Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Kippenmaagjes

gedroogde kippenmaagjes
-31%

Billie’s hondensnack
Kippenmaagjes
300 gram

 8,99

Bestel nu
gedroogde kippenmaag
-29%

Billie’s hondensnack
Kippenmaag
1 kilo

 24,75

Bestel nu

Kippenmaagjes als ultieme hondensnack

Een gezonde hond begint bij kwalitatieve voeding, maar iets lekkers tussendoor is natuurlijk nooit weg. Met onze gedroogde snacks — die 100% natuurlijk zijn — trakteer je jouw viervoeter op een gezond tussendoortje. Zo ook met de kippenmaagjes van Prima Diervoeding; deze barsten namelijk van de vitamines en mineralen.

Van granen is er geen sprake

Bij Prima Diervoeding beperken we het gebruik van granen in brokken, natvoer en hondensnoepjes. Bovendien bestaan onze gedroogde hondensnacks volledig uit vlees. Hier zijn dan ook geen granen aan toegevoegd. Dus óók jouw allergische viervoeter laat je met een gerust hart van onze kippenmaagjes smullen.

Zonder kunstmatige toevoegingen

Prima Diervoeding houdt de samenstelling graag zo natuurlijk mogelijk; kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen zijn dan ook uit den boze. Dit geldt tevens voor kunstmatige conserveringsmiddelen. Grote kans namelijk dat deze stoffen in jeuk en huidklachten resulteren. Vitamine E is een natuurlijk alternatief om onze voeding en snacks langer houdbaar te maken.

Welke honden mogen van de kippenmaagjes smullen?

Kippenmaag is geschikt voor élke harige viervoeter; van jong tot oud. Oftewel, een lekker tussendoortje voor een grote hond, terwijl het voor kleine honden een verrukkelijke beloningssnack is om wat langer op te kauwen. Ennn…………zelfs harige pensionado’s en pups (vanaf vier maanden) mogen ervan smikkelen. Wat een bofkontjes!

Waar moet je op letten bij het geven van kippenmaag?

Ondanks de zachte(re) structuur is het raadzaam om je hond niet alleen te laten tijdens het verorberen van kippenmaag. Zorg er tevens voor dat je viervoeter over voldoende (vers) drinkwater beschikt.

Deze gedroogde snacks zijn óók om van te smullen

Met de beloning- en kauwsnacks van Prima Diervoeding heeft jouw harige vriend altijd wat te smikkelen.
Ben je benieuwd wat ons assortiment voor jouw viervoeter in petto heeft? Bekijk dan het gehele assortiment op onze webshop. Voor de nieuwsgierige aagjes zetten we de lekkerste snacks hieronder op een rij.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen