Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Konijnenoren

De lekkerste konijnenoren van Prima Diervoeding

Met een kieskeurige hond heb je zoektocht naar de ultieme snack wellicht al opgegeven. Toch steken we daar een stokje voor, want onze konijnenoren weten zelfs de grootste fijnproevers te bekoren. Bovendien heb je de keus uit oren mét en zonder haar. Wel zo fijn voor de variatie!

Geen spoor van granen

Bij Prima Diervoeding zien we toe op een zorgvuldig drogingsproces. Er zijn dan ook geen granen aan de gedroogde konijnenoren toegevoegd. Oftewel, je allergische viervoeter smikkelt van een volledig natuurlijke snack zonder zich het rambam te krabben.

Kauwsnack dat hypoallergeen is

Granen zijn slechts het topje van de ijsberg; je hond kan namelijk óók allergisch zijn voor (dierlijke) eiwitten. Met name voor rund, kip en varkensvlees.
Aangezien hondenvoer- en/of snacks amper of geen konijnenvlees bevatten, zal je hond minder snel (allergisch) reageren op konijnenoren. Bovendien kun je deze hypoallergene kauwsnack óók bij een eliminatiedieet inzetten.

Niks kunstmatigs

Kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen horen niet thuis in de samenstelling van onze voeding en snacks. Ook kunstmatige conserveringsmiddelen doen niets voor de gezondheid van je hond. Sterker nog, ze veroorzaken jeuk en huidklachten.
Gelukkig bestaan konijnenoren enkel uit vlees; kunstmatige conserveringsmiddelen zijn bij deze kauwsnack dan ook niet aan de orde. Voor ons droog- en natvoer maken we gebruik van een natuurlijke vervanger: vitamine E.

Voor welke honden is het geschikt?

Iedere hond mag smullen van deze verrukkelijke lekkernij; een konijnenoor is namelijk geen harde kauwsnack. Ook geschikt voor pups (vanaf vier maanden) en senior honden.

Met of zonder haar?

Of je harige lekkerbek nu graag smult van een konijnenoor mét of zonder haar; bij Prima Diervoeding zit je goed.
Beiden oren zijn zorgvuldig gedroogd om zo de gezonde voedingsstoffen te behouden; qua samenstelling is er dan ook geen verschil. Wél zorgt de vacht van konijnen oren met haar voor een natuurlijke reiniging van de darmen.

Nóg meer reden om je hond konijnenoren te geven

Met een kauwsnack bestrijd je verveling bij je hond. Hiermee beperk je ook nog eens bijtschade aan je meubilair.
Wist je dat kauwen daarnaast voor minder stress zorgt? Door het kauwen komt er endorfine vrij wat je hond een gelukzalig gevoel geeft.
Nog een belangrijke reden om je hond een lekkere kauwsnack te geven is een gezond hondengebit. Door het vele kauwen hebben tandplak en tandsteenvorming namelijk geen schijn van kans!

Hanteer dit voedingsadvies

Laat je hond nooit alleen tijdens het snacken en geef voldoende (vers) drinkwater.
Let op: doordat het om een gedroogde snack gaat, kan de vorm, grootte en kleur anders uitvallen.

Verras je hond met ons verrukkelijke snackassortiment

De lekkerste snacks liggen in de (online) schappen klaar om door jouw harige lekkerbek verorberd te worden. Hieronder geven we een kleine sneak peek in ons aanbod:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen