Hondensnack

De lekkerste hondensnack

Bij het woord ‘hondensnack’ denken we automatisch aan suikers en andere chemische rotzooi. Maar in tegenstelling tot wat je zou denken, kan een hondenkoekje wél gezond zijn.
Met een hoog vleesgehalte en gebrek aan kunstmatige kleur- en smaakstoffen zijn de hondensnacks van Prima Diervoeding een verantwoord en lekker tussendoortje.

Uit welke snacks kun je kiezen?

De goed gevulde schappen in de webshop en supermarkt maken het uitdagend om een keuze te maken. Want als het aan jouw harige vriend ligt, puilt je (online) winkelmandje uit van de snacks. Tijd dus om onderscheid te maken in de diverse varianten.

Trainers; de onmisbare hondensnack

Met een stuiterende pup in huis is een met-trainers-gevulde voorraadkast geen overbodige luxe. Zo grijp je nooit mis! Want of je nu thuis bent, je dondersteen aan de lijn leert lopen of op puppycursus bent; trainingssnoepjes zijn een onmisbare tool om je pup commando’s aan te leren.

Cruciaal voor in huis; beloningssnacks

Languit op de bank, benen omhoog, hond erbij en snacken maar! Maar vergeet je dan niet om je hond ook iets lekker te geven? Lang hoef je dan niet te zoeken, want onze beloningssnacks zijn hier dé aangewezen traktatie voor. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment met  beloningssnoepjes in zachte, semi-moist en harde structuur.
Ook heeft jouw hond volop keus in smaak. Zo passeren verschillende smaken — zoals  lam, hert, eend, kip, haring en kwartel — de revue.

Een gedroogde hondensnack voor de échte fijnproever

Wordt jouw kieskeurige viervoeter niet blij van een lekker hondenkoekje? Grote kans dat ons aanbod in gedroogde hondensnacks wél voor veel smulplezier zorgt. Zo zijn de gedroogde hondensnacks van Prima Diervoeding gemaakt van gedroogde huid, oren, nekken, spiervlees en organen; om van te smullen, zo lekker!
Zonder kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen is jouw hond ook nog eens verzekerd van een gezonde hondensnack.

Voor harige doorbijters; kauwsnacks

Om aan de kauwbehoefte van je hond te voldoen, biedt het assortiment van Prima Diervoeding verschillende kauwsnacks. Iedere viervoeter heeft namelijk een natuurlijke drang om te kauwen en dan heb je liever dat je harige vriend zijn/haar kauwbehoefte botviert op een lekkere kauwsnack dan op je schoenencollectie.
Toch stimuleer je niet alleen de kauwbehoefte van je hond; een kauwsnack draagt ook bij aan het reinigen van hondentandjes. Bovendien ga je verveling tegen. Genoeg reden dus om je voorraadkast aan te vullen met lekkere kauwsnacks.

Zet je hond aan het werk

Gezonde voeding, volop beweging én liefde is essentieel voor het welzijn van je harige vriend. Toch is het óók belangrijk dat je hond voldoende uitdaging krijgt.  Hiermee bedoelen we niet alleen fysieke uitdaging, maar tevens mentale uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan intelligentie spelletjes, wat ook wel hersenwerk wordt genoemd; hiermee stimuleer je jouw hond om te ‘werken’ voor iets lekkers. Maar hoe werkt zo’n intelligentie spelletje dan eigenlijk? Simpel, je verstopt hondensnoepjes in een voerspeeltje. Dit kan overigens ook een lege wc-rol of handdoek zijn. Wedden dat je harige lekkerbek hier wel een tijdje mee zoet is? Kortom, laat je hond regelmatig spelenderwijs snacken.

Verantwoord snacken

Bij Prima Diervoeding hechten we veel waarde aan een hoog vleesgehalte. Ons motto is niet voor niets ‘meer vlees, minder granen’. Om deze reden is het merendeel van onze snacks graanarm of zelfs graanvrij. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor kunstmatige conserveringsmiddelen; deze zijn vervangen door een natuurlijk alternatief, zoals vitamine C of vitamine E.

Een hypoallergene hondensnack voor de allergische hond

Ook allergische viervoeters zijn bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Ons assortiment bevat verschillende hypoallergene honden snacks. Dankzij het gebruik van unieke (dierlijke) eiwitbronnen —  waaronder hert, konijn, lam, zalm en eend — neemt de kans op een allergische reactie aanzienlijk af.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen