Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Honden voer kopen

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 3 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
3 kilo

 16,50

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
3 kilo

 17,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu

Honden voer kopen; waar moet je op letten?

Je harige viervoeter voorzien van een lekker hondenmaaltje met de beste ingrediënten; dát willen we allemaal! Bij Prima Diervoeding besteden we dan ook veel aandacht aan de samenstelling van ons hondenvoer, zodat jouw dondersteen verzekerd is van kwalitatieve voeding met gezonde ingrediënten.
Bovendien zijn we bij Prima Diervoeding van mening dat élke hond van gezond voer hoort te smikkelen. Daarom kun je bij ons honden voer kopen tegen een betaalbare prijs.

Let goed op de samenstelling

Bij het kopen van honden voer is het belangrijk dat je een gezonde samenstelling kunt onderscheiden van slechte ingrediënten. Tenslotte moet kwalitatieve voeding voldoen aan de voedingsbehoeften van jouw harige lekkerbek.
Maar hoe zorg je er nou voor dat je voor gezond hondenvoer kiest? Geen paniek, hieronder vertellen we je daar meer over.

Zorg voor een hoog vlees- of visgehalte

Controleer de samenstelling altijd eerst op het vlees- of visgehalte; dit moet namelijk het eerste én belangrijkste ingrediënt in hondenvoer zijn. Dierlijke eiwitten zorgen onder andere voor een goede spieropbouw, boordevol energie en een optimale gewrichtsondersteuning. Daarnaast smikkelen (de meeste) honden maar al te graag van brokken en/of natvoer met een hoog vlees- of visgehalte. Bovendien is de spijsvertering van je viervoeter prima in staat om dierlijke eiwitten te verteren.
Wil je vleesrijk honden voer kopen? Bij Prima Diervoeding ben je aan het juiste adres!

Welke voedingsstoffen moet honden voer nog meer bevatten?

Een volwaardig hondenmaaltje bevat — naast dierlijke eiwitten — ook de juiste hoeveelheid aan vetten, koolhydraten, mineralen en vitamines; deze zijn essentieel voor het gezichtsvermogen, de hartfunctie, het immuunsysteem en de botten.
In de supermarkt en onze webshop kun je kwalitatief honden voer kopen met een gezonde samenstelling.

Geen kunstmatige conserveringsmiddelen

Kies het voer voor je hond bewust en blijf weg van kunstmatige conserveringsmiddelen. Zo zijn BHA en BHT veelgebruikte kunstmatige conserveringsmiddelen die tot een verhoogde bloeddruk en huidproblemen kunnen leiden. Vermijden dus!
Gelukkig bestaan er natuurlijke alternatieven— zoals vitamine C en vitamine E — om de houdbaarheid te verlengen.
Ook het hondenvoer van Prima Diervoeding is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen. In plaats daarvan maken we gebruik van vitamine E.

Vul droogvoer aan natvoer

In feite voldoet (ons) gezond droogvoer aan de voedingsbehoeften van jouw hond. Toch kun je ervoor kiezen om de hondenbrokken af te wisselen met natvoer. Of je het natvoer door het droogvoer mengt of de natvoeding apart geeft; beiden is mogelijk. Let op: natvoer mengen met hondenbrokken kan resulteren in een kieskeurige eter.
Ook voor heerlijke natvoeding kun je bij Prima Diervoeding terecht. Ons assortiment biedt diverse smaken, waaronder: kip, rund, zalm en lam. Dankzij het hoge vlees- of visgehalte zijn onze natvoer pouches tevens geschikt voor actieve honden.

Zorg dat je hond voldoende vocht binnen krijgt

Natvoer is niet alleen gezond én ontzettend lekker; het helpt ook nog eens om het vochtgehalte van je slecht drinkende hond op peil te houden.
Ook kun je natvoeding inzetten om medicatie toe te dienen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Verras je viervoeter met een hondenworst

In ons assortiment vind je niet alleen lekkere hondenbrokken en pouches met natvoeding; ook kun je bij Prima Diervoeding terecht voor een lekkere hondenworst. Ideaal om het dagelijkse voedingspatroon van je harige lekkerbek mee aan te vullen.
Geef je jouw viervoeter liever af en toe een lekker tussendoortje? Ook dat kan met een (stukje) hondenworst!
Bij Prima Diervoeding hebben we voor élke hond wat wils; zo heeft je harige lekkerbek de keus uit de smaken: rund, kalkoen, kip, lam, zalm en wildbraad.

Waarom speciaal honden voer kopen voor je pup?

Jouw jonge dondersteen heeft — in  vergelijking met een volwassen hond — andere voedingsbehoeften. Daarom is het belangrijk om speciaal honden voer te kopen voor jouw pup.
Om je kleine smulpaap te ondersteunen in zijn (of haar) groeifase, moet het puppyvoer een hoog vlees- of visgehalte bevatten. Maar ook de juiste hoeveelheid aan vetten, vitamines en mineralen zijn van noodzakelijk belang.
Voor gezond én lekker puppyvoer grijp je bij Prima Diervoeding nooit mis.

Graanvrij honden voer kopen

In feite hoeven granen niet slecht te zijn voor de gezondheid van je hond. Toch is enige context op zijn plaats. Granen die namelijk geen kwaad kunnen, zijn goed voorgegaard, ontsloten én in de juiste hoeveelheid aan hondenvoer toegevoegd.
Maar is jouw viervoeter allergisch of gevoelig voor granen? Dan kunnen er door granen (van goede kwaliteit) alsnog klachten veroorzaakt worden. Zo kan je allergische of gevoelige hond last krijgen van — onder andere — jeuk en haaruitval. Met behulp van graanvrij voer voorkom je deze (allergische) klachten.
Ook bij Prima Diervoeding kun je graanvrij honden voer kopen; neem gerust een kijkje in onze online webshop of bekijk het assortiment in de dichtstbijzijnde supermarkt.

Hypoallergeen voer; wat houdt dat in?

Nu we granen uit de weg hebben geholpen, is de kust nog steeds niet veilig. Veelvoorkomende vleessoorten — zoals rund, kip en varkensvlees — kunnen namelijk ook allergische klachten veroorzaken. Zo kan je harige viervoeter last krijgen van jeuk, huiduitslag, vachtproblemen, winderigheid en diarree.
Gelukkig kun je tegenwoordig overal hypoallergeen honden voer kopen. Doordat hypoallergene voeding uitsluitend unieke eiwitbronnen bevat, is de kans op een allergische reactie erg klein. Unieke eiwitbronnen worden namelijk amper tot niet gebruikt in ‘normaal’ hondenvoer- en/of snacks.
Uit het assortiment van Prima Diervoeding heb je tevens de keuze uit hypoallergene varianten, waaronder: eend & haring, hert & kalkoen, lam en zalm.

Bij Prima Diervoeding honden voer kopen

Het assortiment van Prima Diervoeding bestaat uit betaalbare, gezonde én smakelijke hondenbrokken, natvoer en hondensnacks. Of je nu een allergische, kieskeurige, volwassen of jonge viervoeter in huis hebt; wij bieden voor elke harige lekkerbek wat wils.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen