehalte ben je al een heel eind op weg. Niet alleen zorgen dierlijke eiwitten voor een flinke energie boost; ook draagt vlees bij aan de gewrichten, spieren en het herstel van lichaamscellen. Des te meer reden om je voorraadkast vol te stouwen met vleesrijk droogvoer voor je hond.
Voor nóg gezondere brokken bevatten onze samenstelling ook vitamines, mineralen, koolhydraten en vetten. Deze hebben — onder andere — een positieve invloed op de botten, het gezichtsvermogen en de hartfunctie van je hond.

Geef je hond géén brokken met kunstmatige conserveringsmiddelen

Van het lezen van de samenstelling word je meestal niet veel wijzer; de ingewikkelde termen vliegen je om de oren. Dus hoe weet je nu of het droogvoer van je hond wél of geen kunstmatige conserveringsmiddelen bevat? Simpel, kunstmatige conserveringsmiddelen worden aangeduid als BHA of BHT. Analyseer de samenstelling dus eerst voordat je het droogvoer voor je hond in je (online) winkelmandje gooit.
Door de klachten — een  verhoogde bloeddruk en huidproblemen — die BHA en BHT veroorzaken, zijn we bij Prima Diervoeding geen voorstander van kunstmatige conserveringsmiddelen.
In ons hondenvoer vind je dan ook uitsluitend natuurlijke conserveringsmiddelen, zoals vitamine C en vitamine E.

Wat is beter; geperst of krokant droogvoer?

Droogvoer voor je hond is verkrijgbaar in twee structuren: krokant en geperst. Nu doen er allerlei misvattingen de ronde over geperste en krokante brokken. Maar bij Prima Diervoeding vinden we dat de één niet beter is dan de ander. En daarbij reageert iedere viervoeter anders; waar de ene hond goed op reageert, kan de andere hond slecht op reageren.
Toch moet je een keuze maken, en díe keuze is gevallen op krokante brokken. Waarom? Uiteindelijk bieden krokante brokken meer ruimte voor vlees. En dit sluit weer aan bij ons motto ‘meer vlees, minder granen’.

Met puppybrokjes ondersteun je jouw groeiende pup

Om de groei van je pup te bevorderen, is je kleine vriendje gebaat bij puppyvoer met essentiële ingrediënten.
Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Kort gezegd, heeft een pup dezelfde voedingsstoffen nodig als een volwassen hond. Toch is er een kleine verschil. Puppy’s zijn namelijk nog in de groei, waardoor een grotere hoeveelheid aan dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen nodig is.
Krijg je keuzestress van al het puppyvoer in de winkel? Staak dan nú je zoektocht, want Prima Diervoeding heeft alles in huis om je stuiterbal van de beste puppybrokjes te voorzien.

Waarom granen niet goed zijn voor je hond

Het hele granen-verhaal blijft ingewikkeld, want zijn granen nou écht zo slecht voor je hond? Dat ligt eraan; té veel granen die slecht voorgegaard en niet ontsloten zijn, kunnen voor jeuk, kale plekken in de vacht en haaruitval zorgen. Maar dan hebben we het over slechte granen. Bevat het droogvoer voor je hond granen van goede kwaliteit? Dan is de kans groot dat je viervoeter geen last krijgt van vervelende klachten.
Om dergelijke gezondheidsklachten voor te zijn, bestaat het assortiment van Prima Diervoeding uit graanarme en graanvrije brokken.

Het belang van hypoallergene brokken

Allergische klachten kunnen tevens veroorzaakt worden door deze drie vleessoorten: rund, kip en varkensvlees. Het overgrote deel van hondenvoer en/of snacks wordt namelijk samengesteld met deze dierlijke eiwitbronnen.
Om de kans op een allergische reactie te verkleinen, vind je in ons assortiment óók hypoallergeen droogvoer voor je hond. Zo heeft je harige viervoeter de keuze uit de volgende varianten: zalm, lam, eend & haring, en hert & kalkoen. Deze brokken zijn uitsluitend samengesteld met unieke eiwitbronnen (dus geen rund, kip en varkensvlees).
Hieronder zetten we de meest voorkomende klachten onder op een rij:

  • Vachtproblemen
  • In de poten bijten
  • Jeuk
  • Huiduitslag
  • Winderigheid
  • Diarree

Bestel de brokken van Prima Diervoeding online

Met zoveel keus in de supermarkt, blijft het een uitdaging om het gezondste én lekkerste droogvoer voor je hond te vinden. Gelukkig ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres; onze brokken, natvoeding, worsten en hondensnacks vind je zowel in de supermarkt als de webshop.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen