Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Hoefjes hond

Hoefjes voor je hond

Een gezond voedingspatroon is de basis voor een kwispelend hondenleven. Daar doet een lekkere kauwsnack niets aan af. Voor een gezond snackmoment zullen onze hoefjes je hond dan ook zeker laten smikkelen.
De hoefjes van Prima Diervoeding zijn verkrijgbaar in klein- en grootverpakking; ideaal voor de grote én kleine eter.

Zijn hoefjes voor je hond geschikt voor ieder ras?

Vanwege de taaie, harde structuur raden we af om de kalfshoefjes aan kleine viervoeters te geven. Wél is het de ideale snack om aan de kauwbehoefte van middelgrote honden te voldoen. Voor grote honden is de kauwsnack nét iets te klein. Een grotere kauwsnack, zoals een runderknook, is dan beter geschikt.
Tip: week de hoefjes in lauwwarm water om de scherpe randjes wat te verzachten.

Een natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen

Aangezien het om een natuurlijk product gaat, zijn kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen niet aan de orde. Bovendien komen er geen kunstmatige conserveringsmiddelen aan te pas, waardoor je vervelende jeuk- en huidklachten tegengaat.

Ga verveling tegen

Een verveelde hond doe je veel plezier met een lekkere kauwsnack. Zo botviert je harige viervoeter zijn/haar frustratie niet meer op je meubilair en schoenencollectie. Een win-win, dus!

Goed voor het hondengebit

Toch voorkom je met een kauwsnack niet alleen verveling; kluiven is namelijk óók goed voor de hondentandjes.  Zo zorgt het voor minder tandplak en tandsteenvorming. Des te meer reden om de hoefjes voor je hond in huis te halen.

Zo zorg je voor nóg meer smulplezier

Maak de hoefjes voor je hond nóg lekkerder door ze te vullen met natvoer. Leg ze even in de vriezer en voilá: een verrukkelijke snack die garant staat voor een lekker snackmomentje.

Wat is het voedingsadvies?

Gezien de harde structuur is het raadzaam om je viervoeter niet alleen te laten tijdens het snacken. Zorg er tevens voor dat je hond over voldoende (vers) drinkwater beschikt.
Let op: de hoefjes voor je hond zijn en blijven een natuurlijk product. Om deze reden kan de kleur, grootte en vorm afwijken.

Prima Diervoeding’s assortiment voor het gezondste én lekkerste hondenvoer

Hoewel de kalfshoefjes an sich al genoeg reden zijn om onze webshop te bezoeken, is de rest van ons assortiment óók om van te smullen!
Zo heeft je hond de keus uit lekker droog- en natvoer, gezonde supplementen en gedroogde snacks. Bovendien hoef je niet diep in je buidel te tasten; onze producten zijn zeer betaalbaar.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen