Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Natuurlijke hondensnack

Een natuurlijke hondensnack; wat wil je viervoeter nog meer?

De gezondheid van je hond staat op nummer één. Zo is een gezond hondenmaaltje van essentieel belang, maar ook een natuurlijke hondensnack mag niet ontbreken. Heerlijk voor tussendoor!
Met een natuurlijke hondensnack kan je harige lekkerbek guilt-free met je mee snacken. Wel zo gezellig. Let wel op dat je niet te vaak een snackje geeft, anders is de kans groot dat overgewicht op de loer ligt.
Benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem dan vooral een kijkje op onze webshop; met al het lekkers van Prima Diervoeding wordt iedere hond op zijn of haar wenken bediend.

Wat bedoelen we met een natuurlijke hondensnack?

Leuk gezegd, maar wat bedoelen we nou eigenlijk met natuurlijke hondensnacks? Hiermee wordt verwezen naar snacks die vrij zijn van kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen, suikers, geur, kleur- en smaakstoffen.

Welke natuurlijke hondensnacks zijn er?

Word jij ook regelmatig overrompeld door het uitgebreide aanbod in hondensnacks? Dat maakt de keuze voor een lekkere én natuurlijke hondensnack er niet makkelijker op. Om je enigszins op weg te helpen, maken we hieronder onderscheid in de verschillende soorten snacks.

Train je hond met trainingssnoepjes

Met trainingssnoepjes — oftewel trainers — haal je de ware entertainer in je hond naar boven. Ook herkent je harige viervoeter binnen no-time alle commando’s.
Vooral met een jonge pup in huis zijn trainingssnoepjes niet aan te slepen. Ideaal voor puppycursus, maar ook hét perfecte hulpmiddel om je kleine dondersteen aan de lijn te leren lopen. Zo verloopt je dagelijkse uitlaatrondje een stuk soepeler.

Heerlijke beloningssnacks

Of je jouw hond nu wilt belonen voor goed gedrag, de band tussen jou en je viervoeter wilt versterken of je harige lekkerbek de leukste hondenkunstjes wilt aanleren; met een smakelijke beloningssnack zit je gebakken!
Zo vind je bij Prima Diervoeding een breed assortiment aan lekkere beloningssnacks, waaronder: crunchy repen en vleesstrips. Ook kun je bij ons terecht voor een lekkere, natuurlijke hondensnack.

Gedroogde snacks doen het goed bij élke hond

Haalt jouw hond zijn of haar neus op voor een simpel hondenkoekje? Vul je voorraadkast dan met gedroogde snacks; wedden dat je punten scoort bij je kieskeurige smulpaap?
Een gedroogde, natuurlijke hondensnack bestaat voor 100% uit organen — zoals huid, nekken, spiervlees en oren. Bovendien is er van kunstmatige toevoegingen geen sprake, waardoor je hond verzekerd is van een natuurlijke hondensnack. Kwispelende staarten gegarandeerd!
Het uitgebreide assortiment van Prima Diervoeding biedt talloze opties in gedroogde snacks. Zo heb je onder andere de keuze uit: varkensoorstukjes, kippenmaagjes, hertengewei, kalfspoot en runderhart.

Waarom een kauwsnack?

Aangezien honden van oorsprong een natuurlijke kauwbehoefte hebben, is een lekkere kauwsnack op z’n tijd geen overbodige luxe.
Met een kauwsnack ga je niet alleen verveling bij je viervoeter tegen; de snack functioneert ook als een natuurlijke tandenborstel. Kortom, hondentandjes worden er mooi schoon én sterk van.
Een gezond hondengebit is weliswaar een belangrijke, maar niet de enige reden om je harige viervoeter een kauwsnack te geven. Tijdens het kauwen komt er namelijk endorfine vrij; dit is een gelukksstofje wat het stressgehalte van je hond verlaagt.
Zorg wel dat je een geschikte kauwsnack voor je harige lekkerbek kiest. Geef bijvoorbeeld geen ossenstaart aan een teckel; qua fomaat en hardheid is deze kauwsnack nét iets te hoog gegrepen.

Daag je hond uit

Hoewel je met een kauwsnack verveling bij je hond kunt voorkomen, zijn tevens intelligentie spelletjes — ook wel hersenwerk genoemd — een handige tool om jouw harige viervoeter mentaal uit te  dagen. Plan dus regelmatig een speelmomentje in! Met wat lekkere hondensnoepjes in een lege wc-rol of opgerolde handdoek boek je gegarandeerd succes.

Meer vlees, minder granen

Bij Prima Diervoeding pleiten we voor een hoog vleesgehalte. Dit bevordert — onder andere — de verteerbaarheid van een natuurlijke hondensnack, mits het vlees van goede kwaliteit is. Maar vleesrijke hondensnacks met minder granen (van goede kwaliteit) of zelfs zonder granen is natuurlijk nóg beter!
Zo heb je bij ons de keus uit diverse graanarme en/of graanvrije snacks. Begeef je dus nu naar de dichtstbijzijnde supermarkt of bekijk ons online aanbod.

Hypoallergene hondensnacks voor jouw allergische viervoeter

Om jouw gevoelige viervoeter op zijn of haar wenken te bedienen, vind je in ons assortiment ook hypoallergene snacks. Deze zijn zo samengesteld dat er minder kans is op een allergische reactie.
Het assortiment van Prima Diervoeding biedt een uitgebreid aanbod in hypoallergene snacks. Zo kun je bij ons — onder andere — terecht voor paardenkophuid, zalmhuid en konijnenoren (met en zonder vacht).

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen