Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Honden snoepje

Van een honden snoepje smikkelt je viervoeter maar al te graag

Om maar met de deur in huis te vallen; de gezondheid van jouw hond staat of valt met een gezond voedingspatroon. Lekker ontbijten met brokken van de beste kwaliteit, dineren met driesterren natvoeding en een lekker honden snoepje als dessert toe.
Toch staat onze voeding niet alleen garant voor een driegangen hondenmaaltje; onze honden snacks zijn ook nog eens ontwikkeld met het oog op de gezondheid van jouw trouwe viervoeter. Zo bevatten onze honden snoepjes flink wat dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen. Kies dus bewust, kies voor het assortiment van Prima Diervoeding.

Vrij van kunstmatige toevoegingen

Los van een gezonde samenstelling, blijven we tevens ver van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Zo is jouw harige smulpaap verzekerd van een gezond honden snoepje.

Geschikt voor elk budget

Bij Prima Diervoeding hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor gezonde brokken, verantwoorde natvoeding én een smakelijk honden snoepje. Zo groeit iedere dondersteen uit tot een gezonde en gelukkige smulpaap.

De koplopers van het assortiment van Prima Diervoeding

De liefde tussen een hond en zijn/haar baasje is onvoorwaardelijk. Maar laten we eerlijk wezen; een lekker honden snoepje helpt daar natuurlijk wel eens bij. Je weet wat dat betekent: op naar de webshop van Prima Diervoeding!
Aangezien ons assortiment uit meer dan 200 verschillende snacks bestaat, hebben we hieronder de drie populairste honden snoepjes onder elkaar gezet. Zo navigeer je al een stuk sneller door ons (online) aanbod.

PrimaDog Northern repen

Lekker, gezond én betaalbaar; do we need to say more? Onze PrimaDog Northern repen zijn hét perfecte honden snoepje voor tussendoor. Vooral onze lam & zalm repen zijn niet aan te slepen.
Deze populariteit is dan ook te danken aan het hoge vleesgehalte, de flinke hoeveelheid aan vitamines en de vele mineralen.

PrimaDog Wild Bites

Als beloning of tussendoortje zijn de Wild Bites van Prima Diervoeding niet-te-versmaden hondensnoepjes. Vul wel tijdig je voorraadkast aan; dankzij de lekkerste smaken (lam, eend, kwartel en haring) zijn ze namelijk zó op!
Doordat de snacks zijn samengesteld met ingrediënten die minder snel een allergische reactie veroorzaken, mag je deze hypoallergene snoepjes óók aan je allergische smulpaap geven.

Vleestrainers

Is jouw harige vriend tijdens de training niet vooruit te branden? Probeer dan zeker de vleestrainers van Prima Diervoeding; het hoge vleesgehalte laat iedere hond apporteren als een échte pro.
Bovendien doet een lekkere vleestrainer het net zo goed als tussendoortje.
Tijd om jouw voorraadkast aan te vullen met vleestrainers? Weet dan waar je aan begint; de smaken vliegen je namelijk om de oren. Zo bevat ons assortiment smaken als eend, kip, fazant, kalkoen, rund, paard, wildzwijn, konijn, ree en gans.

Graanvrije honden snoepjes

Je hond verras je het liefst met een gezond honden snoepje. Zo zijn suikers en kunstmatige geur- en kleurstoffen bij Prima Diervoeding uit den boze. Maar ook granen vermijden we het liefst zoveel mogelijk.
Hoewel (niet teveel)  granen — mits voorgegaard én ontsloten — niet schadelijk zijn, kunnen deze alsnog een allergische reactie bij je hond veroorzaken. Neem daarom het zekere voor het onzekere en kies voor de graanarme en/of graanvrije honden snoepjes van Prima Diervoeding.

Snack met mate

Als het aan jouw harige vriend ligt, puilt je huis uit van de hondensnacks. Maar hoe lekker ze ook zijn; overgewicht ligt altijd op de loer. Houd daarom altijd maat met het geven van hondensnoepjes.
Ben je toch gezwicht voor de charmes van je hond? Door de hoeveelheid van je brokken aan te passen, compenseer je enigszins de hoeveelheid calorieën.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen