Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Honden brokken

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 2 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
2 kilo

 10,50

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
2 kilo

 13,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu

Honden brokken van Prima Diervoeding

Een leven lang met je trouwe viervoeter; uitgebreide knuffelsessies, ellenlange boswandelingen en samen in slaap vallen. Kon je de tijd maar stopzetten! Jammer genoeg heb je geen toverstokje waarmee je de leeftijd van jouw harige vriendje kan verlengen. Wél kun je er aan bijdragen dat jouw hond op een gezonde manier zijn/haar pensioenleeftijd bereikt. Met de honden brokken van Prima Diervoeding gaat jouw harige dondersteen dan ook kwispelend door het leven.

Wat verstaan we onder goede honden brokken?

Tegenwoordig bestaat er een scala aan hondenbrokken met  — helaas — een wisselende kwaliteit. Voor hondenbaasjes is het dan ook zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom vertellen we graag hoe je het kaf van de koren scheidt.
Het belangrijkste wat je hiervoor moet weten is welke voedingsstoffen jouw hond nodig heeft. We trappen af met het eerste én belangrijkste ingrediënt in hondenvoer: dierlijke eiwitten, oftewel vlees. Deze zorgen — onder andere — voor energie en spieropbouw. Toch is vlees niet de enige voedingsstof die voor een compleet en gebalanceerd voedingspatroon zorgt. Hiervoor zijn namelijk ook vitamines, mineralen en vetten in de juiste hoeveelheid nodig. Om de honden brokken zo lang mogelijk houdbaar te maken, worden er vaak kunstmatige conserveringsmiddelen toegevoegd. Je snapt: jouw hond kan hier slecht op reageren. Vermijden dus! Gelukkig bestaan er wel natuurlijke alternatieven in de vorm van vitamine C en vitamine E.

Kies je voor krokante of geperste brokken?

Tegenwoordig bestaan er veel misopvattingen over krokante en geperste brokken, wat voor veel verwarring zorgt. Bij Prima Diervoeding hebben we bewust gekozen voor krokante brokken om één belangrijke reden:  krokante honden brokken bieden meer ruimte voor vlees.

Graanvrije en graanarme hondenbrokken

Van nature zijn honden échte vleeseters; de darmen van jouw harige vriend zijn dan ook niet geschikt om veel granen (van slechte kwaliteit) te verteren. Granen die niet voorgegaard en ontsloten zijn kunnen problemen veroorzaken met het maagdarmstelsel. Ook kunnen granen (van slechte kwaliteit) vervelende klachten, zoals jeuk en haaruitval,  tot gevolg hebben.
Wist je dat honden een overmatige hoeveelheid aan granen (van slechte kwaliteit) niet goed kunnen verteren? Doordat deze granen niet of slecht worden opgenomen, ontstaat er veel ontlasting. In sommige gevallen zelfs diarree.
Toch wordt er — ondanks deze kennis — nog steeds hondenvoer met granen van slechte kwaliteit verkocht. Kijk maar eens goed rond in jouw supermarkt. Voor ons was dit dan ook een belangrijke reden om graanarme en graanvrije honden brokken te ontwikkelen.

Hypoallergeen hondenvoer

Wist je dat honden — net als mensen —  een intolerantie of allergie kunnen ontwikkelen voor (dierlijke) eiwitbronnen? Een dergelijke allergische reactie uit zich voornamelijk in maagdarm- en huidklachten. De meest voorkomende problemen zijn:

  • Jeuk
  • Diarree
  • Winderigheid
  • Vachtproblemen
  • Huiduitslag
  • In de poten bijten

Vaak ontstaan deze allergische reacties door veelvoorkomende dierlijke eiwitbronnen, zoals rund, kip en varkensvlees.
Door je hond hypoallergene honden brokken te geven, beperk je de kans op (een) allergische reactie(s). Hypoallergeen hondenvoer bestaat namelijk vaak uit unieke dierlijke eiwitbronnen die niet tot nauwelijks voorkomen in hondenvoer- en/of snacks. Daarnaast zijn er nog twee methodes om een hypoallergene variant te ontwikkelen: met gehydroliseerde (in stukjes geknipte) eiwitbronnen en met  één enkele dierlijk eiwitbron.
Heeft jouw harige vriend ook last van allergische reacties? Probeer dan nú de hypoallergene honden brokken van Prima Diervoeding.

Puppyvoeding om van te smikkelen

Dat jij het allerbeste wilt voor jouw kleine dondersteen, begrijpen we bij Prima Diervoeding maar al te goed. Om je pup uit te laten groeien tot een sterke, gezonde hond heb je de juiste voeding nodig; in dit geval puppyvoer. Met puppybrokken groeit jouw stuiterbal namelijk als kool.
Om de groei van je pup te stimuleren heeft jouw kleine vriendje — in vergelijking met volwassen honden — meer (dierlijke) eiwitten nodig. Ook zijn, onder andere, de juiste hoeveelheden aan vetten, calcium en fosfor essentieel om je pup een uitgebalanceerd voedingspatroon te bieden.

Ook het assortiment van Prima Diervoeding proberen?

Voor een gezond én lekker hondenmaaltje ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Zo wordt ons hondenvoer samengesteld met de beste ingrediënten. Bovendien is er geen sprake van kunstmatige conserveringsmiddelen. Kortom, gezond, natuurlijk én lekker droog- en natvoer tegen een betaalbare prijs!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen