Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Gedroogde hondensnack

Een gedroogde hondensnack voor jouw viervoeter

Gezond hondenvoer is essentieel voor de gezondheid van jouw harige dondersteen. Maar ook het lekker-gehalte zijn we bij Prima Diervoeding niet uit het oog verloren; dankzij de kwalitatieve ingrediënten is ons hondenvoer om van te smikkelen!
Toch kun je bij Prima Diervoeding niet alleen terecht voor gezond én lekker droog- en natvoer; ons assortiment biedt namelijk meer dan 200 heerlijke gedroogde hondensnacks. Wedden dat jouw hond zijn/haar poten aflikt bij een gedroogde hondensnack?

Wat verstaan we onder een gedroogde hondensnack?

Zoals de naam doet vermoeden, wordt het vocht onttrokken bij gedroogde — it’s all in the name — snacks. Zo ontstaan er harde(re) snacks die een stuk langer houdbaar zijn; je kunt de gedroogde (verpakte) hondensnacks namelijk tot twee jaar bewaren.
Doordat de gedroogde snacks uit puur vlees bestaan, kan je hond guilty-free snacken. Onze gedroogde lekkernijen zijn dus vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Kortom, een gedroogde hondensnack staat garant voor een gezond, watertandendend geluksmomentje!
Om je harige vriend op een gedroogde lekkernij te trakteren, ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Zo heb je bij ons de keuze uit een uitgebreid assortiment, waaronder: lamspens, runderlong, luchtpijp, bullepees, varkens- en lamsoren, zalmhuid en kippennekken.

Graanvrij assortiment in gedroogde snacks

Een gedroogde hondensnack ontstaat niet zomaar; er wordt namelijk vocht onttrokken van de organen van bepaalde diersoorten. Maar daar stopt het proces ook. Van kunstmatige toevoegingen en granen is dan ook geen spoor te bekennen. Zo weet je zeker dat een gedroogde hondensnack graan- en glutenvrij is.
Ook bij Prima Diervoeding zijn de gedroogde snacks graan- en glutenvrij.  Wat wil jouw allergische lekkerbek nog meer?

Hypoallergene snacks

Niet alleen granen kunnen voor allergische klachten zorgen; je harige viervoeter kan tevens (allergisch) reageren op dierlijke eiwitten. De meest gebruikte vleessoorten in hondenvoer- en/of snacks zijn rund, kip en varkensvlees. Niet gek dat de meeste gevoelige en/of allergische honden op deze drie eiwitbronnen reageren.
Met hypoallergeen voer verklein je de kans op een allergische reactie. Maar wist je dat veel gedroogde snacks óók hypoallergeen zijn? Met uitzondering van rund, kip en varkensvlees, bestaan alle gedroogde hondensnacks uit één unieke (dierlijke) eiwitbron.
Bij Prima Diervoeding heb je de keuze uit een verscheidenheid aan hypoallergene snacks, zoals kalkoenvleugels, runderkophuid, paardenlong en eendenpoten.

Mag jouw pup ook smullen van gedroogde hondensnacks?

Aangezien de hardheid flink uiteen kan lopen, is niet elke gedroogde hondensnack geschikt voor puppy’s. Zo raden we af om harde hondensnacks — zoals paardenkophuid, hertenpoot en kamelenhuid — aan je kleine dondersteen te geven. Maar ook gedroogde kauwsnacks zijn uit den boze; deze kunnen namelijk splinteren, wat voor verstikking kan zorgen. Bovendien zijn de tanden en spijsvertering van onze jonge vriendjes simpelweg (nog) niet geschikt voor een harde, gedroogde hondensnack.
Let op: verras je pup pas vanaf vier maanden met een lekkere hondensnack.

Welke snacks vindt jouw harige vriend nog meer lekker?

Naast een gedroogde hondensnack, smult jouw hond ook graag van andere hondensnacks. Of dat nu trainers, beloningssnacks of kauwsnacks zijn; voor élke harige viervoeter heeft Prima Diervoeding de juiste hondensnack in huis.

Trakteer je hond op trainers

Tijdens de hondentraining mogen trainingssnoepjes — ook wel trainers genoemd — niet in je jaszak ontbreken. De trainers zijn niet alleen een stuk zachter, ze zijn ook nog eens klein van formaat. Makkelijk meenemen dus!
Zelfs je kleine stuiterbal slooft zich flink uit voor een lekker trainingssnoepje; commando’s leren wordt zo een eitje.
Vergeet niet om de trainers tijdens je dagelijkse uitlaatrondje(s) mee te nemen. Je pup aan de lijn leren lopen wordt zo een stuk eenvoudiger.

Beloningssnacks die niet te versmaden zijn

Niet alleen leer je jouw hond omrollen met trainers; ook spant je harige vriend zich maar ál te graag in voor een smakelijke beloningssnack.
Zoals wij onze snackmomenten hebben, lust (en verdient) jouw hond ook wat lekkers op z’n tijd. Maak daarom een keuze uit het assortiment van Prima Diervoeding. Van verschillende structuren —  zacht, semi-moist en crunchy — tot diverse smaken; jouw dondersteen zal niet teleurgesteld worden.

Lekkere kauwsnacks

Van nature heeft elke viervoeter een kauwbehoefte; voorzie je harige dondersteen daarom regelmatig van een lekkere (en gezonde) kauwsnack. Zo voorkom je ook nog eens dat je meubilair belaagd wordt.
Een kauwsnack redt je meubels niet alleen uit de tanden van je kauwgrage hond; de tanden van je harige vriend worden ook nog eens goed gereinigd! Bovendien ga je verveling bij je hond tegen.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen