Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Natuurlijk kattenvoer

Kies voor natuurlijk kattenvoer

Met een natuurlijke samenstelling heeft het assortiment van Prima Diervoeding voor elke kat wat wils. Dankzij het gebrek aan kunstmatige toevoegingen is je huistijger verzekerd van een gezond kattenmaaltje. Bovendien raakt de bodem van je portemonnee niet snel in zicht. Oftewel: betaalbaar, lekker én natuurlijk kattenvoer.

Deze ingrediënten mogen niet ontbreken

Vlees en/of vis is het eerste én belangrijkste ingrediënt in de samenstelling van Prima Diervoeding’s kattenvoer. Zo geven dierlijke eiwitten je huistijger volop energie. Ook halen katten noodzakelijke aminozuren uit vlees en/of vis die ze zelf niet kunnen aanmaken. Toch bevat ons natuurlijk kattenvoer niet alleen dierlijke eiwitten; ook vetten, mineralen en vitamines — zoals vitamine A, vitamine E, calcium en fosfor — zijn in onze voedingen opgenomen.

Waarom is taurine zo belangrijk?

Hoe noodzakelijk vetten, vitamines en mineralen ook zijn; taurine is een voedingsstof die niet mag ontbreken in het voer van je kat. Ten eerste omdat katten zelf geen taurine kunnen maken. Ten tweede omdat taurine veel essentiële functies met zich meebrengt. Hieronder zetten we deze op een rijtje:

  • Houd de lichaamstemperatuur van je kat in balans
  • Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het reukvermogen
  • Zorgt voor een beter functionerende hartspier
  • Goede vetten worden beter opgenomen
  • Verbeterde werking van de spijsvertering

Bevat het voer dat je kat eet géén taurine? Dan de kans groot dat je kat een tekort aan taurine gaat ontwikkelen. Geen goede zaak, want dit kan agressief gedrag, een verzwakt immuunsysteem, blindheid en hartspierziektes tot gevolg hebben. Bij kittens kan een tekort aan taurine tot een vertraagde ontwikkeling leiden.
Op zoek naar natuurlijk kattenvoer dat genoeg taurine bevat? Bekijk dan ons assortiment online of een supermarkt bij jou in de buurt.

Laat je verrassen door het assortiment van Prima Diervoeding

Katten zijn de fijnproevers onder de huisdieren; zo moet je wel van heel goede huize komen om pluizige viervoeters flink te laten smikkelen. Een uitdaging die wij bij Prima Diervoeding graag aangaan!
We hebben dan ook álles in het werk gesteld om de beste kattenbrokjes, het lekkerste natvoer en de heerlijkste kattensnacks samen te stellen. Zo is ons natuurlijk kattenvoer getest op smaak, structuur en gezonde ingrediënten, en als winnaar uit de bus gekomen.
Bovendien worden kattenbaasjes met kittens, allergische katten en gesteriliseerde katten blij van ons assortiment; je kunt namelijk óók bij ons terecht voor kittenvoer, graanvrije voeding en voer voor gesteriliseerde katten.
Genoeg reden om een kijkje te nemen op onze webshop of in jouw dichtstbijzijnde supermarkt.

Krokant in plaats van geperst

In tegenstelling tot honden, zijn katten geen liefhebbers van geperste brokjes. Daarom bevat ons (online) assortiment uitsluitend krokante brokjes. Toch kun je niet alleen bij ons terecht voor droogvoer; ook ben je bij ons aan het juiste adres voor natvoer én onweerstaanbare kattensnoepjes.

Met een supplement maak je kattenbrokjes nóg lekkerder

Wist je dat Prima Diervoeding ook vloeibare supplementen voor je kat verkoopt? Zo laat onze zalmolie je pluizenbol spinnen van geluk. Door een paar druppels over de kattenbrokjes te sprenkelen, zorg je voor een waar feestmaal. Los van het hoge lekker-gehalte bevat zalmolie veel omega- 3 en omega-6 vetzuren die jouw huistijger een gezonde huid en glanzende lokken geven. Ook hebben deze vetten een positieve invloed op de nierfunctie van je kat.

Natvoer voor slechte drinkers

Het was je vast opgevallen dat katten niet de grootste drinkers zijn. Gelukkig is hier iets aan te doen! Geef je kat elke dag een blikje of pouch met natvoer. Zo vul je het vochtgehalte van je kat weer aan; natvoeding bevat namelijk voor 80% uit vocht.

Natuurlijk kattenvoer voor je kitten

Net als volwassen katten hebben ook kittens baat bij natuurlijk kattenvoer. Doordat kittens nog in de groei zijn en daarom meer energie vergen, moet kittenvoer méér dierlijke eiwitten, vitamines en mineralen bevatten. Naast deze essentiële voedingsstoffen, bevat ons kittenvoer een hogere hoeveelheid aan taurine. Hier hebben het zenuwstelsel, gezichtsvermogen en de hartfunctie van je kleine pluizenbol baat bij. Des te meer reden om je (online) winkelmandje te vullen met natuurlijk kattenvoer van Prima Diervoeding.

Waarom kiezen voor graanarme of graanvrije voeding?

Tegenwoordig is er nog té veel kattenvoer met slechte granen in de omloop. Maar wat verstaan we nou eigenlijk onder slechte granen? Dit zijn granen die niet goed voorgegaard en ontsloten zijn. Hierdoor kunnen vervelende klachten, zoals maag- en darmklachten, ontstaan. Bovendien kan een overmatige hoeveelheid tot dergelijke klachten leiden.
Om deze reden bestaat ons assortiment grotendeels uit graanarm en graanvrij voer. Laat je dus verrassen door het natuurlijk kattenvoer van Prima Diervoeding.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg4,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen