Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Gedroogd rundvlees

Gedroogd rundvlees, de snack die élke hond laat smullen

Met gedroogd rundvlees laat je zelfs de meest kieskeurige lekkerbek smullen, en dát is — grotendeels — te danken aan de sterke geur en het hoge lekker-gehalte.
Verder profiteert je hond van gezonde vitamines en mineralen, die dankzij het drogingsproces behouden zijn gebleven. Kortom, een verrukkelijk én gezond tussendoortje.

Zonder toevoeging van granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Bij onze gedroogde snacks is er geen sprake van granen. Zo is de kans nihil dat je (gevoelige) viervoeter last krijgt van jeuk of darmproblemen. Bovendien is gedroogd rundvlees vrij van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. En ook kunstmatige conserveringsmiddelen zijn niet aan de orde.
Om de houdbaarheid van onze voeding te verlengen, maken we uitsluitend gebruik van vitamine E; een natuurlijk alternatief. Zo hebben jeuk en huidklachten geen schijn van kans!

Het draagt bij aan een gezonde én gelukkige hond

Een smikkelende viervoeter is —  natuurlijk — het einddoel, maar wist je dat gedroogd vlees óók voor een gezond hondengebit zorgt? Bovendien neemt de hoeveelheid tandplak en tandsteen aanzienlijk af.
En dan nog een leuke: door het vele kauwen ontstaat er endorfine; een gelukstofje waar je hond blij én rustig van wordt. Verder is een kauwsnack het beste hulpmiddel om verveling bij je hond te bestrijden. Zo is de kans groot dat je harige vriend zijn/haar kauwgrage tandjes niet in jouw meubilair zet.

Geschikt voor iedere viervoeter?

Gedroogd rundvlees is geen harde kauwsnack. Dat betekent dus dat élke hond er heerlijk van mag smullen; van jonge stuiterballen, kleine donderstenen, middelgrote avonturiers, grote joekels tot harige pensionado’s.

Let op dit voedingsvoorschrift

Voor elke (kleine of grote) snack geldt: laat je hond nooit zonder toezicht snacken. Zorg dus dat je tijdens het snacken altijd in de buurt blijft én je hond van voldoende (vers) water voorziet.
Houd daarnaast rekening met het volgende: gedroogd vlees is een natuurlijk product waardoor de vorm, kleur en grootte kan afwijken.

De keuze is reuze

Heeft jouw viervoeter ook trek gekregen van ons online assortiment? Dan wordt het tijd om de lekkerste brokken, natvoer, worsten, hondensupplementen en snacks in huis te halen. Weinig granen, veel vlees én een betaalbare prijs; wat wil jouw harige lekkerbek nog meer?

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen