Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Honden koekjes

We konden helaas geen producten vinden.
We konden helaas geen producten vinden.

Lekkere honden koekjes als traktatie

In ons uitgebreide snackassortiment mogen honden koekjes — natúúrlijk —  niet ontbreken. Maar weet waar je aan begint; met een hondenkoekje binnen handbereik trekt jouw harige vriend  zijn/haar trukendoos uit de kast.
Gaat jouw hond eerder kwispelen van trainers, vleesstrips, gedroogde snacks of ander lekkers? Oók dan is onze webshop het bekijken waard; met meer dan 250 snacks bedien we élke viervoeter op zijn/haar wenken.

Multi-inzetbaar

Onze hondenkoekjes zijn breed inzetbaar. Of je nu je hond trakteert op een hondenkoekje als tussendoortje of als beloningssnack; ze gaan erin als koek!
Toch zijn de koekjes niet alleen geschikt voor een verwenmomentje, maar óók om het repertoire van je harige vriend uit te breiden.

Daag je viervoeter uit

Het leven wordt een stuk leuker met wat uitdaging; dat geldt natuurlijk óók voor onze harige vriendjes. Wissel de snackmomentjes daarom af met hersenwerk.
Hersenwerk? Klinkt ingewikkeld. Toch is het niet zo lastig als het klinkt. Verstop een paar snackjes in een voerspeeltje en voilà: dé ideale manier om je hond te laten ‘werken’ voor een lekker tussendoortje.
Heb je geen voerspeeltje in huis? Haal dan een handdoek of lege wc-rol tevoorschijn. Dat werkt nét zo goed!

De heerlijkste honden koekjes van Prima Diervoeding

We laten er geen twijfel over bestaan; ons snackassortiment én hondenvoer is om van te smullen. Onze brokken, natvoeding, hondenworsten, supplementen en overige snacks geven het voedingspatroon van je hond dan ook een gouden randje. Tijd voor een bezoekje aan de supermarkt of onze webshop!
Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten; ál onze producten zijn zeer betaalbaar.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen