Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Konijnenoren hond

Konijnenoren voor je hond; een kauwsnack om van te smikkelen

Op zoek naar een kauwsnack die zelfs de meest kieskeurige viervoeter niet kan weerstaan? Probeer dan eens konijnenoren voor een hond; een kauwsnack die voor behoorlijk wat smulplezier zorgt.

Een graanvrije snack

Net als ál onze gedroogde hondensnacks doorstaan konijnen oren een zorgvuldig drogingsproces. Dit resulteert in een 100% natuurlijk én graanvrij product. Ideaal, want dit bespaart je allergische viervoeter flink wat vervelende klachten, zoals jeuk en haaruitval.

Een hypoallergene kauwsnack voor je allergische viervoeter

Een konijnenoor valt onder de noemer ‘hypoallergene kauwsnack’. Er is namelijk geen spoor te bekennen van een (dierlijk) eiwitbron dat allergische klachten kan veroorzaken, zoals rund, kip en varkensvlees. De kans dat je hond niet allergisch reageert op konijnenoren is dus vrij groot.
Fijn weetje: doordat deze kauwsnacks volledig uit konijn bestaan, zijn konijnenoren voor een hond óók geschikt voor een eliminatiedieet.

Kunstmatige toevoegingen hebben geen kans

Kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen horen niet thuis in voeding en snacks; we noemen het niet voor niks ‘kunstmatig’. Dit geldt tevens voor kunstmatige conserveringsmiddelen; het gebruik van deze stoffen verlengt de houdbaarheid, maar veroorzaakt óók jeuk en huidklachten. Daarom maken we liever gebruik van vitamine E; een natuurlijk alternatief dat niet schadelijk is voor de gezondheid van je hond.

Mag jouw hond op een konijnenoor kluiven?

Een konijnenoor is één van de zachtere kauwsnacks in ons assortiment; dit maakt het een geschikte kauwsnack voor iedere hond. En, — jawel — zelfs pups (vanaf vier maanden) en senior viervoeters mogen ervan smullen.

Kies je voor een konijnenoor met of zonder haar?

Om het je nóg lastiger te maken, vind je in ons assortiment konijnenoren met én zonder haar.
Beiden oren bevatten dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen; het enige verschil zit ‘m in de vacht. Een konijnenoor met vacht reinigt namelijk op een natuurlijke wijze de darmen van je hond.

Waarom je hond baat heeft bij een kauwsnack

Een konijnen oor (met en zonder haar) is niet voor niks zo populair; het is een heerlijke kauwsnack dat óók nog eens voor gezonde hondentandjes zorgt. Zo resulteert het vele kluiven in minder tandplak en tandsteenvorming. Bovendien geeft de kauwactiviteit je hond een gelukzalig gevoel. Dit komt door de endorfine; een geluksstofje dat vrijkomt door het kluiven.
Doordat konijnenoren je hond van de straat houden, zal je meubilair (grotendeels) ongeschonden blijven.

Zó geef je konijnenoren aan je hond

Ook al zijn konijnenoren voor een hond geen harde kauwsnack, is het verstandig om deze snack uitsluitend onder toezicht te geven. Vergeet ook niet om genoeg (vers) drinkwater te geven.
Doordat het een natuurlijke snack betreft, kan de kleur, vorm en grootte anders uitpakken.

Het uitgebreide kauwassortiment van Prima Diervoeding

Vindt jouw kauwkampioen de konijnenoren voor een hond lekker, maar mist hij/zij de uitdaging? Geen zorgen, voor de échte doorbijters heeft Prima Diervoeding de ultieme kauwsnacks in de online schappen liggen. Hieronder geven we je alvast een klein voorproefje:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen