Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Kattenvoer graanvrij

Het beste kattenvoer dat graanvrij is

Een graanvrij kattenmaaltje om van te smullen; dát is waar we bij Prima Diervoeding naar streven. Onze expertise is dan ook verrukkelijke voeding met de gezondste ingrediënten, waaronder het beste kattenvoer dat graanvrij is.
Benieuwd wat Prima Diervoeding te bieden heeft? Laat je verassen en ontdek ons assortiment in de webshop of supermarkt.

Wat is de gezondste samenstelling voor jouw kat?

Een huistijger die blaakt van gezondheid; dat bereik je alleen met voer met een hoog vleesgehalte. Katten zijn tenslotte échte carnivoren, waardoor vlees altijd een belangrijk onderdeel is geweest van hun natuurlijke voedingspatroon. Maar vergis je niet, want óók essentiële vetten, vitamines en mineralen dragen bij aan de gezondheid van jouw pluizenbol.

Laat granen achterwege

In tegenstelling tot vlees, behoren granen niet tot het natuurlijke dieet van katten. Je huistijger is namelijk niet in staat om onbewerkte granen goed te verteren.
Bevat de voeding een beperkte hoeveelheid granen die goed voorgegaard en ontsloten is? Dan is de kans klein(er) dat er allergische klachten ontstaan. Echter kun je niet uit de samenstelling opmaken of het om bewerkte of onbewerkte granen gaat. Kies daarom voor kattenvoer dat graanvrij is; zo weet je zeker dat je pluizenbol geen last gaat krijgen van vervelende klachten.

Té veel granen zorgen voor klachten

Jeuk, haaruitval en maag- en darmklachten; allemaal klachten die door (slechte) granen worden veroorzaakt. Kies dus bewust, kies voor kattenvoer dat graanvrij is.
Gelukkig ben je dan bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Naast graanvrij kattenvoer, hebben we álles in huis om jouw huistijger verantwoord te laten smullen; verrukkelijk natvoer, de lekkerste kattenbrokjes én onweerstaanbare kattensnoepjes.

Dít is waarom je moet kiezen voor kattenvoer dat graanvrij is

Helaas komen er nog té vaak (slechte) granen in kattenvoer voor. Doordat deze onbewerkte granen slechts als vulmiddel fungeren, kan de prijs laag gehouden worden. Bovendien worden deze granen óók als bindmiddel ingezet. Kortom, ze worden voor de verkeerde redenen gebruikt en hebben dus geen enkele voedingswaarde voor je kat.
Daarentegen bieden graanvrije kattenbrokjes meer ruimte voor vlees. Daar worden jij en je huistijger maar wát blij van!

Veelvoorkomende granen

Om je pluizenbol vervelende klachten te besparen, is het belangrijk dat je granen in de samenstelling weet te herkennen. Om je hierbij te helpen, zetten we hier de meest voorkomende granen onder elkaar:

  • Tarwe
  • Gerst
  • Maïs
  • Haver
  • Rijst

Deze granen zie je het meest in kattenvoer

Granen zorgen voor een stevige(re) structuur, waardoor de brokjes niet snel uit elkaar vallen. Als voedzaam alternatief maken we voornamelijk gebruik van erwten en aardappels. Maar ook linzen zijn een populair alternatief.

Dít zijn de voordelen

Dat granen niet bevorderlijk zijn voor de gezondheid van je kat is zacht uitgedrukt. Om de voordelen van kattenvoer graanvrij nogmaals te benadrukken, zetten we voordelen hier onder elkaar:

  • Méér dierlijke eiwitten
  • Je kat verteert de voeding beter
  • Minder kans op haaruitval, jeuk en maag- en darmproblemen
  • Betere ontlasting

Laat je verrassen door ons kattenvoer dat graanvrij is

Bij Prima Diervoeding maken we je graag wegwijs in ons assortiment; van graanvrij kattenvoer, heerlijke voedingssupplementen tot de allerlekkerste kattensnacks. Jouw huistijger kan zijn/haar geluk niet op!
Bovendien hoef je niet eens diep in je buidel te tasten. Onze producten zijn niet voor niks zo goed geprijsd; bij Prima Diervoeding zijn we namelijk van mening dat élke kat recht heeft op gezonde voeding.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg3,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen