Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Honden supplementen

zalmolie & schapenvet mix 500 milliliter
-24%

Billie’s hondenvoer supplement
Zalmolie & schapenvet mix
500 ml

 9,50

Bestel nu

Honden supplementen waar jouw viervoeter blij van wordt

Een verantwoord voedingspatroon voor je hond begint bij de brokken en het natvoer van Prima Diervoeding. Bovendien ben je óók voor een heerlijke topping bij ons aan het juiste adres. Zo vind je in ons assortiment zalmolie en schapenvet; de lekkerste én gezondste honden supplementen!

De lekkerste zalmolie

Dankzij de onweerstaanbare smaak is zalmolie het best verkochte supplement in ons assortiment. Toch is dat niet de enige reden om je voorraadkast te vullen met deze topping. Zalmolie zit namelijk bomvol omega-3 en omega-6 vetzuren die bijdragen aan de gezondheid van je harige viervoeter. Vergeet dit essentiële supplement dus niet in je (online) winkelmandje te gooien; je hond maakt deze vetzuren namelijk zelf niet aan.
Daarnaast kan de onweerstaanbare geur van zalm ervoor zorgen dat je kieskeurige vriend weer van zijn/haar maaltje gaat smullen.

Schapenvet bomvol vitamines

Hoewel schapenvet voor veel hondenbaasjes — nog — onbekend is, is dit supplement zeker het proberen waard. Niet alleen staat deze topping garant voor veel smulplezier; ook heeft je hond veel baat bij de flinke dosis vitamine A en vitamine D.

Wat is het doel van omega-3 vetzuren?

Omega-3 vetzuren bestaan uit drie verschillende vetzuren: alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).
EPA en DHA zijn vetzuren die zorgen voor een gezond immuunsysteem, sterke hondengewrichten en een glanzende vacht. Bovendien is EPA een vetzuur die ontstekingsremmend werkt bij osteoartritis.

Het belang van omega-6 vetzuren

Omega-6 vetzuren zijn nét zo essentieel als omega-3 vetzuren, maar wist je dat honden deze vetzuren zelf niet aanmaken? Zorg er daarom voor dat je harige vriend deze omega-6 vetzuren op een andere manier binnen krijgt.
En laten wij daar nou nét het beste honden supplement voor in huis hebben: zalmolie. Zo hebben omega-6 vetzuren — met name linolzuur — een positieve invloed op de stofwisseling en hartspier van je hond.

Waarom vitamine A en D?

Toch zorgt niet alleen zalmolie voor een gezonde boost; met schapenvet profiteert je hond namelijk van een beter gezichtsvermogen, sterke botten en een gezond(er) darmstelsel. Hoe dit komt? Simpel, schapenvet zit boordevol vitamine A en vitamine D. Genoeg vitamines die óók voor een glanzende vacht, gezonde(re) huid en betere weerstand zorgen!

Redenen om honden supplementen aan te schaffen

Hieronder zetten we de voordelen van onze honden supplementen op een rij om een beter beeld van de gezondheidsvoordelen te krijgen.

Waarom kiezen voor zalmolie?

Niet voor niks is zalmolie zo populair; het hoge lekker-gehalte is al reden genoeg om het maaltje van je hond te verrijken met een paar druppels van dit supplement. Hieronder vind je de gezondheidsvoordelen die zalmolie met zich meebrengt:

 • Zorgt voor een zachte en glanzende vacht
 • Positieve werking op de bloeddruk
 • Kan helpen bij huidallergieën
 • Zet aan tot eten
 • Draagt bij aan een betere cognitieve functie
 • Werkt ontstekingsremmend
 • Ondersteunt een gezonde en soepele huid
 • Biedt ondersteuning bij vitale functies
 • Draagt bij aan gezondere gewrichten

Dit zijn de voordelen van schapenvet

Ook al is zalmolie een stuk bekender; schapenvet behoort alsnog tot één van de lekkerste en gezondste honden supplementen van het assortiment van Prima Diervoeding. Ontdek hieronder de gezondheidsvoordelen:

 • Zorgt voor een gezond(er) immuunsysteem
 • De weerstand van je hond heeft er baat bij
 • Zorgt voor sterk(ere) gewrichten
 • Draagt bij aan gezonde darmflora
 • Leidt tot een beter gezichtsvermogen
 • De vacht van je hond gaat ervan glanzen
 • Draagt bij aan een gezonde(re) huid

Zaken om rekening mee te houden

Ondanks de vele gezondheidsvoordelen en het hoge lekkergehalte, bevatten honden supplementen veel (dierlijke) vetten. Pas dus op dat je niet té veel geeft, anders is de kans groot dat er overgewicht ontstaat.
Om er zeker van te zijn dat je de juiste dosis geeft, is het belangrijk dat je de aanbevolen hoeveelheid op de verpakking hanteert.
Heeft je hond gevoelige darmen? Geef je harige vriend dan niet té vaak honden supplementen; zo voorkom je (tijdelijke) diarree.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen