Search
Close this search box.
Inloggen

Nat voer

hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer gevogelte met wortelen

UNIsmak natvoer
Gevogelte met wortelen
410 gram

 2,99

Bestel nu
natvoer lam met pompoen

UNIsmak natvoer
Lam met pompoen
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer konijn met rode biet

UNIsmak natvoer
Konijn met rode biet
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer rund met yamswortel

UNIsmak natvoer
Rund met yamswortel
410 gram

 3,25

Bestel nu

Nat voer voor je hond of kat

Hoewel brokken garant staan voor een gezond én lekker maaltje, kan het geen kwaad om het voedingspatroon van je hond en/of kat aan te vullen met nat voer. Om mee te beginnen is natvoer een onwijs lekkere toevoeging voor het voedingspatroon van je harige en/of pluizige vriend. Bovendien heeft een nat maaltje voor je viervoeter flink wat voordelen in petto.
Benieuwd naar de smaken van Prima Diervoeding? Probeer dan nú ons verrukkelijke nat voer; deze vind je in de supermarkt en onze webshop.

De voor- en nadelen op een rij

Overweeg je om je hond en/of kat óók natvoeding te geven? Lees dan zeker verder, want hieronder geven we je een duidelijk beeld van de voor- en nadelen.

Ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van je viervoeter

Om het kaf van de koren te scheiden, heb je kennis nodig van een gezonde samenstelling. Leg een gezonde en ongezonde samenstelling maar eens naast elkaar; dan zul je zien dat er één groot verschil is, en dat is het vleesgehalte. Om het energiegehalte van je viervoeter te ondersteunen, dient het eerste én belangrijkste ingrediënt namelijk (veel) vlees te zijn. Bovendien voorzien dierlijke eiwitten je hond of kat van essentiële aminozuren. Geen overbodige luxe, aangezien je viervoeter deze aminozuren zelf niet aanmaakt.
Voor een complete maaltijd mogen de noodzakelijke vetten, mineralen en vitamines niet ontbreken; het afweersysteem van je hond en/of kat heeft hier namelijk veel baat bij.

Een hoog vochtgehalte

Dat veel katten een handje kunnen gebruiken bij hun vochtopname is algemeen bekend. Toch zijn er ook honden die slecht drinken. Om het vochtgehalte van je hond of kat op peil te houden, is nat voer een uitkomst. Wist je bijvoorbeeld dat het natvoer van Prima Diervoeding voor 67-80% uit vocht bestaat? Dit is dan ook dé ideale manier om je harige en/of pluizige vriend van meer vocht te voorzien.

Nat voer helpt om blaasgruis tegen te gaan

Wanneer je kat en/of hond té weinig vocht binnen krijgt, kan er op lange termijn een vochttekort ontstaan. Dit kan de weg vrij maken voor blaasgruis; een aandoening waarbij er kristallen — ook wel struviet of oxalaat genoemd — in de urine van je kat of hond worden gevormd. Als honden- en/of kattenbaasje wil je deze aandoening natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Schakel daarom je dierenarts in; deze zal je van betrouwbaar advies voorzien.

Stimuleer je hond en/of kat met de verrukkelijke geur van nat voer

Maakt je viervoeter er een gewoonte van om zijn/haar brokjes te laten staan? Tover dan natvoer uit je trukendoos.
Of je de brokjes nu mengt met natvoeding of de blikvoeding apart geeft;  door de heerlijke geur kan je viervoeter zijn/haar maaltje niet weerstaan.
Verras je viervoeter met het natvoer assortiment van Prima Diervoeding. Smaken als rund, wildbraad, lam, zalm, kip, kalkoen en tonijn laat je hond en/of kat smullen als nooit tevoren!

Een structuur om te verorberen

Om je kat te laten smikkelen van een gezond én lekker voedingspatroon, moet je méér uit de kast halen dan alleen een lekkere smaak en geur. Zo is een prettige structuur bijvoorbeeld net zo belangrijk.
Haal dus natvoer met diverse texturen in huis, zoals saus, gelei en mousse. Bij Prima Diervoeding vind je nat voer in gelei en saus vorm. Om nog maar te zwijgen over de heerlijke smaken als vis, gevogelte, lam, tonijn, rund, kip, eend, zalm en kalkoen.

Een uitkomst voor je senior hond

Is je hond al op leeftijd of heeft hij/zij last van gebitsproblemen? Dan kan het eten van (harde) brokjes problemen opleveren. Gelukkig is er een manier om de structuur te verzachten; meng de brokjes met natvoer en je zult zien dat je harige pensionado makkelijker kan kauwen.

Let op de hoeveelheid

Doordat nat voer voor een groot deel uit vocht bestaat, bevat een nat maaltje automatisch minder voedingsstoffen. Logischerwijs moet je viervoeter dus méér natvoer eten om aan de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen te komen. Maar geen zorgen, dit hoef je zelf niet uit te rekenen. Met behulp van de voedingstabel op de verpakking weet je precies hoeveel natvoeding je moet geven. Deze berekent namelijk de juiste hoeveelheid op basis van het gewicht van je hond of kat.

Nat voer bewaren; zo doe je dat

Zolang het natvoer nog ongeopend is, kun je de pouches gerust buiten de koelkast opslaan. Om verderving te voorkomen, mag je geopend nat voer (afgedekt) tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Vries overgebleven porties in voor later gebruik.

Het assortiment van Prima Diervoeding; geschikt voor honden én katten

Ons nat voer is ontwikkeld met het oog op de gezondheid van jouw huistijger en harige viervoeter. Bovendien vliegen de lekkerste smaken je om de oren.
Toch kun je niet alleen bij ons terecht voor verrukkelijk natvoer; ons assortiment bestaat tevens uit heerlijke brokken, supplementen en de beste snacks.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg2,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen