Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Hondenvoeding

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
2 kilo

 13,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 2 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
2 kilo

 10,50

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu

Gezonde hondenvoeding

Bij Prima Diervoeding staat het belang van jouw harige dondersteen voorop. Toch begrijpen we dat kwalitatieve hondenvoeding niet voor iedere portemonnee is weggelegd. Daarom heb je bij ons de keuze uit gezond droog- en natvoer voor élk budget. Ook kun je bij Prima Diervoeding terecht voor gezonde, lekkere en betaalbare hondensnacks. Wij zijn namelijk van mening zijn dat gezond hondenvoer niet duur hoeft te zijn.

Welke ingrediënten bevat gezonde hondenvoeding?

Om er zeker van te zijn dat jouw viervoeter van een verantwoord hondenmaaltje smult, geven we graag meer duidelijkheid over een gezonde samenstelling. Zo begint gezond hondenvoer bij (dierlijke) eiwitten; jouw harige viervoeter is namelijk goed in staat om (veel) vlees te verteren. Om nog maar te zwijgen over het hoge lekker-gehalte! Bovendien geeft een hoog vlees- of vispercentage jouw hond boordevol energie en zorgt het voor een gezonde spieropbouw.
Maar ook het belang van vetten en vetzuren — die je onder andere in zalmolie aantreft — mag niet onderschat worden; deze zorgen voor sterke gewrichten en dragen bij aan het herstel van lichaamscellen en een optimaal afweersysteem.
Voor een compleet én gezond voedingspatroon mogen diverse mineralen en vitamines, zoals calcium, fosfor en vitamine E, niet ontbreken. Deze ingrediënten dragen — onder andere — bij aan een sterk immuunsysteem, gezonde hartfunctie, sterke botten en een goed gezichtsvermogen. Ook mag er geen sprake zijn van kunstmatige conserveringsmiddelen.
Bij Prima Diervoeding maken we uitsluitend gebruik van gezonde, kwalitatieve ingrediënten.

Smikkelen van natvoer

Ons assortiment biedt — naast droogvoer — ook heerlijke natvoeding. Zo heb je de keuze uit de smaken kip, lam, rund en zalm. Met ons natvoer ben je dan ook verzekerd van een hoog vleesgehalte; ideaal voor de actieve hond.  Wedden dat er ook voor jouw (kieskeurige) viervoeter iets bij zit?

Hoe zit het met het vochtgehalte?

Is jouw hond een slechte drinker? In dat geval kan natvoeding uitkomst bieden. Door je hond — naast brokken — óók natvoeding te geven, zorg je dat je harige dondersteen voldoende vocht binnenkrijgt. Bovendien is medicatie een stuk eenvoudiger toe te dienen met natvoer.

Varieer met hondenworsten

Een lekker tussendoortje op zijn tijd mag best; geef je hond daarom af en toe een stukje hondenworst. Bij Prima Diervoeding heb je de keuze uit diverse smaken, zoals zalm, kalkoen, kip, lam, rund en wildbraad.
Ook kun je het dagelijkse voedingspatroon van je hond makkelijk aanvullen met een smakelijke hondenworst.

Laat je pup gezond opgroeien met puppyvoer

Verwelkom je jongste aanwinst met lekker,  maar vooral gezond puppvoer. Dit speciaal ontwikkelde voer voorziet je kleine avonturier van een gezonde dosis eiwitten, vitamines en mineralen. Deze dragen — onder andere — bij aan sterke botten en gewrichten. Maar ook vetten, calcium en fosfor (in de juiste hoeveelheden) zijn essentieel voor een gevarieerd voedingspatroon.
Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bij Prima Diervoeding heb je de keuze uit puppyvoer voor alle rassen én kleine rassen.

Waarom kiezen voor graanvrij hondenvoer?

Een veelgehoorde stelling is dat granen slecht zijn voor honden. Maar klopt dit nou eigenlijk? Niet helemaal. Om een duidelijk antwoord te geven op deze vraag, raden we je aan om deze vuistregel te hanteren: hondenvoeding die goed voorgegaarde én ontsloten granen in de juiste hoeveelheid bevat, kan in principe geen kwaad. Let ook altijd goed op de samenstelling; op het etiket moet de specifieke graansoort benoemd worden.
Toch kan je allergische of gevoelige viervoeter alsnog last krijgen van vervelende klachten, zoals jeuk en haaruitval. Speel in dat geval op veilig en kies voor graanvrij hondenvoer.
Om de klachten van jouw allergische of gevoelige dondersteen te verlichten of zelfs te voorkomen, hebben we graanvrije hondenvoeding in ons assortiment opgenomen.

Het voordeel van hypoallergene hondenvoeding

Om het nóg ingewikkelder te maken, kan je hond niet alleen gevoelig reageren op granen, maar óók op dierlijke eiwitten. Zelfs op latere leeftijd kan je harige vriend nog een allergie ontwikkelen voor één of meerdere vleessoorten. Om deze (allergische) klachten te verminderen of te voorkomen is er speciale hondenvoeding ontwikkeld: hypoallergeen voer.
Hoewel er drie verschillende methodes zijn om hypoallergene hondenvoeding te ontwikkelen, wordt er vaak gebruik gemaakt van unieke eiwitbronnen, wat betekent: géén kip, rund en varkensvlees. Zo verklein je de kans dat er een allergische reactie ontstaat, dat onderstaande klachten tot gevolg kan hebben:

  • Jeuk
  • Diarree
  • Winderigheid
  • Vachtproblemen
  • Huiduitslag
  • In de poten bijten

Om jouw allergische viervoeter op zijn (of haar) wenken te bedienen, heb je bij Prima Diervoeding de keuze uit diverse hypoallergene varianten in de smaken hert & kalkoen, eend & haring, lam en zalm.

Het assortiment van Prima Diervoeding

Bij Prima Diervoeding besteden we veel zorg en aandacht aan onze hondenvoeding. Zo is ons droog- en natvoer uitsluitend samengesteld met de beste ingrediënten. Denk hierbij aan (dierlijke) eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Ook kun je bij ons terecht voor lekkere snacks, van trainers tot gedroogde hondensnacks. De keuze is reuze!
Voor de prijs hoef je het niet te laten; ons uitgebreide assortiment is geschikt voor élk budget. Wij zeggen: op naar de supermarkt (of online webshop).

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen