Search
Close this search box.
Inloggen

Nat hondenvoer

hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer gevogelte met wortelen

UNIsmak natvoer
Gevogelte met wortelen
410 gram

 2,99

Bestel nu
natvoer lam met pompoen

UNIsmak natvoer
Lam met pompoen
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer konijn met rode biet

UNIsmak natvoer
Konijn met rode biet
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer rund met yamswortel

UNIsmak natvoer
Rund met yamswortel
410 gram

 3,25

Bestel nu

De voordelen van nat hondenvoer

Je hond een gelukkig leven bieden met alles erop en eraan; van lange wandelingen, heerlijke dutjes tot harige knuffels. Bovendien hoort daar een lekker én gezond hondenmaaltje bij. Om deze reden zijn de beste brokken en heerlijke snacks een échte must.
Wil je het voedingspatroon naar een hoger niveau tillen? Begrijpelijk! Met nat hondenvoer verrijk je het maaltje van je harige viervoeter.
Of je de hondenbrokken nu mengt met het natvoer van Prima Diervoeding of de natvoeding apart geeft; beiden opties staan garant voor een maaltje om van te smullen.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Ben je er nog niet over uit of je het voedingspatroon van je harige vriend wilt aanvullen met nat hondenvoer? Dan vind je hieronder een rijtje met de voor- en nadelen.

Een hoge hoeveelheid vocht

Doordat natvoer voor een groot deel uit vocht bestaat, houd je het vochtgehalte van je viervoeter op peil. Zo bestaat het nat hondenvoer van Prima Diervoeding uit 67-80% vocht; ideaal voor de slecht drinkende hond.

Verleidelijke geur

Hoewel honden minder kieskeurig zijn dan katten, kan het alsnog voorkomen dat je harige viervoeter niet goed eet. Tóch is er een manier om je hond te laten smullen van zijn/haar maaltje. Meng wat natvoer door de brokken van je hond; door de verleidelijke geur zal je hond eerder geneigd zijn om de brokjes nu wél te eten.
Benieuwd naar de smaken (en geuren) van Prima Diervoeding’s natvoer? Bekijk het aanbod in de supermarkt of neem een kijkje op onze webshop.

De textuur is een stuk zachter

Door de harde structuur kunnen harige pensionado’s moeite hebben met het eten van brokjes. Maar ook honden met gebitsproblemen eten niet graag (harde) brokjes. Met natvoer verzacht je de structuur van het droogvoer, waardoor jouw harige pensionado of hond met gebitsproblemen beter kan kauwen. Natuurlijk mag je het natvoer óók zonder brokjes geven.

Pas de hoeveelheid aan

Hoewel een hoog vochtgehalte veel voordelen met zich meebrengt, zorgt veel vocht tegelijkertijd voor minder voedingsstoffen. Om je hond dus van dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen —  dat droogvoer bevat — te voorzien, moet je dus méér natvoer geven.
Ga niet lukraak natvoer geven, maar hanteer de voedingstabel op de verpakking. Aan de hand van het gewicht van je hond berekent de voedingstabel de benodigde hoeveelheid.

Zó bewaar je natvoeding

Wanneer de pouches met natvoer nog ongeopend zijn, kun je deze gerust buiten de koelkast bewaren. Zodra je ze openmaakt, dien je ze wél in de koelkast te bewaren. Zorg verder dat je de pouches of blikjes goed afdekt en niet langer dan 3 dagen laat staan.
Heb je nog natvoeding over? Vries de porties dan in, zodat je ze later nog kunt gebruiken.

Nat hondenvoer om van te smullen

Niet alleen vind je heerlijke brokken én snacks bij Prima Diervoeding; ook kan jouw hond kiezen uit lekker nat hondenvoer. Verras je harige vriend met smaken als lam, rund, zalm, kip, wildbraad, lam met pompoen, rund met yamswortel, konijn met rode biet en vis.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen