Search
Close this search box.
Inloggen

Kattenvoer bestellen

Kattenvoer bestellen

Bij Prima Diervoeding zijn we van mening dat iedere kat recht heeft op een gezond en gelukkig leven, en daar hoort gezonde voeding natuurlijk óók bij! Om deze reden is het assortiment van Prima Diervoeding verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Zo kun je in onze webshop kwalitatief kattenvoer bestellen, maar vind je onze producten tevens in de supermarkt.

Let op een gezonde samenstelling

Gezonde voeding staat of valt met de samenstelling; dankzij het hoge vleesgehalte, de essentiële vitamines en noodzakelijke mineralen van ons kattenvoer is jouw pluizenbol verzekerd van een gezond kattenmaaltje.
Maar waar dienen deze ingrediënten nou eigenlijk voor? Simpel, zonder dierlijke eiwitten mist je kat  flink wat energie. Bovendien halen katten essentiële aminozuren uit vlees of vis die ze zelf niet kunnen aanmaken. Maar ook vetten, mineralen en vitamines — zoals vitamine A, vitamine E, calcium en fosfor — hebben een onmisbare functie; deze ondersteunen een gezond afweersysteem.

Waarom taurine essentieel is voor de gezondheid van je kat

Waarschijnlijk heb je nog nooit van taurine gehoord. Toch is taurine een voedingsstof die niet mag ontbreken in het kattenmaaltje van jouw pluizenbol, helemáál wanneer je weet dat katten zelf geen taurine kunnen aanmaken. Bovendien heeft taurine niet één, maar liefst vijf essentiële functies die bijdragen aan de gezondheid van je kat.

  • Zorgt voor een betere spijsvertering
  • De hersenen en het reukvermogen ontwikkelen zich beter
  • Helpt bij een betere werking van de hartspier
  • Goede vetten worden beter opgenomen
  • Heeft een stabiele lichaamstemperatuur tot gevolg

Waarom kattenvoer bestellen op de webshop van Prima Diervoeding?

Onze pluizige fijnproevers laten meer dan eens hun brokjes of natvoeding staan. Sta er dus niet van te kijken als je kat zijn/haar kieskeurige neus ophaalt voor voer met een twijfelachtig smaakje of vreemde structuur.
In de webshop van Prima Diervoeding kun je kwalitatief kattenvoer bestellen; jouw huistijger heeft keus uit verschillende soorten brokken, natvoer in diverse smaakjes én de lekkerste kattensnoepjes. Maar ook allergische katten, kittens en gesteriliseerde katten worden niet overgeslagen. Zo kun je tevens bij ons terecht voor graanvrije kattenbrokjes, kittenvoer en voeding voor gesteriliseerde katten. Des te meer reden om op onze webshop kattenvoer te bestellen!

Krokante kattenbrokjes

De structuur van geperste brokjes valt bij de meeste katten niet in de smaak. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om uitsluitend krokante kattenbrokjes in ons assortiment op te nemen.
Om de online shopper genoeg keus te bieden, kun je in onze webshop kattenvoer bestellen. Shop je liever bij de supermarkt? Ook dát is mogelijk!

Een gezond én lekker supplement

Nog lekkerder en gezonder, kan dat? Jazeker! Door een paar druppels zalmolie aan de brokjes toe te voegen, zorg je voor dé kers op de (katten)taart.
Dat je kat hier flink van zal smullen is een feit. Toch is dat niet de enige reden om het maaltje van je kat te verrijken met een supplement. Zo bevat zalm volop omega-3 en omega-6 vetzuren die voor een betere nierfunctie zorgen. Bovendien draagt zalmolie bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.
Onze producten uitproberen? Dat kan! In onze webshop kun je niet alleen gezond kattenvoer bestellen; óók zijn onze supplementen online verkrijgbaar.

Vul het voedingspatroon aan met natvoer

Katten zijn niet de beste drinkers. Daarom is het belangrijk om je huistijger daar een handje bij helpen. Heel ingewikkeld hoeft dit overigens niet te zijn; door je kat elke dag natvoer te geven, krijgt je pluizenbol ongemerkt extra vocht binnen. Dankzij het hoge vochtgehalte — maar liefst 80%! — zet dit stiekem toch wel zoden aan de dijk.

Met kittenvoer zorg je voor een vliegende start

Van jongs af aan starten met gezonde voeding is voor kittens nét zo belangrijk als voor kinderen. Bereid de komst van je kleine pluizenbol dus goed voor en vul je voorraadkast met hoogwaardig kittenvoer. Zo mogen dierlijke eiwitten, vitamines, mineralen en taurine niet in de samenstelling ontbreken.

Kies voor graanarme of graanvrije voeding

Bij Prima Diervoeding pleiten we niet voor niets voor ‘meer vlees, minder granen’. Wanneer granen niet goed voorgegaard, ontsloten en in de juiste hoeveelheid aan het voer zijn toegevoegd, kan dit vervelende klachten, zoals maag- en darmklachten, tot gevolg hebben. Kies dus bewust, kies voor graanarme of graanvrije voeding. Oftewel, bekijk de website van Prima Diervoeding, zodat je hier gezond én lekker kattenvoer kunt bestellen.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg4,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen