Search
Close this search box.
Inloggen

Kophuid hond

Welke kophuid voor jouw hond?

Met kophuid trakteer je jouw kauwkampioen op een snack die niet ineens hap-slik-weg is.
Los van het hoge lekker-gehalte barst deze kauwsnack van de eiwitten. Bovendien bevat kophuid voor een hond weinig vet; dit maakt het de ideale snack voor doorbijters met een pondje teveel.

Welke soorten?

Het snackassortiment van Prima Diervoeding bestaat uit verschillende soorten kophuid. Zo staan de volgende varianten garant voor veel smulplezier:

  • Hertenkophuid
  • Geitenkophuid
  • Lamskophuid
  • Paardenkophuid(platen)
  • Runderkophuid
  • Runderkophuid met haar
  • Kamelenkophuid

Veel vlees, geen granen

De voedingsbehoeften van je hond beginnen bij vlees, niet bij granen. Daarom bevat ons droog- en natvoer een hoog vleesgehalte. Maar daar blijft het niet bij, want óók ons snackassortiment is een en al vlees. Zo bestaan onze gedroogde snacks volledig uit vlees, zonder enige toevoeging van granen. Jeuk en haaruitval hebben dan ook geen schijn van kans!

Hypoallergene varianten

Voor je allergische vriend zijn geitenkophuid, lamskophuid, paardenkophuid en kamelenkophuid een uitkomst. Deze snacks bestaan namelijk uit één unieke eiwitbron (dus geen kip, rund of varkensvlees), waardoor de kans op een allergische reactie flink afneemt.

Een kauwsnack zonder kunstmatige toevoegingen

Kophuid voor je hond is niet alleen vrij van granen; ook kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen zijn niet van de partij. Om jeuk en huidklachten tegen te gaan, vind je in ons voer geen kunstmatige conserveringsmiddelen. In plaats daarvan verlengen we de houdbaarheid van ons voer en snacks met een natuurlijk alternatief, namelijk: vitamine E.

Is kophuid geschikt voor jouw hond?

Je mag zowel kleine als grote honden trakteren op deze verrukkelijke kauwsnack. Wél zal een kleine hond er langer mee doen dan een grote hond. Let op: geef je kleine viervoeter niet een té groot stuk.
De tandjes van je pup of senior hond zijn niet bestand tegen deze harde snack; geef dus geen kophuid aan een jonge hond of harige pensionado.

Genoeg reden om je hond op kophuid te trakteren

Los van het hoge lekker-gehalte, zijn er nóg meer redenen om je harige vriend op kop huid te trakteren. Ten eerste heeft het gebit van je hond veel profijt bij een lekkere kauwsnack; het vele kauwen gaat namelijk tandplak en tandsteenvorming tegen.
Ook zal je hond met een onweerstaanbare kauw snack minder snel verveeld raken. Dat scheelt je meubilair weer een hoop bijtschade.

Let op

In principe geldt dit voedingsadvies voor iedere snack, maar met name voor een harde kauwsnack, zoals kophuid voor je  hond: laat je viervoeter nooit zonder toezicht kauwen. Zorg daarnaast voor genoeg (vers) drinkwater.
Houd er ook rekening mee dat de grootte, vorm en kleur kan afwijken. Het is en blijft een natuurlijk product.

Het uitgebreide snackassortiment van Prima Diervoeding

Ons aanbod heeft voor élke viervoeter wat te snacken. Hieronder geven we je een klein voorproefje:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen