Honden koekje

Honden koekje om van te smullen

Voor jouw harige smulpaap heeft Prima Diervoeding de lekkerste honden koekjes in de (online) schappen staan. Een verrukkelijk honden koekje zorgt dan ook voor flink wat smulplezier. Toch is een honden koekje uit ons assortiment niet alleen onwijs lekker; onze koekjes bevatten ook volop dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen. Zo zorg je voor een verantwoord snackmomentje.

Geen sprake van kunstmatige toevoegingen

Wist je dat een groot deel van onze brokken, natvoeding, hondenworsten en snacks vrij zijn van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen? Ook blijven we ver weg van kunstmatige conserveringsmiddelen. In plaats daarvan maken we gebruik van een natuurlijk alternatief, zoals vitamine C of vitamine E.

Fijn voor de portemonnee

Het assortiment van Prima Diervoeding bestaat uitsluitend uit kwalitatieve producten met een hoog lekker-gehalte. Om onze voeding en honden koekjes voor élke viervoeter toegankelijk te maken, houden we de prijs zo laag mogelijk. Kortom, onze producten zijn geschikt voor ieder budget.

Wat zijn de voordelen?

Hoogwaardige voeding draagt bij aan de gezondheid van je hond. Toch kan het geen kwaad om je harige smulpaap af en toe wat lekkers toe te stoppen. Los van het feit dat je hond graag smikkelt van een lekker tussendoortje, zijn er  ook andere voordelen om je viervoeter te verrassen met een honden koekje. Hieronder zetten we deze voordelen op een rijtje:

  • Je krijgt een sterkere band met je hond
  • Het draagt bij aan de socialisatie van je hond als je iemand anders een hondenkoekje laat geven
  • Het werkt ontspannend

Welke honden koekjes zijn populair?

Hoewel jouw hond zijn/haar poten aflikt bij àl onze honden koekjes, springen er twee producten uit. Zo heeft ons hondenpanel geconcludeerd dat de PrimaDog Wild Bites en PrimaDog Northern repen het beste uit de bus zijn gekomen.

Multi-inzetbaar; PrimaDog Wild Bites

Of je de koekjes nu wilt inzetten als beloning of tussendoortje; onze Wild Bites zijn een graag gezien (zacht uitgedrukt!) tussendoortje. Doordat Prima Diervoeding meerdere smaken aanbiedt, vervelen deze hondenkoekjes nooit. Zo heeft je harige lekkerbek de keus uit smaken als eend, haring, kwartel en lam.
En wist je dat onze Wild Bites óók geschikt zijn voor gevoelige viervoeters? Deze koekjes zijn namelijk samengesteld met ingrediënten die minder snel een allergische reactie veroorzaken.

Gezond én lekker; PrimaDog Northern repen

Doordat je deze reep makkelijk in kleine stukjes kunt breken, heb je in een handomdraai een verrukkelijk honden koekje. Dankzij de gezonde ingrediënten (veel dierlijke witten, mineralen en vitamines) en het hoge lekker-gehalte zijn de PrimaDog Northern repen niet aan te slepen.

Houd maat met het geven van hondenkoekjes

Hoe aanlokkelijk het ook is om je trouwe vriend regelmatig een lekker honden koekje te geven, kun je dit beter niet té vaak te doen. Overgewicht ontstaat namelijk sneller dan je denkt.
Is het je hond toch gelukt om iets teveel honden koekjes af te troggelen? Geef je viervoeter voor de balans dan wat minder brokken.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen