Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Kalkoen poot

gedroogde kalkoenpoot
-27%

Billie’s hondensnack
Kalkoenpoot
3 stuks

 5,50

Bestel nu

Een lekkere kalkoen poot voor je hond

Tegenwoordig kun je als hondenbaasje kiezen uit zó veel kauwsnacks dat je door de bomen het snackbos niet meer ziet. Daarom helpen we je bij Prima Diervoeding graag een eindje op weg.
Probeer bijvoorbeeld eens een lekkere, maar relatief onbekende kalkoen poot. Hoewel deze kauwsnack niet erg appetijtelijk oogt, vinden veel viervoeters dit onwijs lekker. Het proberen waard dus!

Meer vlees, minder granen

Bij Prima Diervoeding zijn we geen voorstander van granen. Ons motto is niet voor niks ‘meer vlees, minder granen’. Té veel granen die ook nog een slecht voorgegaard en niet ontsloten zijn veroorzaken allergische klachten, zoals jeuk en haaruitval.
Gelukkig is daar bij een kalkoen poot geen sprake van; deze snack is namelijk gedroogd én 100% natuurlijk. Oftewel, een graanvrije kauwsnack die voor veel smulplezier zorgt.

Hypoallergene kauwsnack

Dankzij de unieke eiwitbron (kalkoen) is er minder kans op een allergische reactie. Dit noemen we ook wel een hypoallergene kauwsnack.

Geen kunstmatige meuk

Kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen komen er bij Prima Diervoeding niet in. Maar ook kunstmatige conserveringsmiddelen — zoals BHA en BHT — krijgen geen plek in onze samenstelling. Jeuk en huidklachten zijn namelijk een veelvoorkomend gevolg.
Om onze voeding en snacks tóch langer houdbaar te maken, gebruiken we vitamine E als natuurlijk alternatief.
Gelukkig zijn kunstmatige toevoegingen bij onze kalkoenpoot niet aan de orde; deze kauwsnack is namelijk een volledig natuurlijk, gedroogd product.

Mag iedere hond een kalkoen poot?

Het gebit van een kleine hond, pup en senior viervoeter is niet bestand tegen een harde kalkoenpoot. Geef deze kauwsnack dus alleen aan een middelgrote of grote hond.

Belangrijk advies

Zoals we hierboven al aangaven is een kalkoenpoot relatief hard én kan er sprake zijn van scherpe randjes. Laat je hond dus nooit  zonder toezicht op deze snack kauwen. Vergeet ook niet om je harige vriend genoeg (vers) drinkwater te geven.
Houd er rekening mee dat het om een natuurlijk product gaat. Hierdoor kan de vorm, kleur en grootte anders uitvallen.

De lekkerste vleessnacks van Prima Diervoeding

In ons uitgebreide assortiment is er héél wat te ontdekken; van kauwsnacks voor de échte doorbijters tot zachte snacks voor de harige pensionado’s.
Om je een idee te geven van ons gevarieerde aanbod, zetten we hieronder een aantal populaire snacks op een rij:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen