Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Kippenmaag

Kippenmaag; een onweerstaanbare snack voor je hond

Met ons gezonde droog- en natvoer is het voedingspatroon van je harige vriend compleet. Toch zorgt kippenmaag voor een watertandend smulmomentje tussendoor. Want laten we eerlijk zijn; wij houden ook van een lekker koekje bij de thee, toch?
Gelukkig zijn de kippenmaagjes van Prima Diervoeding zeker niet ongezond. Door de gedroogde samenstelling profiteert je hond van álle belangrijke voedingsstoffen. Maar hoe gezond dit tussendoortje ook is; laat je viervoeter met mate snacken.

Geen granen en kunstmatige stoffen

Bij Prima Diervoeding laten we granen het liefst achterwege. Daarom bestaat ons assortiment uitsluitend uit graanarm en graanvrij hondenvoer. Maar wist je dat onze gedroogde snacks — dus ook kippenmaag — geen granen bevatten? Door het drogingsproces is een 100% natuurlijke snack — waar dus geen granen aan zijn toegevoegd — het eindresultaat.
Bovendien houden we ons óók ver van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Hetzelfde geldt voor kunstmatige conserveringsmiddelen; de kans dat deze stoffen jeuk en huidklachten veroorzaken is namelijk vrij groot. Om deze reden laten we kunstmatige conserveringsmiddelen voor wat ze zijn en gebruiken we een natuurlijk alternatief: vitamine E.

Is kippenmaag geschikt voor elke hond?

Gezien de zachte(re) structuur vormt deze snack geen uitdaging voor de echte kauwkampioenen. Om deze reden mag wél iedere hond ervan smullen.
Kort samengevat is kippen maag voor grote honden een lekker tussendoortje, terwijl het kleine viervoeters juist meer kauwplezier bezorgt.

Richtlijnen om deze snack aan je viervoeter te geven

Hoewel kippenmaagjes geen harde kauwsnacks zijn, raden we tóch aan om je hond niet alleen te laten tijdens het verorberen van deze snack. Nog een tip: zorg dat je harige vriend over voldoende (vers) drinkwater beschikt.
Houd er daarnaast rekening mee dat het om een natuurlijke kauwsnack gaat. Het kan dus voorkomen dat de grootte, kleur of vorm afwijkt.

Ons snackassortiment geeft je keuzestress

Bij Prima Diervoeding hoeft jouw viervoeter niet te verhongeren; onze trainers, vleesstrips, hondenkoekjes en gedroogde snacks zorgen voor boordevol smulplezier. Bovendien is ons gehele assortiment — dus oók ons droog- en natvoer — verkrijgbaar tegen een wel héle prettige prijs.
Hieronder geven we je een sneek peek in ons snackassortiment:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen