Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Goedkope hondenbrokken

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
2 kilo

 13,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 2 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
2 kilo

 10,50

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu

Goedkope hondenbrokken voor jouw viervoeter

Een leven lang kunnen genieten van je harige vriend; was het maar zo’n feest! Gelukkig komen we met gezond hondenvoer een heel eind.
Dat is dan ook de reden dat we bij Prima Diervoeding gezonde én goedkope hondenbrokken met kwalitatieve ingrediënten hebben ontwikkeld. Verder kun je bij ons ook terecht voor heerlijk natvoer en lekkere hondensnacks.

Welke ingrediënten mogen niet ontbreken in hondenvoer?

Bij Prima Diervoeding begrijpen we dat het lastig is om de juiste keuze te maken; het etiket staat bomvol ingewikkelde termen waar je geen wijs uit kan. Daarom vertellen we hieronder welke ingrediënten een gezonde samenstelling moet bevatten.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je voor kwalitatief hondenvoer écht niet de hoofdprijs te betalen. Zo vind je in ons assortiment gezonde, maar óók goedkope hondenbrokken voor jouw harige vriend.

Dierlijke eiwitten

Wij zijn van mening dat hondenvoeding met een hoog vlees- of visgehalte de allerbeste keuze is voor jouw harige viervoeter. Honden zijn over het algemeen namelijk dol op vlees (en/of vis) en kunnen dit bijzonder goed verteren. Oftewel, met het lekker-gehalte zit het wel goed!
Toch is dat zeker niet de enige reden om te kiezen voor hondenvoer met veel dierlijke eiwitten. Een hoog vlees- of visgehalte ondersteunt de gewrichten van je viervoeter en zorgt voor een betere spieropbouw, herstel van lichaamscellen en een optimaal afweersysteem. Daarom hebben we bij Prima Diervoeding bewust gekozen voor droog- en natvoer met een hoog vleesgehalte. Wat zal jouw dondersteen hiervan smullen!

Vergeet ook deze voedingsstoffen niet

Gezonde voeding stopt niet bij een hoog vlees- of visgehalte; óók mineralen, vitamines, koolhydraten en vetten zijn essentiële voedingsstoffen. Deze vind je — onder andere — in calcium, fosfor, diverse groenten, fruit, superfoods en zalmolie. Met deze ingrediënten is je hond verzekerd van een sterk immuunsysteem, goede hartfunctie, uitstekend gezichtsvermogen en sterke botten.

Geen kunstmatige conserveringsmiddelen

Helaas worden er nog regelmatig kunstmatige conserveringsmiddelen aan hondenvoeding toegevoegd; dit wordt gedaan om de goedkope hondenbrokken zo lang mogelijk houdbaar te maken. De meest voorkomende kunstmatige conserveringsmiddelen zijn BHA en BHT.
Gelukkig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van een natuurlijk alternatief, zoals vitamine C of vitamine E. Ook bij Prima Diervoeding verwerken we vitamine E in ons hondenvoer.

Maak je viervoeter aan het kwispelen met natvoer

Niet alleen zijn onze gezonde én goedkope hondenbrokken verkrijgbaar in de supermarkt en online webshop; ook kun je bij Prima Diervoeding terecht voor heerlijke natvoeding met een hoog vlees- of visgehalte. Onze pouches met natvoer zijn verkrijgbaar in de smaken lam, rund, kip en zalm. Wedden dat je met ons natvoer voor een onweerstaanbaar smulfestijn zorgt?

Zorg dat je hond meer vocht binnen krijgt

Drinkt je viervoeter niet genoeg? Voorzie je hond dan regelmatig van natvoer; deze voeding bevat — in tegenstelling toto droogvoer — namelijk veel vocht. Op deze manier krijgt je harige vriend — zonder veel te drinken —  toch voldoende vocht binnen. Bovendien helpt natvoer om snel en eenvoudig medicatie toe te dienen.

Verras je hond met een heerlijke hondenworst

Om de keuze nòg lastiger te maken, vind je in ons natvoer assortiment óók hondenworsten. Ons aanbod bestaat uit verschillende smaken, waaronder: wildbraad, lam, zalm, kip, rund en kalkoen. Zo is er voor iedere hond wat te smikkelen!
Je kunt ervoor kiezen om het dagelijkse voedingspatroon van je dondersteen aan te vullen met (een stukje) hondenworst. Maar een (stukje) worst is ook zeer geschikt als gezond tussendoortje.
Kortom, bij Prima Diervoeding kun je dus niet alleen terecht voor kwalitatieve én goedkope hondenbrokken, maar ook voor heerlijke hondenworsten en pouches met natvoer.

Het beste voer voor jouw pup

Je doet er goed aan om je pup van jongs af aan puppyvoer te geven. Dit voer is namelijk speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van onze kleine, harige vriendjes. Zo bevat puppyvoeding veel dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen om jouw kleine dondersteen van boordevol energie te voorzien. Ook zijn deze voedingsstoffen essentieel voor een betere ontwikkeling van de botten en gewrichten.
Om jouw pup uit te laten groeien tot een volwassen, gezonde hond biedt ons assortiment twee varianten met puppybrokken.

Een graan- en glutenvrije variant

Over het algemeen wordt hondenvoer met granen als slecht bestempeld, maar is dit wel zo eerlijk? Niet helemaal; hondenvoer met granen hoeft namelijk niet meteen slecht voor je hond te zijn. Mits de granen goed voorgegaard en ontsloten zijn, èn in de juiste hoeveelheid aan het voer zijn toegevoegd, hoeft jouw dondersteen hier geen last van te ondervinden. Toch kan je allergische of gevoelige viervoeter alsnog klachten — zoals haaruitval en jeuk — krijgen door granen (van goede kwaliteit). Zorg dat je in dat geval op veilig speelt en kies voor graanvrij voer. Zo hebben allergische klachten geen schijn van kans!
Naast lekkere, gezonde én goedkope hondenbrokken, vind je in het assortiment van Prima Diervoeding tevens graanvrij hondenvoer.

Hypoallergeen voer voor jouw allergische hond

Je viervoeter kan  — naast granen — óók allergisch zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. In veel gevallen zijn rund, kip en varkensvlees de boosdoener; deze vleessoorten worden het meest gebruikt in hondenvoer- en/of snacks.
Hypoallergeen voer is de beste manier om het risico op allergische klachten te verkleinen; deze voeding bevat namelijk zo min mogelijk ingrediënten waar jouw viervoeter allergisch op kan reageren.
Om je een  beeld te geven van de meest voorkomende (allergische) klachten, hebben we deze hier onder elkaar gezet:

  • Jeuk
  • Winderigheid
  • Diarree
  • In de poten bijten
  • Huiduitslag
  • Vachtproblemen

Gelukkig wordt er steeds vaker hypoallergene voeding aangeboden. Ook Prima Diervoeding biedt gezonde en goedkope hondenbrokken die hypoallergeen zijn. Probeer dus nu onze hypoallergene varianten: hert & kalkoen, eend & haring, zalm en lam.

Gezonde én goedkope hondenbrokken van Prima Diervoeding

Ben je op zoek naar lekkere, gezonde én goedkope hondenbrokken? Dan ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres!
Al onze voedingen  — zowel droog- als natvoer — bevatten kwalitatieve ingrediënten die jouw dondersteen laten kwispelen van geluk. Maar ook ons assortiment in hondensnacks is de moeite waard.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen