Search
Close this search box.
Inloggen

Gedroogde vis hond

Gedroogde vis voor je hond

Ook al bestaat het merendeel van ons assortiment uit vlees; er blijft nog genoeg gedroogde vis voor je hond over om van te smullen. Graag nemen we je mee op ontdekkingstocht, zodat je weet welke gezonde vissnacks ons assortiment te bieden heeft. En natuurlijk zouden we Prima Diervoeding niet zijn als deze gedroogde snacks ook niet érg lekker zijn!

Uit welke soorten heeft jouw viervoeter de keuze?

Wist je dat honden niet alleen graag smullen van vlees, maar óók dol zijn op vis? Voor de beste smulmomentjes hebben we dan ook de lekkerste vissoorten in huis. Zo heeft je harige vriend de keus uit:

  • Gedroogde roodbaarshuid
  • Kabeljauwsticks
  • Zalmhuid
  • Meervalhuid
  • Kabeljauwhuid
  • Sprot
  • Gedroogde Kathaai
  • Gepelde garnalen

Déze belangrijke voedingsstoffen bevat gedroogde vis

Dat vette vis onwijs gezond is, is algemeen bekend. Dit is dan ook te danken aan de hoge hoeveelheid omega vetzuren.
Niet gek dus dat gedroogde vis voor je hond tevens barst van de omega-3 en/of omega-6 vetzuren. Deze ingrediënten leveren een belangrijke bijdrage aan de glanzende lokken van je viervoeter. Maar ook de huid en gewrichten van je hond hebben (veel) profijt van deze onverzadigde vetzuren.

Laat je hond genieten van een graanvrije snack

Laten we voorop stellen dat gedroogde vis een natuurlijk product is. Om deze reden tref je dan ook geen granen in de samenstelling aan.
En je weet wat dat betekent: geen jeuk, haaruitval en kale plekken in de vacht. Kortom, de beste snacks voor jouw allergische viervoeter!

Zonder kunstmatige toevoegingen

Aan gedroogde vis voor jouw hond zijn geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Gedroogde vissnacks bestaan namelijk maar uit maar één ingrediënt: vis, vis en nog eens vis. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onnodige rotzooi en/of kunstmatige conserveringsmiddelen.

Een hypoallergene snack voor de lekkere trek

Rund, kip en varkensvlees veroorzaken de meeste klachten bij allergische honden.
Onze gedroogde vissnacks bevatten uitsluitend vis als eiwitbron, waardoor de kans op een allergische reactie aanzienlijk afneemt. Oftewel, hypoallergene snacks met één unieke eiwitbron die geschikt zijn voor viervoeters met een voedselallergie of -intolerantie.

 Ontdek nú ons assortiment

Natuurlijk staat er niet alleen gedroogde vis op het menu; Prima Diervoeding verblijdt je harige vriend óók met heerlijk droog- en natvoer, gezonde supplementen en de lekkerste hondensnoepjes.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen