Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Kippennekken

Met kippennekken zorg je voor boordevol smulplezier

Een tussendoortje voor je hond hoeft geen ongezonde caloriebom te zijn, want lekker kan ook gezond zijn! Zo hebben de gedroogde snacks van Prima Diervoeding een zorgvuldig drogingsproces doorstaan om de vitamines en mineralen te behouden. Dit resulteert dan ook in een verrukkelijke én gezonde snack. En jaja, dat geldt natuurlijk ook voor onze kippennekken; deze snack is té lekker om te laten liggen.

Een volledig graanvrije snack

Door het drogingsproces bestaan de kippennekken volledig uit vlees. Van granen is dan ook geen sprake. Kort gezegd, zorg je met deze kauwsnack voor een heerlijk smulmoment zonder de day-after gevolgen (lees: jeuk en haaruitval).

Geen gebruik van kunstmatige toevoegingen

Het woord ‘kunstmatig’ komt niet in ons woordenboek voor. Zo bevatten de kippen nekken geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen en blijven we ver uit de buurt van kunstmatige conserveringsmiddelen. Deze leiden nét iets te vaak naar jeuk en huidklachten.  Als natuurlijke vervanger maken we gebruik van vitamine E; een stuk beter voor de gezondheid van je hond!

Mag jouw viervoeter smullen van kippennekken?

Door het drogingsproces ontstaat er een brosse structuur, waardoor zowel kleine als grote honden van de kippennekjes mogen smikkelen. Bovendien is het een geschikte kauwsnack voor harige pensionado’s.
Wél raden we af om de kippen nekken aan puppy’s te geven; hiervoor is de snack nét iets te klein.

Zorg voor een verantwoord snackmomentje

Geef je hond deze gedroogde snack alléén onder toezicht en zorg voor voldoende (vers) drinkwater.
Houd er verder rekening mee dat de kleur, vorm en grootte anders kan uitvallen. Het is en blijft namelijk een natuurlijk product.

Het uitgebreide snackassortiment van Prima Diervoeding

Uiteraard heb je bij Prima Diervoeding niet alleen de keuze uit kippen nekken. Van harde kauwsnacks tot de lekkerste trainers; ons snackassortiment is een waar walhalla voor jouw harige lekkerbek.
Om je een idee te geven, vind je hieronder een greep uit ons snackassortiment:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen