Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Hondenbrokken bestellen

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 2 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
2 kilo

 10,50

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
2 kilo

 13,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu

Hondenbrokken bestellen

Om jouw trouwe viervoeter van een gezond én lekker hondenmaaltje te laten smikkelen, hebben we bij Prima Diervoeding een gevarieerd aanbod in droogvoer, natvoer en hondensnacks. Bovendien is ons assortiment geschikt voor élke portemonnee.
Niet alleen is onze hondenvoeding beschikbaar in jouw dichtstbijzijnde supermarkt; ook kun je onze hondenbrokken bestellen in de webshop van Prima Diervoeding.

Welke ingrediënten bevat kwalitatief hondenvoer?

Jouw hond heeft — net als wij mensen — bepaalde voedingsbehoeften om een gezond en kwispelend leven te leiden. Zo zijn dierlijke eiwitten essentieel om jouw hond van genoeg energie te voorzien. Ook zorgt een hoog vlees- of visgehalte voor een gezonde spieropbouw.
Naast een flinke hoeveelheid dierlijke eiwitten dient kwalitatief hondenvoer voldoende koolhydraten, vetten, mineralen en vitamines te bevatten. Als natuurlijke conserveermiddelen (dat bijdraagt aan een langere houdbaarheidsdatum) maken we bij Prima Diervoeding gebruik van natuurlijke voedingsstoffen, zoals vitamine C of vitamine E.

Krokante of geperste hondenbrokken bestellen?

Om het nóg ingewikkelder te maken is droogvoer onder te verdelen in krokante en geperste brokken. Natuurlijk is er voor beiden varianten iets te zeggen. Toch hebben we bij Prima Diervoeding een bewuste keuze gemaakt voor krokante brokken; er kan namelijk meer vlees toegevoegd worden aan dit type brok. En dát is precies waar Prima Diervoeding voor staat: veel vlees, minder(of geen) granen.

Waarom graanarm of graanvrij hondenvoer?

Eén ding is zeker: honden zijn niet gemaakt om veel granen (van slechte kwaliteit) te verteren. Ook al zijn onze trouwe viervoeters van oorsprong omnivoor; honden zijn en blijven erg goed in staat om vlees te verteren. De darmen van jouw dondersteen zijn simpelweg niet geschikt om een grote hoeveelheid granen (van slechte kwaliteit) te verteren. Vooral gevoelige en allergische honden zullen niet goed reageren op slechte granen; daarom is het belangrijk om deze rakkers te vermijden.
Maar wat verstaan we nou eigenlijk onder ‘slechte’ granen? Dit zijn granen die niet voorgegaard en ontsloten zijn. Ook worden deze granen in een te hoge hoeveelheid aan het voer toegevoegd. Dit type graan kan tot vervelende klachten — zoals jeuk en haaruitval — leiden. Ook kan je trouwe metgezel last krijgen van veel ontlasting. In sommige gevallen zelfs diarree.
Kies daarom bewust voor graanarm of graanvrij hondenvoer; bij Prima Diervoeding kun je deze hondenbrokken bestellen in de webshop.

Hypoallergeen hondenvoer

Je hond kan — zelfs op latere leeftijd — een voedselallergie of -intolerantie ontwikkelen voor bepaalde eiwitbronnen. Onwijs vervelend, want dit kan onder andere huidproblemen en maag- en darmklachten veroorzaken. Om je een idee te geven van de meest voorkomende problemen, hebben we deze hieronder op een rij gezet:

  • Vachtproblemen
  • Jeuk
  • Diarree
  • Huiduitslag
  • Aan de poten bijten
  • Winderigheid

Het merendeel van allergische reacties ontstaan door rund, kip en varkensvlees. Oftewel, veelgebruikte vleessoorten die verwerkt worden in hondenvoer- en/of snacks. Om het risico op allergische reacties te verkleinen, kun je dus beter voor hypoallergeen voer kiezen. In hypoallergene varianten worden er vleessoorten verwerkt die niet of amper gebruikt worden in hondenvoer dat niet hypoallergeen is.
Om de allergische klachten van jouw allergische viervoeter te verlichten, doe je er goed aan om hypoallergeen hondenvoer te kopen. Ook in de webshop van Prima Diervoeding kun je hypoallergene hondenbrokken bestellen.

Hondenbrokken voor puppy’s

Bij Prima Diervoeding worden we erg blij van jonge, schattige, maar vooral gezonde stuiterballen. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om puppyvoer van goede kwaliteit te ontwikkelen. In vergelijking met voer voor volwassen honden bevat onze puppyvoeding dan ook een hoger vlees- of visgehalte. In de eerste groeifase heeft jouw pup namelijk méér energie nodig, wat voornamelijk uit (dierlijke) eiwitten wordt gehaald. Daarnaast moet je kleine dondersteen voldoende vetten, calcium en fosfor in de juiste verhouding binnen krijgen om groeipijnen te voorkomen. Deze voedingsstoffen vind je dan ook in het puppyvoer van Prima Diervoeding.

Hondenvoer van Prima Diervoeding

In onze webshop hebben we voor élke viervoeter wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor natvoer en lekkere snacks. Bovendien kun je op onze webshop overheerlijke hondenbrokken bestellen. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder: kalkoen, hert, kip, lam, zalm, eend en haring. En niet geheel onbelangrijk: onze voedingen zijn geschikt voor élk budget.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen