Search
Close this search box.
Inloggen

Kalkoen poten

Kalkoen poten waar je hond van smult

Heb je elke gedroogde snack al gehad, maar kan niets jouw hond écht bekoren? Probeer dan nú de heerlijke kalkoen poten van Prima Diervoeding.
Laat je vooral niet afschrikken door het onappetijtelijke voorkomen, want deze kauwsnack laat zelfs de meest kieskeurige honden smikkelen.

Geen spoor van granen

Doordat onze kalkoen poten zorgvuldig gedroogd zijn, is er geen sprake van granen. En dat is maar goed ook, want té veel granen die slecht voorgegaard en niet ontsloten zijn leiden tot allergische klachten.

Geschikt voor je allergische viervoeter

Rund, kip en varkensvlees staan er om bekend vervelende klachten bij je allergische vriend te (kunnen) veroorzaken. Niet gek, want deze vleessoorten komen het meest voor in hondenvoer- en/of snacks.
Toch bestaat er een oplossing! Met hypoallergeen voer en/of hypoallergene snacks verklein je de kans op een allergische reactie. Dus óók met onze kalkoen poten; deze kauwsnack bevat namelijk niets meer dan kalkoen.

Laat kunstmatige toevoegingen links liggen

Kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen? Niet bij Prima Diervoeding! Bovendien blijven we ver uit de buurt van kunstmatige conserveringsmiddelen, aangezien deze stoffen tot jeuk en huidklachten kunnen leiden.
Net als bij ál onze gedroogde hondensnacks, tref je óók in de kalkoenpoten geen kunstmatige toevoegingen aan.

Wel of niet aan je hond  geven?

Niet elk hondengebit is opgewassen tegen de harde structuur van een kalkoenpoot. Geef deze kauwsnack dus alleen aan middelgrote en grote honden.

Voedingsadvies

Laat je viervoeter nooit zonder toezicht kauwen aan een harde snack waar scherpe randjes aan kunnen zitten. Dit geldt dus ook voor kalkoenpoten. Zorg tevens dat je hond over voldoende (vers) drinkwater beschikt.
Aangezien het een natuurlijk product betreft, kan de kleur, grootte en vorm anders uitvallen.

Maak je hond blij met nóg meer snacks

Prima Diervoeding is niet alleen gespecialiseerd op het gebied van droog- en natvoer; óók onze snacks bedienen élke viervoeter op zijn/haar wenken.
Benieuwd wat we te bieden hebben? Bekijk hieronder een deel uit ons populaire snackassortiment:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen